DON_CHEFO Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 Мани, отиде ми хубавото бусче, след малко сядам до го изпратя подобаващо, пък утре ще се занимавам с застрахователи. Важното е, че сме живи и здрави и нямаше жертви. П.С. ПТП- то стана защото шофьорката била заслепена от слънцето,влезна в насрещното и се вряза в мен Ами ако е истина - това със слънцето е много гадно. Аз съм спирал дори. Сълзяли са ми очите и нищо не виждам. Кофти случка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 От гражданската на отсрещния. Ремонт няма да има щото буса е тотално смачкан от челния удар. Иначе ме е яд щото, тамън го бях пребоядисал, смених радиаторите, оправих климатика и още куп други неща, а буса е Мерцедес Вито 97 година и едва ли ще го оценят на някаква прилична цена... Към коя компания е гражданската на отсрещния? Лев Инс? Ами ако е истина - това със слънцето е много гадно. Аз съм спирал дори. Сълзяли са ми очите и нищо не виждам. Кофти случка. Чакай да ти представя един много приятен и полезен мъжки и дамски аксесоар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Това са едни от най-грозните слънчеви очила, които съм виждал скоро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Това са едни от най-грозните слънчеви очила, които съм виждал скоро. Хм, ама това слънчеви очила ли са? На мен повече ми приличат на предпазни очила на заварчик. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Това са едни от най-грозните слънчеви очила, които съм виждал скоро. Щом се разбира какво е, значи снимката си е изпълнила целта. Ако имаш коментари към дизайна, може да се свържеш с Carrera, че те завалиите повечето ги правят да изглеждат сходно а това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Хм, ама това слънчеви очила ли са? На мен повече ми приличат на предпазни очила на заварчик. Много хубава марка. На мен не ми ходят. Аз си взех едни на Босс ама някой път ги забравям. Карера е стабилна марка. Ники Лауда им е бил голям фен в активната си състезателна кариера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Към коя компания е гражданската на отсрещния? Лев Инс? Армеец и са циганят яко! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Армеец и са циганят яко! Предупредих те, сипи си... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 В понеделник ще го карам буса в сервиз, искат да се разглобява моторния отсек, за втори оглед, дано поне за него се разберем и да го пишат тоталка.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 (edited) Моя опит с армеец е на другия полюс. Платиха ми преди 2 години щета по каско за около 3000лв, а спокойно можеха да ме отрежат. Защото техническия ми преглед беше изтекъл с 15мин. Примерно изтича ми на 01.01. Аз катастрофирам на 02.01 - 12:15ч през нощта. Фактически 15мин само. Но акт от КАТ е написан в 01:00. А на денонощния телефон на армеец звънах в 12:30... бавиха ме 2 месеца, но ми платиха накрая. Edited October 14, 2017 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Някой може ли да ми каже къде в Пловдив мога да купя насипни билки? Смисъл, не в пакетчета, ами насипно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Насипно да се каже е леко така около, като в оня виц... Насипно на кило, на обем, на торба, на чувал, на биг бег? Почти всички разфасовчици са в търговиите. Ако някой ти обърне внимание - там ще да е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 (edited) Явно се изразих се с гъза си - имам предвид да не е на пакетчета. В София бях намерил един био-еко магазин, в който продаваха на пакети мента, риган, мащерка и др. и ригана и мащерката са ми на свършване. Та за нещо таквоз питам. Edited October 14, 2017 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Явно се изразих се с гъза си - имам предвид да не е на пакетчета. В София бях намерил един био-еко магазин, в който продаваха на пакети мента, риган, мащерка и др. и ригана и мащерката са ми на свършване. Та за нещо таквоз питам. Бягай на четвъртък пазара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 За билки отивай в аптека Найденови в Тракия срещу ЧХ-то на светофара, защото тия бабки от пазара така ще ти вържат пъпа, че... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Явно се изразих се с гъза си - имам предвид да не е на пакетчета. В София бях намерил един био-еко магазин, в който продаваха на пакети мента, риган, мащерка и др. и ригана и мащерката са ми на свършване. Та за нещо таквоз питам.На Събота пазара има нов магазин който мисля ще ти свърши работа. Много добре е зареден и има много интересни неща които не намирам на други места. Намира се в западната част на пазара. На ул. Гевгели 42, близо до аптека 36.6. Работи и до късно вечер. Мисля до 21 часа е поне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Или Билкопродавницата в Капана. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Явно се изразих се с гъза си - имам предвид да не е на пакетчета. В София бях намерил един био-еко магазин, в който продаваха на пакети мента, риган, мащерка и др. и ригана и мащерката са ми на свършване. Та за нещо таквоз питам. Мога да ти дам на лично контактите на един човек от Велики Преслав. Има всичко, което може да ти дойде на акъла и праща по Еконт, но работи по-скоро на едро. Ако става въпрос за 50-100 грама от вид надали ще се занимава. За по кило-две от вид - по-може. Иначе +1 за аптека Найденови в Тракия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Явно се изразих се с гъза си - имам предвид да не е на пакетчета. В София бях намерил един био-еко магазин, в който продаваха на пакети мента, риган, мащерка и др. и ригана и мащерката са ми на свършване. Та за нещо таквоз питам. Виж по пазарите и около тях има баби, които продават билки насипно. Отделно ако искаш за чай, на главната близо до Джумаята е чаената къща, в която има голямо разнообразие от всякакви чайове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Някой с препоръка за нотариус в Пловдив? Трябва ми пълномощно за кола. Целта, ако е възможно, е нотариуса да има бланки с пълномощно на български и английски. Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Явно имаш специфични изисквания. Напиши си го и иди само за заверка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hop Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Къде/как в Пловдив се бракуват бутилки за битова газ? Търкалят ми се из гаража две-три празни, които не ползвам (и съответно не са минавали проверка) от години. Питах в няколко пункта за вторични суровини, но не ги изкупуват... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Да ми препоръчате някой майстор, дето да ми оправи една парна станция за ютия? Мисля, че е нещо елементарно, понеже помпата продължава да си работи, но вероятно нещо в станцията се е откачило (я някой маркуч се е измъкнал или нещо подобно), понеже спря да засмуква водата от резервоара. Честно казано ако е нещо лесно и аз бих се справил, само дето няма как да отворя станцията, понеже е с 4 винта тип "звезда", а нямам такава отвертка. П.П. Или евентуално ако някой работи с такива отвертки да ми услужи за час-два, щото пробвах с обикновена права, както и с едни шестограми - понякога се получава, но тоя път не стана. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Ех Да ми препоръчате някой майстор, дето да ми оправи една парна станция за ютия? Мисля, че е нещо елементарно, понеже помпата продължава да си работи, но вероятно нещо в станцията се е откачило (я някой маркуч се е измъкнал или нещо подобно), понеже спря да засмуква водата от резервоара. Честно казано ако е нещо лесно и аз бих се справил, само дето няма как да отворя станцията, понеже е с 4 винта тип "звезда", а нямам такава отвертка. П.П. Или евентуално ако някой работи с такива отвертки да ми услужи за час-два, щото пробвах с обикновена права, както и с едни шестограми - понякога се получава, но тоя път не стана. Мини де... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Ех Мини де... Мислех, че си специализиран най-вече в електроника, а не в битови уреди и затова реших да не те занимавам. Ще ти се обадя утре или другиден преди да тръгна към теб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts