Midex Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Какво говориш за цяла планета, то дори за мен вкъщи времето не тече еднакво в различните дни. А иначе осъзнавайки безбрежните разстояния и как засега сме минали първите 3 метра (и то без хора), а най-близкото подобно е на 30 километра, ме е яд, че няма да съм жив когато измислят как да се придвижваме бързо на такива разстояния...ама знае ли човек, както съм го подкарал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 Мога да ти пратя една...ако обещаеш, че няма да ми разваляш реномето, понеже обикновено ако стане нещо, най-често даващият поканата го отнася. Не мога да обещая такова нещо,за това не ми пращай.Обаче ти благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Някой ползва ли voyo? От онзи ден нещо му стана и ми дава: " Flash version 9,0 or greater is required You have no flash plugin installed" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Зеленая Марка водката читава ли е ? Ясно, че няма да е нищо съществено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Зеленая Марка водката читава ли е ? Ясно, че няма да е нищо съществено. На мене лично ми харесва Като ходя по палатки главно от нея си взимам и нямам ядове (ако не прекаляваш разбира се) По заведенията са ми наливали някакви фалшименто Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Котор, относно водките, всякакви въпроси може да задаваш на @charmock и @Sothbiss. Те карат основно на водка, доколкото знам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Не, не е.Царская е бюджетната марка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 а Столичная ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 а Столичная ? Царская и Зельоная марка не са лоши. На теб каква ти е идеята? Искаш да е една идея по-горе от обикновената ли? Пробвай Руски Стандарт Платинум, ако е така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Путинка, Белая Берьозка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Царская и Зельоная марка не са лоши. На теб каква ти е идеята? Искаш да е една идея по-горе от обикновената ли? Пробвай Руски Стандарт Платинум, ако е така. "една идея" = Руски Стандарт Платинум Платинума е на 2-на цена на Зеленая Марка. Norvegia е хубава за тия пари. В Билла я продават. В Дъблин пих такава, защото нямаха Абсолют Ванилия: https://www.thewhiskyexchange.com/p/5080/cariel-vanilla-vodka Много е готина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Нищо не може да бие БЕЛУГА. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Beluga е 75лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Мани, скоро била на промо някъде. Две бутилки за 120лв. и я изтървах... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Мани, скоро била на промо някъде. Две бутилки за 120лв. и я изтървах... Така става когато човек чете през ред...пропуснах първото и помислих, че си си купил 2 бутилки водка за 120 лева, а после си изтървал едната бутилка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Никоя водка не става, макар Белугата и на мен да ми харесва. Вземи се уискинце като бял човек и си свиркай. Ще ми благодариш друг път Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Говориш така понеже не си пил Zubrovka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 (edited) Говориш така понеже не си пил Zubrovka.Пил съм/опитвал съм много видове водка, тази включително. Дори 2 пъти в годината си взимам Белуга. От хубавото уиски по-добро питие няма. Така да ме удари в носоглъката и пилето леко да хрипне. Edited July 20, 2017 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Зеленая Марка водката читава ли е ? Ясно, че няма да е нищо съществено. Какви пари си готов да отделиш и по-мека или твърда водка търсиш? Котор, относно водките, всякакви въпроси може да задаваш на @charmock и @Sothbiss. Те карат основно на водка, доколкото знам Галче, много ги разбираш ти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 (edited) Някой беше питал за хубав басейн на близо, но нещо не мога да го намеря и да видя отговорите. Та хубав басейн на близо? Без тия в Пловдив, Беркут и Екзотик. Някой ходил ли е в хотел Хисар? Аз съм бил само в Аугуста. Edited July 21, 2017 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 (edited) Хотел Хисар е приятно местенце, спа частта също се ядва. Може би едно от местата с нак-добра подръжка около П-в. Ако се загледаш в посетителите може да попаднеш на някой депутат или актьор. Edited July 21, 2017 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Някой ходил ли е в хотел Хисар? Аз съм бил само в Аугуста. Аз ходя чат-пат.Хубав басейн,топъл,достатъчно голям за плуване,барчето също става,цената за вход е доста висока и така филтрират част от посетителите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Колко доста висока? Че тия около пловдив повечето са по 12-15лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 През седмицата е 10 събота и неделя е 15 лв. на хотел Хисар. Направо е за без пари в сравнение с винарната в Старосел където е 25 лв. и то ако има място, че основно е за гости на хотела... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts