Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

• Replies 45.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2912

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

как се казваше тва стихотворение , в което се разказва за една птица , която мутила камъни

, а си представя как са яйца и как се излупват разслични деца , се някви чудовища ?

А намируеми ли са в България ? :)

Разбира се :) Не всички модели и предимно по-старички, но ги има...

Жалко само, че изборът е толкова ограничен...

Някой знае ли къде мога да намеря онлайн подобни джиджавки. Трябват ми за украса на покана, т.е. само някакви линии алатрайбъл :laughing:

Мерси!

Разбира се :) Не всички модели и предимно по-старички, но ги има...

Жалко само, че изборът е толкова ограничен...

Някой знае ли къде мога да намеря онлайн подобни джиджавки. Трябват ми за украса на покана, т.е. само някакви линии алатрайбъл :laughing:

Мерси!

ДО колкото видях тук има 58 мостри безплатни за Download. Иначе тия всичките работи ги има на www.istockphoto.com но без пари няма да се разминеш :)

Къде се продават презареждащи батерии тип АА , имаме един безжичен домашен ( от промоцията на БТк ) и сега един разговор и пада батерията та да вземем нови .

Къде се продават презареждащи батерии тип АА , имаме един безжичен домашен ( от промоцията на БТк ) и сега един разговор и пада батерията та да вземем нови .

На бая места като Вали Компютърс,Компътър Плюс,Ресет и т.н. фирми компютърни продават ;)

Texnomarket Evropa mai sa kazva6e na bul"Balgaria" :) ima 100%

как се казваше тва стихотворение , в което се разказва за една птица , която мутила камъни

, а си представя как са яйца и как се излупват разслични деца , се някви чудовища ?

Константин Павлов : ФЬОНИ МЪТИ КРЪГЛИ РЕЧНИ КАМЪНИ

Имаме я и тук някъде из темата "Любими моменти"...

juji, има доста подобни четки за фотошоп, ако смяташ да правиш поканата с някой от продуктите на adobe, потърси тук или в произволен намерен с гугъл сайт за photoshop brushes. Ето пример за завъртулки:

sigbrownjk0.jpg

juji, има доста подобни четки за фотошоп, ако смяташ да правиш поканата с някой от продуктите на adobe, потърси тук или в произволен намерен с гугъл сайт за photoshop brushes. Ето пример за завъртулки:

sigbrownjk0.jpg

juji-v www.studio-bg.com ще намериш кфото ти тряа :) (майка му.Три копчета не ми бацат :angry1

Благодаря ви, момчета!

Обаче днес си направих поканите на Корел с безплатните джиджавки от онзи пакет, за който дадох линк. В началото не ми се искаше да използвам тях, защото ми трябваше нещо по-изчистено и строго, но наистина се получи добре. А вашите ще използвам някой друг път :)

Дупе да ми е яко утре, когато ги изпращам :tongue

Как да махна write-protection от проклетите дискети :confused

В единия ъгъл на дискетата има пластмасова пластинка, просто сменяш позоцията.

Препоръчайте ми, моля, програма за вътрешен архитектурен дизайн. За една позната е, а пък аз изобщо не съм в час в това отношение. :blink:

Впрочем програми намирам, но просто не зная коя е по- добра.

Edited by jojo

Пуснах си обикновена поръчка за изготвяне на шофьорска книжка(1 месец),но разбрах,че щяла да бъде готова по-рано...Имат ли такава практика в КАТ? :rolleyes:

Пуснах си обикновена поръчка за изготвяне на шофьорска книжка(1 месец),но разбрах,че щяла да бъде готова по-рано...Имат ли такава практика в КАТ? :rolleyes:

Да правят ги за около седмица ама се правят на тряснати и не ги дават!Ако имаш връзки иначе можеш да си е вземеш по-рано.

да, като нямат много работа особено... навремето мойта си я взех точно след 2 седмици. ще забележеш че датата на издаване е 2-3 дни след като си подал документите, не знам после кво толкова ги моткат... а най-много да отнесеш малко караници от някоя лелка на гише ако идеш много рано ама е малко вероятно :)

иди към 20я ден предполагам че ще е готова , а както ти казаха с познати става още по-бързо моята я пуснах в петък и във вторник си я взех но все пак касиерката която приема документите е на 1 приятел майка ;)

Препоръчайте ми, моля, програма за вътрешен архитектурен дизайн. За една позната е, а пък аз изобщо не съм в час в това отношение. :blink:

Впрочем програми намирам, но просто не зная коя е по- добра.

ArchiCAD? Един приятел архитект с това работи...

Edited by Legop4o

къде в пловдив има свясна джага че в тоя утрепан "joss" се смирисвам целия на цигари да не говорим че няма никва вентилация и е адска жега

1-Кога е следващият Бирфест в Пловдив ?

2-Къде в нета има карта на плановете за канализация на питейна и обратна вода на Пловдив . Просто любопитно ми е къде отива водата .