PSYCHOSIS Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Passionata Wonderbra А намируеми ли са в България ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 как се казваше тва стихотворение , в което се разказва за една птица , която мутила камъни , а си представя как са яйца и как се излупват разслични деца , се някви чудовища ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 (edited) Какво значи <3 - по чатовете се среща Edited September 18, 2006 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Какво значи <3 - по чатовете се среща сърце Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 А намируеми ли са в България ? Разбира се Не всички модели и предимно по-старички, но ги има... Жалко само, че изборът е толкова ограничен... Някой знае ли къде мога да намеря онлайн подобни джиджавки. Трябват ми за украса на покана, т.е. само някакви линии алатрайбъл Мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Разбира се Не всички модели и предимно по-старички, но ги има...Жалко само, че изборът е толкова ограничен... Някой знае ли къде мога да намеря онлайн подобни джиджавки. Трябват ми за украса на покана, т.е. само някакви линии алатрайбъл Мерси! ДО колкото видях тук има 58 мостри безплатни за Download. Иначе тия всичките работи ги има на www.istockphoto.com но без пари няма да се разминеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 а уе съвсем случайно в пловдив да има магазина на everlast ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Къде се продават презареждащи батерии тип АА , имаме един безжичен домашен ( от промоцията на БТк ) и сега един разговор и пада батерията та да вземем нови . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Къде се продават презареждащи батерии тип АА , имаме един безжичен домашен ( от промоцията на БТк ) и сега един разговор и пада батерията та да вземем нови . На бая места като Вали Компютърс,Компътър Плюс,Ресет и т.н. фирми компютърни продават Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Къде се продават презареждащи батерии тип АА , имаме един безжичен домашен ( от промоцията на БТк ) и сега един разговор и пада батерията та да вземем нови . Texnomarket Evropa mai sa kazva6e na bul"Balgaria" ima 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 как се казваше тва стихотворение , в което се разказва за една птица , която мутила камъни , а си представя как са яйца и как се излупват разслични деца , се някви чудовища ? Константин Павлов : ФЬОНИ МЪТИ КРЪГЛИ РЕЧНИ КАМЪНИ Имаме я и тук някъде из темата "Любими моменти"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 juji, има доста подобни четки за фотошоп, ако смяташ да правиш поканата с някой от продуктите на adobe, потърси тук или в произволен намерен с гугъл сайт за photoshop brushes. Ето пример за завъртулки: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 juji-v www.studio-bg.com ще намериш кфото ти тряа (майка му.Три копчета не ми бацат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 juji, има доста подобни четки за фотошоп, ако смяташ да правиш поканата с някой от продуктите на adobe, потърси тук или в произволен намерен с гугъл сайт за photoshop brushes. Ето пример за завъртулки: juji-v www.studio-bg.com ще намериш кфото ти тряа (майка му.Три копчета не ми бацат Благодаря ви, момчета! Обаче днес си направих поканите на Корел с безплатните джиджавки от онзи пакет, за който дадох линк. В началото не ми се искаше да използвам тях, защото ми трябваше нещо по-изчистено и строго, но наистина се получи добре. А вашите ще използвам някой друг път Дупе да ми е яко утре, когато ги изпращам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Как да махна write-protection от проклетите дискети Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Как да махна write-protection от проклетите дискети В единия ъгъл на дискетата има пластмасова пластинка, просто сменяш позоцията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 (edited) Препоръчайте ми, моля, програма за вътрешен архитектурен дизайн. За една позната е, а пък аз изобщо не съм в час в това отношение. Впрочем програми намирам, но просто не зная коя е по- добра. Edited September 21, 2006 by jojo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Пуснах си обикновена поръчка за изготвяне на шофьорска книжка(1 месец),но разбрах,че щяла да бъде готова по-рано...Имат ли такава практика в КАТ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Пуснах си обикновена поръчка за изготвяне на шофьорска книжка(1 месец),но разбрах,че щяла да бъде готова по-рано...Имат ли такава практика в КАТ? Да правят ги за около седмица ама се правят на тряснати и не ги дават!Ако имаш връзки иначе можеш да си е вземеш по-рано. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Пуснах си обикновена поръчка за изготвяне на шофьорска книжка(1 месец),но разбрах,че щяла да бъде готова по-рано...Имат ли такава практика в КАТ? да, като нямат много работа особено... навремето мойта си я взех точно след 2 седмици. ще забележеш че датата на издаване е 2-3 дни след като си подал документите, не знам после кво толкова ги моткат... а най-много да отнесеш малко караници от някоя лелка на гише ако идеш много рано ама е малко вероятно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Пуснах си обикновена поръчка за изготвяне на шофьорска книжка(1 месец),но разбрах,че щяла да бъде готова по-рано...Имат ли такава практика в КАТ? иди към 20я ден предполагам че ще е готова , а както ти казаха с познати става още по-бързо моята я пуснах в петък и във вторник си я взех но все пак касиерката която приема документите е на 1 приятел майка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Добри ли са Fullmax? К'ва музика свирят? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 (edited) Препоръчайте ми, моля, програма за вътрешен архитектурен дизайн. За една позната е, а пък аз изобщо не съм в час в това отношение. Впрочем програми намирам, но просто не зная коя е по- добра. ArchiCAD? Един приятел архитект с това работи... Edited September 21, 2006 by Legop4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 къде в пловдив има свясна джага че в тоя утрепан "joss" се смирисвам целия на цигари да не говорим че няма никва вентилация и е адска жега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 1-Кога е следващият Бирфест в Пловдив ? 2-Къде в нета има карта на плановете за канализация на питейна и обратна вода на Пловдив . Просто любопитно ми е къде отива водата . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts