gado Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Бахти... А тук плажа е за без пари... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted July 24, 2017 Share Posted July 24, 2017 някой има ли опит с фасадна топлоизолация? В района намирам - http://ftsbg.org ... някой с впечатления? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 24, 2017 Share Posted July 24, 2017 Трябва ли ми зелена карта за Румъния? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 24, 2017 Share Posted July 24, 2017 Трябва ли ми зелена карта за Румъния?Не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 24, 2017 Share Posted July 24, 2017 Как се сваля винетка? Няма как колата, от която се сваля, да се закара при джамджии, тоест аз трябва да я сваля. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 24, 2017 Share Posted July 24, 2017 Казват, че се нагрява от външната страна стъклото със сешоар и тя падала, но си личи, че е сваляна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 24, 2017 Share Posted July 24, 2017 Стъкларите ги махат за 2мин. и са като нови, ама... Колата е трудна за рисуване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted July 24, 2017 Share Posted July 24, 2017 Гледах как ги сваля момчето от Кобра-та. Със сешоар я нагрява, директно от вътре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Искам да попитам дали някой е запознат с глобите . Днес ми пристигна писмо , че на 15 юни съм минал на булевард Санкт Петербург д 82 км , което е 32 км над позволеното и ест глоба от 400 лв . Но нито са ме спирали нито има снимка , явно е имало патрулка и е снимала . Дали да ходя да обжалвам или направо да плащам ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 В това писмо снимка нямаше ли? Защото следва да я има ако е правена такава. Отиди и разбери какво става. Ако си заснет не виждам какво ще обжалваш. Но ако платиш в 7 дневен срок намалят глобата с 30%, така че веднага виж какво става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Пише , че имам 14 дневен срок за да получа 30 % отстъпка , но няма никва дата на писмото , и незнамнот кога се броят тия 14 дни . Снимка няма никва , нито някой ме е спирал . А гледам , че по закон ако съм карал до 30 км от позволеното глобата е 100 лв а над 30 е 400 лева . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Ами отиваш на място и проверяваш. Аз текста на писмото ти не го знам. Не знам какъв вид писмо е. Не знам дали имаш фиш,НП или акт. Някак си няма как да знам! Така че отиваш при тоя дето ти праща писмото и установяваш какво е положението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Пише , че е елоктронен фиш за налагане на глоба , било снимано с камера TFR1-M 546 ... къде да ходя да питам . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Кой те пратил писмото бе човек? Няма ли институция, име, телефон? От Марс ли е това писмо? На мен ми го пратиха с препоръчано писмо, вътре с фиша, със снимката - всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 14 дни се броят от деня последващ получаването, тоест от днес. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Пише само ОДМВР Пловдив , няма други имена , нито тел и тн . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 За да се брои някакъв срок, трябва да има доказателство кога е получено - сиреч, писмото трябва да е препоръчано и да си се разписал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Мда на 20ти в дошло в пощата да отида да го взема и го взех днес , демек и аз мисля , че срока започва от днес , макар , че може да го броят от 20ти знам ли . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Брои се от момента в който си се разписал за него, даже мисля че когато си се разписвал, би трябвало да има и обратна разписка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Ок де , а нямам ли право да поискам от някъде снимката заради която фактически съм глобен . Смисъл просто да поискам снимката , без да обжалвам и тн . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Звънни в КАТ и ги питай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 На мен навремето надлежно ми пратих всичко с препоръчано писмо. Да се има предвид, че по едно време в София и за снимката ти взимаха пари... За пореден път казвам - отиваш на място. Там може да ти я покажат на екран и да не я плащаш. За обжалване - отсега забрави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 В КАТ ли трябва да ида за да е видя снимката . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 (edited) Да. Предполагам, че на гишето за електронните фишове. Edited July 25, 2017 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Търся лаборатория която може да прави изпитание за огнеустойчивост по G50 / G100. Каквото успях да намеря ми казаха, че не правели такива и незнаят някой да прави. Моля, ако някой е чул, знае нещо или може да помогне да ми пише. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts