netrootbg Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Благодаря за насоката. П.П. Всъщност се оказа, че сме го обърнали този сайт. Реално масово къщите са бом-бок...а тези които стават са много солени...нещо много са си повярвали...или българите лъжат адски много, че в Гърция било по-евтино и по-хубаво... Тотална заблуда е това за по - евтиното. Винаги съм се чудил когато някой го сподели. Е има начин да ти е по - евтино. Купуваш за седмица стоки от Бг и на плажа с хладилна чанта. Пиеш бира от pvc бутилка и така може и да ти излезе по - евтино. Разбира се говорим за спане на палатка. За нормална почивка в никакъв случай не е по - евтино. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Никак не е тотална заблуда за по-евтиното, но разбира се не от всеки храст излиза заек. Например това лято установихме, че апартмента, който леля ми нае в Барселона е може би един от най-уникалните от вида си. Първоначално се шегувахме, но с всеки изминал ден се убеждавахме в това. Всичко буквално на една ръка разстояние, а в радиус от километър просто няма какво повече да поискаш. Зарекли сме се да не го показваме и пак ще го посетим, но ЕТО, за форумни дейци. В тоя огормен апартамент за ДЕСЕТ души се ширехме аз, леля ми и баба ми и пак беше по-евтино от кой да е хотел в центъра на Барса. И много по-хубаво. Оттам насетне какво и как ще консумираш си е изцяло по избор. Може да пазаруваш от магазинчето на 20 метра по чехли (цени като у нас), може да се тъпчеш като мен с миди в La Muscleria (15м от вратата на кооперацията), може и да прескочиш до ресторанта, където и усмивката е 80 евра както се казва, но собственикът е посрещал Де Ниро, Пачино и още цял куп звезди - нямам снимки тук сега в лаптопа да ви го покажа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Някой да има къща в Неа Перамос с 5-6 спални? И да я дава под наем.... Провери и в booking.com на мен от там ми изпадна по-изгодна оферта отколкото airbnb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Със сигурност не е по-евтино. Чудно ми е защо всички лъжат, че е...баси...как не съм помъкнал хладилните чанти...много сайтове изрових. Къщите, които са прилични и могат да ни съберат са адски скъпи за нашия бюджет, другите пък вече са заети...все тая. Май ще я пропусна таз прехвалена Гърция и тая година...ще си ида в Крапец и ще си гледам кефа.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Със сигурност не е по-евтино. Чудно ми е защо всички лъжат, че е...баси...как не съм помъкнал хладилните чанти...много сайтове изрових. Къщите, които са прилични и могат да ни съберат са адски скъпи за нашия бюджет, другите пък вече са заети...все тая. Май ще я пропусна таз прехвалена Гърция и тая година...ще си ида в Крапец и ще си гледам кефа.. Точно така давай в Крапец зарежи я таз Гърция...че без друго не може да минаваме границата лятото :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 (edited) Ха-ха. Много забавно...Нещо по-така конструктивно не можа ли кажеш, мистър гърция? Примерно някоя къща, където си бил и да е с 5 спални? А? И нека не струва 5 бона за 5 дни... Edited March 11, 2017 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Мисля, че имам идея какво да ти препоръчам. Ще ти пиша на ЛС когато се добера до лаптопа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Друг приличен производител на офис столове освен Антарес? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 (edited) ErgoHuman Даже техния е за предпочитане, защото по-хубаво подпира кръста. Говоря за този стол: http://officeshop.bg/direktorski-stolove/6368-ofis-stol-ergohuman.html?gclid=Cj0KEQjwhpnGBRDKpY-My9rdutABEiQAWNcslD42wu_gROVQb_K_aFgor_DtVYsItEmSLbw2r6wnyTMaAh-W8P8HAQ Edited March 13, 2017 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Друг приличен производител на офис столове освен Антарес? Kinnarps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 ErgoHuman Даже техния е за предпочитане, защото по-хубаво подпира кръста. Говоря за този стол: http://officeshop.bg/direktorski-stolove/6368-ofis-stol-ergohuman.html?gclid=Cj0KEQjwhpnGBRDKpY-My9rdutABEiQAWNcslD42wu_gROVQb_K_aFgor_DtVYsItEmSLbw2r6wnyTMaAh-W8P8HAQ според мен по-добра сделка е един Playseat Alcantara на промо идва на 50 % цената... но аз не понасям мрежести столове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 според мен по-добра сделка е един Playseat Alcantara на промо идва на 50 % цената... но аз не понасям мрежести столове Ужасен стол - нищо ергономично няма в него. Никога не съм можел да си обясня защо ги произвеждат тези и още по-малко защо си ги купуват хората. От друга страна жена ми доста имаше кухненски стол на бюрото си защото "офис столовете били грозни и не се връзвали с фасона на секцията в стаята". Хубавото на мрежестите е, че не ти се запотява гърба, а този ти подпира и кръста. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Знам го този.Един от евентуалния ми избор е.Но искам и още оферти.Ще купуваме няколко стола все пак... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Никога не съм можел да си обясня защо ги произвеждат тези и още по-малко защо си ги купуват хората. Защото са геймърски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Защото са геймърски. Да и това също. Как точно този стол помага за да играеш по-добре отколкото някой по-ергономичен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Шарен е, геймърите по турнирите и стриймърите на Туич ги ползват, и прилича на седалка от състезателен автомобил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Именно - лека прилика и дотам. Бях попадал на едни трагедии с вградени тонколони - и стола зле и тонколоните отвратителни. Смисъл да се вземе такъв стол - нулев. Ако ще го гледаш на фасон без да сядаш на него - ок, но за реално ползване трябва ергономичен, а тези с мрежата поне те предпазват от изпотяване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 (edited) Ужасен стол - нищо ергономично няма в него. Никога не съм можел да си обясня защо ги произвеждат тези и още по-малко защо си ги купуват хората. От друга страна жена ми доста имаше кухненски стол на бюрото си защото "офис столовете били грозни и не се връзвали с фасона на секцията в стаята". Хубавото на мрежестите е, че не ти се запотява гърба, а този ти подпира и кръста. Възглавницата за кръста и тази за врата са ми достатъчни като ергономия, има и опора в раменете.. Индивидуално регулиране на всеки подлакътник. разбира се моя е от плат, а не от кожа Значи - 'нищо ергономично' - трудно ми е да видя аргументи, само твърдения Edited March 14, 2017 by dubo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Възглавницата за кръста и тази за врата са ми достатъчни като ергономия, има и опора в раменете.. Подпората за раменете е нож с две остриета. Ако избереш 40 човека от пишещите в тая тема, сигурно на 2-3 ще им съвпадне позицията на раменете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Да твърдиш, че 2 възглавници правят това недоразумение удобно, значи, че никога не си седял на истински удобен стол. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Да твърдиш, че 2 възглавници правят това недоразумение удобно, значи, че никога не си седял на истински удобен стол. И аз така мислех преди да пробвам най-семплия модел на Шинарпс. 6 часа без да стана и никаква умора освен на очите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Шинарпс? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Шинарпс? Шинарпс=Kinnarps според локалния дилър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 След толкова хвалби, явно се налага да ги пробвам :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Шинарпс=Kinnarps според локалния дилър За кой по-конкретно модел говориш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts