UzITo Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Търся преходник 3.5мм М към 3.5мм М Стерео. Намерих само Моно в Викиват. Някой да ме упъти за магазин? В Конрад и ТМТ нямат.https://vikiwat.com/product/21504/prehod-3.5mm-mono-m-3.5mm-mono-m.htmlhttps://vikiwat.com/userfiles/productimages/51199/product_50541.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Търся преходник 3.5мм М към 3.5мм М Стерео. Във вариант на кабелче (25 см) урежда ли те? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 (edited) Във вариант на кабелче (25 см) урежда ли те? Кабел и аз си имам позлатен текстилен. Въпросът е, че вързвам мп3 плеър през AUX на музиката в колата. Дразни ме това висене на кабели затова си търся преходник. Edited April 5, 2017 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 На някой ако му се намират свалени от UPS батерии 12v / 26Ah - готов съм за платя разумна сума за такава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Привет, интересува ме трябва ли да се декларират доходи от страна извън ЕС по банков път за физически лица Зависи дали вече си платил данъци в държавата в която си ги получил и дали БГ ще ти ги признае тези данъци, т.е. Дали има някакво междудържавно споразумение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Не съм плащал нищо. Получавам ги в България. Turn off this option! Nexus 6P Turn off this option! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Предполагам, че парите са изпратени от чуждестранна сметка... Ако е така принципно трябва да се декларират. Може да направиш анонимно телефонно запитване в данъчното и да видиш какво ще ти кажат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Някой да пътува към Ловеч? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Тия на аватара ти? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Тия на аватара ти? Ахахахахахах, това беше добро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Някой да има проблем с мобилния интернет от Мтел днес? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Аз! Падна дейтата. Вече е наред...уж Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Мтел = проблем . Не живея в Пловдив, но в сравнително голямо село... и обхвата още на нормалната гсм мрежа е в г*за кво остава за 3г и 4г. Пълен тшк са ама ме излъгаха за още 2 години с такса 14 лева с 1000 мин към всички и интернет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Да си си чел договора, никой не може да те излъже, ако се подпишеш, без да си чел. Данните думнаха на много места. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 В случая, ако става дума за нет, може да са го излъгали. Теленор го ядоха преди години с мой познат, който бяха налъгали да си купи лаптоп и флашка за нет, като той ги пита 10 пъти дали нетът им в село Рогош е добър и те се кълняха, че е така. Имали клетка там, била последен писък тая клетка и още не знам си какво. Взе си лаптопа и флашката и курец. Последва разправия в магазина, където му казаха, че това е положението и ще плаща. И понеже ми е от добрите познати го свързах с адвокат, който така нареди Теленор, че не само му прекратиха договора, но и не си поискаха лаптопа, който беше на лизинг. Та няма платена и една вноска, договор няма и има лаптоп и флашка, да си подпира гардероба с нея. Та, ако са му казали, че нета в това село ще е ок, а не е - излъгали са го. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 (edited) Това никой не го отрича, но колегата по-горе говори за минути. АКО някой има зор с входящи/изходящи и нет в 4G, да минава на 3G. Edit. А аз също така изповядвам принципа, че като се опариш от нещо, няма сми да продължаваш даго правиш Edited April 8, 2017 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Аз въобще нямам нет. От един час си ръчкам телефона но иконката въобще не излиза! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Съжалявам, не съм слънце. Смени си режима, както казах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 На хартия всичко мие много добре и като цена още по-добре. Проблема е, че обхвата го няма никъф и въобще не говоря за интернет. Звънят ми по 3 4 пъти телефона на абоната изключен. Кокато и да погледна все смс-и че са ме търсили. Обхват по 1 до 2 черти. Често си оставям гсма на само GSM мод без 3g i 4g там е още по зле. Имам преки наблюдения над обхвата на глобул винаги е повече от моя. Разбирайте че с приятелката като сме заедно винаги при мен има проблем. Хич не става въпрос да са ме метнали... не че и това не е ставало. Въпроса е че не предоставят адекватен достъп до услугите им. Въобще не се оплаквам за 3г и 4г... нямам възможност нормално да си ползвам гсм-а за разговори при тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Въпроса е че не предоставят адекватен достъп до услугите им. Ако и в 2g имаш проблем, аз на твое място бих сменил оператора. Абсолютно сериозно. Селото ми е куцо откъм Мтел, пускани са многократно сигнали. като ходя там, ползвам друг оператор. Баба ми също. Все пак сме пазарна икономика, конкуренция, едно-друго... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Появи се. Не говоря за проблем с 4г. Въобще никакъв нямах. Връзка не правеше. От цялата работа малкия има нова играчка :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Все някой трябва да е щастлив Препоръчайте ми магазин за кухненско обзавеждане - шкафове и пр. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Все някой трябва да е щастлив Препоръчайте ми магазин за кухненско обзавеждане - шкафове и пр. Aiko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 В случая, ако става дума за нет, може да са го излъгали. Теленор го ядоха преди години с мой познат, който бяха налъгали да си купи лаптоп и флашка за нет, като той ги пита 10 пъти дали нетът им в село Рогош е добър и те се кълняха, че е така. Имали клетка там, била последен писък тая клетка и още не знам си какво. Взе си лаптопа и флашката и курец. Последва разправия в магазина, където му казаха, че това е положението и ще плаща. И понеже ми е от добрите познати го свързах с адвокат, който така нареди Теленор, че не само му прекратиха договора, но и не си поискаха лаптопа, който беше на лизинг. Та няма платена и една вноска, договор няма и има лаптоп и флашка, да си подпира гардероба с нея. Та, ако са му казали, че нета в това село ще е ок, а не е - излъгали са го. А адвокатът какво поиска (и получи) за усилията си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Лаптоп и флашка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts