instinct Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 Продължавай, ама полза няма да има - колко пъти съм срещал подобни методи на отклоняване от истинската тема, която се обсъжда . А обсъждаме факта, че всичко се редува във света, и промяната е задължителна (което означава преминаване от едната противоположност в другата). Може да ставаш за политик, сегашния тип. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Алоуууу, момчета Ся някой ще дава ли стикита или няма да дава Усетих се за схемата, ама нямам оборотни 200-300 лв. Радост ако им се кефи, няма да ми даде. Не искам да я карам и да ми е сърдита после Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 (edited) За стикитата: не знам за номера с върнатата стока, ние действахме по друга схема: като свърши промоцията в Лидл, малко след това в ОЛХ-а се появяват пълните комплекти стикита за по 15-20-30лв. Взимаш един готов и си подсигуряваш мира и хармонията вкъщи до следващата кампания стикита Едит: не е нужно даже да чакате, вече ги има: https://www.olx.bg/ad/stikita-plodove-i-zelenchutsi-ID6UUqr.html#45e0ac86d2;promoted https://www.olx.bg/ad/stikita-2017-plodove-i-zelenchutsi-ID6WFLd.html#45e0ac86d2;promoted https://www.olx.bg/ad/stikeez-stikita-plodove-i-zelenchutsi-ID6ViET.html#45e0ac86d2;promoted Edited August 29, 2017 by deus_pld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Ама то къде ли съм тръгнал и аз да се хАбя... Сам съм си виновен =========================================== deus_pld, навремето като тръгнаха и на мен това ми беше първата мисъл - да ги купя събрани. Ама цените бяха над 100 лева и не забравяй, че и дъската за игра е нужна (сега явно са се изменили нещата като гледам обявите). И като всяка колекция все се намира костелив орех - от първите имаше едно дето беше като бяла лястовица. Само то се търгуваше по 15-20 лева... За сметка на това пък имаше едно зеленко дето беше във всеки 5-ти пакет - още имам 4-5 броя от него. Предвид че тогава всяка седмица пазарувахме от Лидл горе долу ги събрахме, стигнахме и до финала след разни заменки и .... излезнаха смърфовете. Същата история отначало. И там един смърф не излиза, та не излиза... Хитреците не случайно разпалват тия страсти именно у децата, които пък после мрънкосват на родителите и така щеше не щеш в един момент се озоваваш в Лидл, дип че е най-скъпия хипермаркет. И точно в тия смутни времена един приятел се изнерви и набърже отнесе всички стикита безда дава и лев. После се плеснах и аз по челото, ама пусто такива номера не са ми привични и не мисля за тях... ЕДИТ: Ей ги първите ГАДОВЕ още държат цена ====================================== Галя, то май вече с Мими трябва да преговаряш, миличка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Ама то къде ли съм тръгнал и аз да се хАбя... Сам съм си виновен Още снощи на себе си си казах същото ... Големите умове мислят еднакво, хахахаха (т'ва е шега, понеже изобщо нямам ум, само инат ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Още снощи на себе си си казах същото ... Големите умове мислят еднакво, хахахаха (т'ва е шега, понеже изобщо нямам ум, само инат ) Само не искам да се плашункаш и притесняваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Бъди здрав! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 (edited) deus_pld, навремето като тръгнаха и на мен това ми беше първата мисъл - да ги купя събрани. Ама цените бяха над 100 лева и не забравяй, че и дъската за игра е нужна (сега явно са се изменили нещата като гледам обявите). И като всяка колекция все се намира костелив орех - от първите имаше едно дето беше като бяла лястовица. Само то се търгуваше по 15-20 лева... За сметка на това пък имаше едно зеленко дето беше във всеки 5-ти пакет - още имам 4-5 броя от него. Предвид че тогава всяка седмица пазарувахме от Лидл горе долу ги събрахме, стигнахме и до финала след разни заменки и .... излезнаха смърфовете. Същата история отначало. И там един смърф не излиза, та не излиза... Хитреците не случайно разпалват тия страсти именно у децата, които пък после мрънкосват на родителите и така щеше не щеш в един момент се озоваваш в Лидл, дип че е най-скъпия хипермаркет. И точно в тия смутни времена един приятел се изнерви и набърже отнесе всички стикита безда дава и лев. После се плеснах и аз по челото, ама пусто такива номера не са ми привични и не мисля за тях... Вярно е, но ние първите стикита някак си ги пропуснахме, щото племенниците бяха още малки. Сега обаче е някаква ненормална история вече... какво им харесват толкова на тия гумени боклуци, иди че разбери... Иначе схемата е проиграна вече няколко пъти. Последния комплект даже го взехме за 15лв, сега гледам са поскъпнали на 20-25 Не, че не ги събираме и сега, защото така или иначе си пазаруваме от време на време в Лидл, накрая комплекта се сменя с пълен такъв от олх, а непълният обикновено се раздава и така до следващата кампания. едит: между другото, първите стикита ми се струва, че и като изработка и материал бяха доста по-добре. Тия сегашните с плодовете вече съвсем евтинджос изглеждат... Edited August 29, 2017 by deus_pld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Именно - от футболните насам всичко е боза. Първите бяха направо ювелир, някои светеха в тъмното. И то не е до харесване, а до масовка. Ако не бяха другите деца, голямата дъщеря едва ли щеше да е чувала за стикита. Ама така се създава психоза и се дърпат клиенти... Както се сещаш, аз като един типичен тати хал хабер си нямах за подобни щуротии. И изведнъж стикита та стикита, лудница в детската градина, тъговия, заменки - откачена работа. Жена ми каза с право, че дори си нямам представа каква точно е еуфорията. И така се почна... Сега като поразгледах те вече не са нищо особено - няма такава тръпка... Да омаеш касиерката с чар, че да ти даде повече, като си с децата да ги пуснеш напред в с влажни очи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 ...аз като един типичен тати хал хабер си нямах за подобни щуротии. И изведнъж стикита та стикита, лудница в детската градина, тъговия, заменки - откачена работа. Aко се замислиш нещата се повтарят,по наше време бяха карти и картинки от дъвки (турбо,типтоп и тн.)На мен една дружка работеща в Лидъл ми даде цяла торба,за кратко из махалата придобих статут на полубог,даже местните невръстни футболистчета спряха да ми ритат топка по вратата на гаража,много съм доволен Иначе щерката ги лепеше тия гумени гадове където свари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Aко се замислиш нещата се повтарят,по наше време бяха карти и картинки от дъвки (турбо,типтоп и тн.)На мен една дружка работеща в Лидъл ми даде цяла торба,за кратко из махалата придобих статут на полубог,даже местните невръстни футболистчета спряха да ми ритат топка по вратата на гаража,много съм доволен Иначе щерката ги лепеше тия гумени гадове където свари Винаги си има нещо такова, но пък тогава колекционирането не ни вовираше насила в определен магазин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Защото тогава, така да се каже, имаше само един магазин....държавния... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Защото тогава, така да се каже, имаше само един магазин....държавния... Не е вярно - имаше много държавни магазини Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Буахахах, мда...правилно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Стикита на корем... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 (edited) Стикита на корем... Ти пък си не човек бе,това ако го видят хлапетата :-) Edited August 29, 2017 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Ха! Виден спори сам със себе си. Мамка му. Някой да стриймва и да качва в тръбата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Да препоръчате проверен човек или сервиз за миялна машина - в Пд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Малко лайшки въпрос. На кое число горе-долу излизат битовите сметки и имат ли краен срок за плащане ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Различно е.ВиК излизат до към 5-то число, ЕВН са на два периода.И да за тоците има краен срок.За ВиК няма...но там мисля че трупат лихви... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Числата са различни. Има крайни срокове за плащане. EVN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Понеже знам, че тук има хора с много по-добър английски от моя, а преди малко пуснах едно писмо (служебна кореспонденция), което завърших с "Thanks for the first class support!"...и чак когато го пратих се усетих, че май това "the" не трябваше да го слагам във фразата, понеже има смисъл само ако го кажа на български. Сбърках го, нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Не си Така е правилно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Без да се засягаш, но ще изчакам и второ мнение. ...не че едно "дъ" има чак толкова голямо значение, а и аз съм ги предупредил, че не разбирам добре езика. Просто трябваше вместо 'the' да сложа едно 'your' и нямаше да имам тия терзания. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts