Mockingbird Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Че не го ли затвориха Тотала? Нали изгоря там нещо...?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Не - защо да го затварят? Имаше леки щети след пожара - отремонтираха ги. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Ами 'щото нали цялата сграда стана опасна....де да знам...не съм ходил в района от няколко месеца... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Нищо няма бре, Мите - поопърли им там съблекални нещо и ги оправиха. Ти нали знаеш колко е голям Тотала? Покрай него се запознах с жена си между другото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 (edited) Знам го аз... Еми сигурно си стискал палци да изгори.. Edited April 27, 2017 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Дайте контакти на майстор гранитогрес... не държа на цената, стига да е евтино и хубаво лол... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Някой знае ли къде в Пловдив има БИО магазини ? Трябва ми за една козметика а не за храна , т.е. да има шампоани и такива неща , сещам се само за този в МОЛ Пловдив , ако някой се сеща за друг да сподели. ecoproducs.bg Мяркал съм магазин на ул.Победа. Мнение за продуктите нямам не съм купувал нищо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Знам го аз... Еми сигурно си стискал палци да изгори.. Късно го запалиха дееба! Сега две деца по-късно и да го унищожа - файда няма Дайте контакти на майстор гранитогрес... не държа на цената, стига да е евтино и хубаво лол... Мда - и аз искам жената да е пак 50 кила и да се коландрисва с други жени ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 ...и аз искам жената да е пак 50 кила и да се коландрисва с други жени ..... Какво е "коландрисва"? Не че много ме интересува, ама понеже жената е към 50 и няколко кила и искам да знам дали в това коландрисване има няк'ва далавера за мене, щото гледам, че и други жени са намесени във врътката, та ако трябва да я натисна да свали още някое кило за да ги закръгли на 50. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Какво е "коландрисва"? Не че много ме интересува, ама понеже жената е към 50 и няколко кила и искам да знам дали в това коландрисване има няк'ва далавера за мене, щото гледам, че и други жени са намесени във врътката, та ако трябва да я натисна да свали още някое кило за да ги закръгли на 50. В `коландрисването` със сигурност ще има далавера за теб, понеже спокойно ще можеш да си правиш та, каквото си правиш, без периодично да те занимава с глупости... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Какво е "коландрисва"? Не че много ме интересува, ама понеже жената е към 50 и няколко кила и искам да знам дали в това коландрисване има няк'ва далавера за мене, щото гледам, че и други жени са намесени във врътката, та ако трябва да я натисна да свали още някое кило за да ги закръгли на 50. Не ме карай да говоря за твоята жена, че ще те коландрисам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Аре ся...за жените си ще говорите... съмнясвате ме нещо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Много ти е лесно като си разкарал твоята Днес цял ден моята се оптивА да ме бутне от колата ама не и се получи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Шшшт. Кой какво е разкарал, ш'си говорим на n-броя очи.... Важното е да слушат.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Абе Ангел не се посрами да каже, че тя е амортизирана! И тъй със зелени ленти на чорапите! Няма срама тоя младеж! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Аз пък знам, че най яко е милфка да те шибка! Пък от къде го знам това и що тийнки и туентки може да ми радват окото, ама милфките са ми на сърце, мога да го споделя само в изключително камерен състав от хора, дет са ми трошили чашите и сме си дишали пръдните (Ше ме извинявате за френския ми) П.п. А Ангел има още бая цистерни с одеколон и козметика да изхаби, преди да се сети кой котлон е включен и от `де извира топлата вода.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Със сигурност, особено с прилична разлика във възрастта...'сичко им е като за последно.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Със сигурност, особено с прилична разлика във възрастта...'сичко им е като за последно.. И ти явно още си в дилемата с работещия котлон.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Аз пък знам, че най яко е милфка да те шибка! Пък от къде го знам това и що тийнки и туентки може да ми радват окото, ама милфките са ми на сърце, мога да го споделя само в изключително камерен състав от хора, дет са ми трошили чашите и сме си дишали пръдните (Ше ме извинявате за френския ми) П.п. А Ангел има още бая цистерни с одеколон и козметика да изхаби, преди да се сети кой котлон е включен и от `де извира топлата вода.... Ангел е отслабнал притеснително - на фитнес ходел И аз вече налитам на милфки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Че кой не им налита? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Ангел например - той ти обяснява какви кусури имат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Ангел е отслабнал притеснително Емии.... Кат не яде фурни хляб.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Емии.... Кат не яде фурни хляб.... Кой да му ги прави? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Ангел например - той ти обяснява какви кусури имат Това не е вярно. И пак спамиш в грешната тема. Така или иначе се изпусна да пишеш в оная спамърската преди 1-2 седмици, което автоматично ти отметна думата, та направо си почни пак, да не се разводнява останалата част от форума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 (edited) Кой да му ги прави? МАМА!?? Edited April 27, 2017 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts