pamporov Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Welcome! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Кажете някой дето да рутне един таблет. Таблета е Dell Streak 7 и е с някакъв древен Андроид 2.2.2. Искам да го ползвам за четене на книги, но проблема е, че не мога да дръпна никво приложение, щот вика, че тая версия на Андроид вече не работи. А таблета е чисто нов и ми е жал да го изхвърля, пък и е 3G. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Някой ако може да качи по един тест на мобилната мрежа на оператора, на който е. Условието е да има мегабайти на пълна скорост! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Не мога да си намеря лесен сайт за 3д проект на една стая. Има безброй сайтове и хубавите са платени, другите са много бъгави... препоръка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 (edited) Някой ако може да качи по един тест на мобилната мрежа на оператора, на който е. Условието е да има мегабайти на пълна скорост! Ето един от наше село. https://drive.google.com/file/d/0B90V3FpsVLAiS0c5VG9RblZ4cDA/view?usp=drivesdk Сега тествах и в града, но дори така съм далеч от Кръстника https://drive.google.com/file/d/0B90V3FpsVLAiZXlCdUJiUUhCNlk/view?usp=drivesdk Edited October 18, 2017 by ARPAnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Някой ако може да качи по един тест на мобилната мрежа на оператора, на който е. Условието е да има мегабайти на пълна скорост! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Малко неясно съм написал, за което се извинявам. Става дума за българските оператори Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Постигал съм и по - високи резултати, особено на ъплоуда. В Холандия обаче... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Постигал съм и по - високи резултати, особено на ъплоуда. В Холандия обаче... Напълно е възможно, LTE+ по принцип има доста капацитет, стига да си максимално близо до клетката и да няма навалица. Все се каня да го пробвам този номер до една клетка в селото, която е на удобно място и не обхваща много народ по принцип. Иначе когато съм на по-слаб сигнал (примерно една чертичка под максимума) горе-долу това е средното. Току-що пак го тествах, даунлоада е по-нискък, но ъплоада и пинга са малко по-добри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 (edited) Vivacom 4G Vivacom 3G В центъра на Пловдив. Жалка история. Edited October 18, 2017 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Аз искам да попитам някой пътувал ли е с чужд автомобил към Турция наскоро? Имам нотариално заверено пълномощно, но само на български, не заверяват такива преведени на английски. Идеята ми е да си мина просто с двете пълномощни и ако стане на въпрос да си обясня, че си е просто преведено и пише абсолютно същата информация. Чета из интернет, че тези пълномощни се гледат от нашите граничари, ама знам ли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 http://www.speedtest.net/my-result/a/3301652919 Ето това е жалка история. Теленор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Vivacom 4Gв сграда на открито Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Ааа да, забравих да пиша..това е на 4G.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 (edited) Днес на 4G направих 89 даун и около 39 ъп. На центъра с Теленор Edited October 18, 2017 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Като правех моя тест, един колега на Теленор изкара по-нисък резултат от моя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Телефона?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Redmi Pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Нали преди време някой обясняваше, че тоя тест зависел много и от хардуера (телефон, компютър и т.н.)...в смисъл слаби железа = нисък резултат...Де да знам... На мен все ми е скапан резултата...ама стига сме спамили тука... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Някой в Пловдив да изкупува климатици? Имам една 18ка Нео, монтиран, но тъй като явно не мога да го продам съм готов и за скрап да го дам, че искам да освободя място за нов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 И аз се интересувам от това, че стария ми климатик си седи и никога няма да се използва отново. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 В белите страни хората си оставят ненужната техника на улицата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Дайте модели и ценови предложения.Имам нещо предвид, но не обещавам нищо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Преди години ходих на екопътека Бяла Река до Калофер но тогава имаше един участък точно преди пътеката около 5км беше в който пътя беше черен и ужасен , едва едва го минахме , даже едното гърне яко удари в един момент . Някой има ли идея този път още ли е така или е позакърпен вече малко от малко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Същата работа е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts