Raging Fire Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 къде в пловдив се продават шпицарки ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
``Go0dRich`` Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 (edited) Хора, моля ви помогнете ми, много е важно за мен, а и нямам много време Търся цветна (оранжева, или някакъв друг топъл цвят), прозрачна хартия. Независимо каква е, опаковъчна, оризова, разтегателна или нз-си-к'во. Може и да не е точно хартия, стига да прилича на такова. Ако е това което слагат на тия модерните квадратни лампи дето ся има по заведенията - идеално. За подобна цел ми трябва. После ми трябва кабел, ама от ония които са отгоре с нещо като тапицерия, като на тея дето висят лампите на тях. Благодаря ви много. Edited September 27, 2006 by ``Go0dRich`` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Кое е момичето от рекламата на М-тел в дискотеката, където засича гаджето си в изневяра и го проследява в автобуса? Страшно ме кефи като външност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Май е трудно да се разбере,бая търсих инфо за актьорите от рекламите на Мтел,но не открих нищо.Аз се интересувах от Вики и Мики Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 къде в пловдив се продават шпицарки ? Миналата година си взех шпицари от магазин, намиращ се на малката главна, непосредствено преди подлеза на аптека Марица вдясно, на ъгъла на пресечката, водеща към РДВР-то. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Кое е момичето от рекламата на М-тел в дискотеката, където засича гаджето си в изневяра и го проследява в автобуса? Страшно ме кефи като външност. Рекламата е на Водафон, не е българска.Иначе наистина е страхотна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Мога ли да си проверя паричната наличност в дебитната ми карта през инернет? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 къде в пловдив се продават шпицарки ? кво е шпицарки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 mi da oba4e trqq ti e vklu4ena takava usluga mislq 4e ne se pla6ta ili e nekva simvoli4na cena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Четох някъде, че за ученици входа в панаира е 1 лев, а zlobil вика 3. Кое е вярно и студентите водят ли се учащи също така, как се доказва, че си учащ при положение, че на повечето ученици не са им излезли картите още. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 ми по принцип е 3лв за ученици , аз дадох 3лв понеже съм ученик но една съученичка купи билетите (~10 билета) нямам идея как е доказала че сме ученици Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Мога ли да си проверя паричната наличност в дебитната ми карта през инернет? Разбира се!Предполагам си регистриран в системата на ePay. Някои банки обаче не поддържат тази услуга... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Входа на панаира е 5 лева.За групи е 3лв.Мисля че няма намаление за учащи,ако са индивидуално на панаира.Но да ви кажа освен колите и по точно Мазерати,Курвет и Хонда няма какво да видите,прекарвам по 10 часа на ден на панаира и вече .Не си заслужава да дадете 5лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
``Go0dRich`` Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 (edited) Някой знае ли къде се продава пергаментна хартия в Пловдив? edit: Намерих си в магазин Дали до чешмичката на джумаята Edited September 29, 2006 by ``Go0dRich`` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 (edited) Ми бях неска на панаира и мн ми хареса авто изложението като цяло .3 кинта платихме за вход-за ученици и пенсии е по толкова.Мн хубави коли имаше и наплакнах окото .Определено мисля,че си заслужаваха трите леа О ся са сетих да питам.Там до централна поща борсата на учебници още ли работи да ида да ги продам мойте.Смисъл има ли хора още да купуват от продавачите,че иначе ги зиат мн ефтинджос Edited September 30, 2006 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Някой може ли да ме информира в темата или на ЛС къде изкупуват в Пловдив златни бижута изгодно? Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Moje te li da mei dadete link ot kydeto da moga da izpra6tam bezplatni SMS kam globul. Mersi predvariteno!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Moje te li da mei dadete link ot kydeto da moga da izpra6tam bezplatni SMS kam globul. Mersi predvariteno!!!!!! http://my.globul.bg/mg/index.jhtml?pkey=0&jkey=0 тряя да се регистираш с номер от глобул Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 emi problema e 4e ne sam na globul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 emi problema e 4e ne sam na globul Кво ти пречи да си купиш една карта ако не нова втора ръка и проблема ти е никав!Ще дадеш най-много 5 лв за нова и ще и ги избиеш преспокойно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Или просто ползвай номера на някой твой познат който няма нет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 Знае ли някой от колко часа утре започва учебната година в Земеделския колеж?Помня,че беше от 8:00...спомени,спомени... Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 Свалих си програмата за англ. филология, но как да разбера коя група съм? И в нея като пише, че в понеделник нокоя група няма никакви класове и лекции пак ли трябва да се ходи там ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts