hardcore_united Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 (edited) Дайте модели и ценови предложения.Имам нещо предвид, но не обещавам нищо... https://www.olx.bg/ad/prodavam-klimatik-neo-acs-hl18fa-ID70iDH.html Абстрахирай се от цената, която съ писал там, готов съм за 100тина лв да го продам. Стига човекът да си плати и демонтажа, разбира се. Edited October 20, 2017 by hardcore_united Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Моя е демонтиран. Ценови предложения не мога да знам, защото нямам никаква идея колко струват. И модел не мога да ти кажа, защото е на 20-25 години. Whirlpool 12-ка е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 (edited) Линка в олх не работи, дава ми грешка. Edited October 20, 2017 by Mockingbird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Само при мен ли няма ABV? Грешка при обработване на заявката и толкоз... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Tова говно няма ли да го закрият най-накрая? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Ама ако не изкоментираш ABV, не можеш Говно е, ама като ти знаят там адреса, сложно със смяната. Мъча преход на клиентите към GMail, но е бааавен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Няма ли настройка в самото abv автоматично да ти пренасочва пощата? Гугъла го има като опция. Като почнеш да отогваряш само от gmail-ския акаунт - може и да се сетят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Ама ако не изкоментираш ABV, не можеш Говно е, ама като ти знаят там адреса, сложно със смяната. Мъча преход на клиентите към GMail, но е бааавен. В Gmail можеш да си добавиш ABV акаунта (и всякакви други, които поддържат POP3 и SMTP. Може и IMAP да са добавили вече) и да си получаваш всичката кореспонденция там. После при отговора избираш мейл адреса, от който да пратиш писмото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Ама ако не изкоментираш ABV, не можеш Говно е, ама като ти знаят там адреса, сложно със смяната. Мъча преход на клиентите към GMail, но е бааавен. Брат, като чуя за абв и/или мейлбг и подивявам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 I know that... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Брат, като чуя за абв и/или мейлбг и подивявам... Нещо нервен ми се виждаш...едни пощи да те изнервят чак толкова... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Обмислям да прекратя договора си с Мтел. Остава ми обаче една година. От Теленор ми казаха, че неустойката, която бих платил е таксата (само) за три месеца. Може ли някой, изпадал в подобна ситуация, да потвърди дали това е вярно? Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Обмислям да прекратя договора си с Мтел. Остава ми обаче една година. От Теленор ми казаха, че неустойката, която бих платил е таксата (само) за три месеца. Може ли някой, изпадал в подобна ситуация, да потвърди дали това е вярно? Благодаря. Такива са неустойките, не те лъжат от Теленор. От известно време е в сила този закон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Такива са неустойките, не те лъжат от Теленор. От известно време е в сила този закон. Благодаря за бързия отговор! Искам просто да съм сигурен, в случай, че от Мтел нещо се заядат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 (edited) вече неустойката е 3 месечни такси. Още от миналата година май месец го гласуваха Изчакай 1-2 месеца да пуснат коледните оферти и тогава се мятай, сега няма смисъл Edited October 26, 2017 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 (edited) Към съветите по-горе ще добавя само, че ако искаш да си пренесеш номера, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не подавай заявление в Мтел. Първо отиди при избрания оператор и обясни, че искаш да мигрираш заедно с номера си. Те знаят какво да направят. В противен случай ще се простиш с номера, който вероятно много хора знаят. Изключват го на момента. Много изнагляха Мтел напоследък, но аз седя на тях, защото по една случайност нацелих много кратка промоция и все още имам 2400 минути към всички, вкл. фиксирани (без 0800 и 0900) и още толкова нет; както и втора SIM карта със същия номер. Последната услуга не се предлага от друг оператор. Edited October 26, 2017 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 И по Коледа нищо няма да има, поне не тази. Догодина лятото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Пренасянето на номера се прави с декларация при новият оператор, не при старият. Те си се занимават после с всичко. alchemy, за колко пари е това нещо което получаваш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Всеки, при който отиваш поема всички разправии по прехвърлянето. Дори вече не знам колко и какви са - подписваш се при него и всичко е оправено за нула време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Пренасянето на номера се прави с декларация при новият оператор, не при старият. Те си се занимават после с всичко. alchemy, за колко пари е това нещо което получаваш? 16,99. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Към съветите по-горе ще добавя само, че ако искаш да си пренесеш номера, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не подавай заявление в Мтел. Първо отиди при избрания оператор и обясни, че искаш да мигрираш заедно с номера си. Те знаят какво да направят. В противен случай ще се простиш с номера, който вероятно много хора знаят. Изключват го на момента. Много изнагляха Мтел напоследък, но аз седя на тях, защото по една случайност нацелих много кратка промоция и все още имам 2400 минути към всички, вкл. фиксирани (без 0800 и 0900) и още толкова нет; както и втора SIM карта със същия номер. Последната услуга не се предлага от друг оператор. Ако искаш да ги пробваш какво ще ти предложат пускаш заявление за пренос при друг оператор.Не го правиш в действителност,като получат заявката ще ти се обадят от отдел дето се занимава със задържане на клиенти.При мен се получи,три номера на Боб се засилих да ги местя на Виваком понеже им отрязаха роуминг-а.Направих си Мтел фирма (на "ЕТ"няма проблеми никакви дори и за две карти) В момента плащам 15лв на карта(18 с ддс) за безлимитни разговори в страната към всички и 7GB нет отделно неограничени разговори в ЕС и 4.2GB нет в роуминг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 ... В момента плащам 15лв на карта(18 с ддс) за безлимитни разговори в страната към всички и 7GB нет отделно неограничени разговори в ЕС и 4.2GB нет в роуминг.Фиксираните влизат ли в пакета? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Фиксираните влизат ли в пакета? Всичко в Бг без 0700 и импулсни номера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 (edited) Не мога да си обясня защо не се предлага от другите. Само заради тази важна според мен екстричка, замислям да се върна на Ментел.Защото вероятно малко хора я ползват и не им се занимава...Всъщност,като се замисля съм виждал замо веднъж тая услуга в действие... Имам въпрос някой ползва ли wi-fi range extender?Наумил съм да си поръчам ей такова =>https://www.amazon.com/NETGEAR-AC750-Range-Extender-EX3700-100NAS/dp/B00R92CL5E/?tag=aboutcom02lifewire-20&ascsubtag=4043312%7Cgoogle.bg%7C%7C%7C6%2C80%7C1%7C Edited October 27, 2017 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Имам въпрос някой ползва ли wi-fi range extender?Наумил съм да си поръчам ей такова =>https://www.amazon.com/NETGEAR-AC750-Range-Extender-EX3700-100NAS/dp/B00R92CL5E/?tag=aboutcom02lifewire-20&ascsubtag=4043312%7Cgoogle.bg%7C%7C%7C6%2C80%7C1%7C Аз ползвам - имам 2 еднакви, които ползвам в 2 различни града и съм изключително доволен от силата на сигнала (на едното място имам много стабилна връзка на разстояние 100 метра + 2 дебели стени от по половин метър всяка), но нямам представа тоя на линка как се държи, понеже моите са друг модел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts