HEMO Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 (edited) Някой знае ли защо днес всичките фуражки са по пътищата?Щото добитъка като види няколко почквни дни и почва да прави тъпотии.Днес сутринта от Пловдив до Кричим имаше три катастрофи,като се почна от чадърите двама омазани,едно пунто по таван в нивата край Кадиево и в Й.Груево по средата на селото една очиларка размазана...Трябва полюцията да е нон стоп на пътя не само по празници. Edited May 1, 2017 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Трябва спешно да купувам свободностоящ хладилник (не за вграждане) та въпроса е коя марка да гледам? Вкъщи взех gorenje, защото и фурната е такава и сме много доволни, ще те излъжа точно колко пари беше, но е голям хладилник и беше под 1000лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 В Пловдив може ли да се вземе от някъде моторен тример под наем?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 Не ми се прави проучване бива ли ги фото-епилаторите https://www.amazon.de/gp/aw/d/B012W0SCGY/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1493745715&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=lumea&dpPl=1&dpID=41Fk%2B80xaKL&ref=plSrch Не се интересувам за мен, а за приятелка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 Досега НИЩО не е спряло козината. Освен временно. Всякакви други глупости са измама за балъци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 В Пловдив да има някъде части за алтернатори, трябва ми в частност диоден блок, да не си играя да сменям 1 по 1 диоди?!?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 (edited) Площад "Шахбазян", бул."6-ти септември", в посока "Чифте баня", в дясно на 30-40метра. https://www.google.bg/maps/@42.1522529,24.7526771,3a,75y,354.37h,91.96t/data=!3m6!1e1!3m4!1sTG8GK6uIb8G1GKSNxxDc-g!2e0!7i13312!8i6656 Edited May 2, 2017 by pamporov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 В Пловдив да има някъде части за алтернатори, трябва ми в частност диоден блок, да не си играя да сменям 1 по 1 диоди?!?!?! До семинарията на 6 Септември има магазин за части за алтернатори и стартери провери там. Аз да питам, трябва ми Вома за канализация, звънях на няколко номера, но все са изключени, а уж се водят денонощни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 (edited) Аз да питам, трябва ми Вома за канализация, звънях на няколко номера, но все са изключени, а уж се водят денонощни За къде ти трябва? Ако е за Пловдив утре мога да взема номер от майка на вома в града и да ти дам актуална цена. Edited May 2, 2017 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 За Войводиново, то е до Пловдив. Намерих уж някакви, утре щели да ми се обадят. Но ще съм благодарен ако вземеш номера, щото положението е страшно и на всяка цена утре трябва да се оправи канализацията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 Препоръчайте ми фирма за открита входна бариера с дистанционно управление. Изискванията са да работи и лято и зима, без значка от температурите навън. Да си направят всичко - от EVN до фундамента за самата бариера и т.н. Тоест дават оферта, приемаме, капарираме, идват и правят. Плаща им се всичко и не ни занимават с абсолютно нищо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Площад "Шахбазян", бул."6-ти септември", в посока "Чифте баня", в дясно на 30-40метра. https://www.google.bg/maps/@42.1522529,24.7526771,3a,75y,354.37h,91.96t/data=!3m6!1e1!3m4!1sTG8GK6uIb8G1GKSNxxDc-g!2e0!7i13312!8i6656 До семинарията на 6 Септември има магазин за части за алтернатори и стартери провери там. Аз да питам, трябва ми Вома за канализация, звънях на няколко номера, но все са изключени, а уж се водят денонощни Мерси, ще го проверя какво продават. Баща ми имаше някакъв номер на Вома, ако го намери ще пиша. Препоръчайте ми фирма за открита входна бариера с дистанционно управление. Изискванията са да работи и лято и зима, без значка от температурите навън. Да си направят всичко - от EVN до фундамента за самата бариера и т.н. Тоест дават оферта, приемаме, капарираме, идват и правят. Плаща им се всичко и не ни занимават с абсолютно нищо. До офиса Анди, монтираха такива бариери миналата седмица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Препоръчайте ми фирма за открита входна бариера с дистанционно управление. Изискванията са да работи и лято и зима, без значка от температурите навън. Да си направят всичко - от EVN до фундамента за самата бариера и т.н. Тоест дават оферта, приемаме, капарираме, идват и правят. Плаща им се всичко и не ни занимават с абсолютно нищо. Още един глас за Анди. Те са изградили и обслужват бариерите на ТУ-Пловдив. Виждал съм и фирма http://www.miningbg.com/ ,но дали ги бива нямам наблюдения. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 (edited) За Войводиново, то е до Пловдив. Намерих уж някакви, утре щели да ми се обадят. Но ще съм благодарен ако вземеш номера, щото положението е страшно и на всяка цена утре трябва да се оправи канализацията. XMD малко се забавих, но нямаше как по-рано. 0894064444 това е номера на частна вома последно ползвана миналата година цена около 110лв за гр.Пловдив. Майка каза, че е по-добре да се ползва ВиК, но там първо се плаща на место и после идва вомата. Edited May 3, 2017 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Ето и един нестандартен въпрос. Какво е вома и за какво се ползва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 (edited) Ако не се лъжа, думата идва от немски. Това е голям камион обикновено, който отпушва запушени канали. Пъхат един маркуч със странна глава и пръскат вода под високо налягане. Edited May 3, 2017 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Вома (WOMA) е търговска марка, превърнала се в нарицателно, като памперс, ксерокс или хилти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Ето и един нестандартен въпрос. Какво е вома и за какво се ползва? Ако не се лъжа, думата идва от немски. Това е голям камион обикновено, който отпушва запушени канали. Пъхат един маркуч със странна глава и пръскат вода под високо налягане. По селата се използва за почистване на външните тоалетни/септични ями, където няма канализация. Мъркуч без странна глава се пъха и изсмуква фекалиите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Аз го знаех просто като: "лайнарката". Не знаех за това специализирано име... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Пак да питамВ Пловдив може ли да се вземе от някъде моторен тример под наем??нещо като Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Аз го знаех просто като: "лайнарката". Не знаех за това специализирано име... И аз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Аз мисля, че има голяма разлика с колите за лайната и тия дето отпушват канали... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Аз мисля, че има голяма разлика с колите за лайната и тия дето отпушват канали... Така е, вомата изсмуква основно септични ями, и се оказа, че ми трябва машина за отпушване на канали, дойде една фирма днес и от 12 часа се мъчат и се оказва, че проблема не е в моите тръби Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Ние точно Вома викаме за отпушване на канализацията, че на комшията му става фонтан в мазето, а ние сме включени в общ канал. Както казах баща ми има някакъв телефон, ама сега не може да го открие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Пак да питам В Пловдив може ли да се вземе от някъде моторен тример под наем?? нещо като Питай тук, може да знаят нещо по въпроса. https://www.google.bg/maps/@42.1533111,24.7463603,3a,75y,136.56h,78.43t,1.17r/data=!3m6!1e1!3m4!1sOfOHPCJEXVD3xMxvvrxgWQ!2e0!7i13312!8i6656 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts