vikktor Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 За сваляне на отделни песни - едно някой тук беше постнал хитринка - търсиш в гугъл името на песента и "mediafire". Или някой от другите подобни file sharing сайтове. Примерно "helloween kings will be kings mediafire". Може да сложиш mediafire в кавички, за да търси резултати само свързани с това. Не съм го пробвал от доста време този метод де, че последно време свалям само цели албуми. да, вярно е това или по-конкретно може да посочиш на гугъл да търси site:"https://www.mediafire.com/" това го има в "раширено търсене" в полето да търси само в сайт могат да се ползват още http://tfile.co/ и http://rgho.st/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Благодаря Довечера, като се прибера от работа ще ги пробвам. Иначе откакто ползвам спотифай дори албуми спрях да свалям, но сега, като имам радио с флашка в колата и май ще ми се налага пак да свалям песни (Имам и аукс, но е развален и нямам време да отида до сервиз да погледнат какво му има). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 имам колекция от 440GB метъл музика и.... подредена и т.н. заслужава ли си да я изтрия и да се прехвърля към Spotify или Google Music? Какво ви е мнението, има ли и други като мен, които обичат да колекционират? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 имам колекция от 440GB метъл музика и.... подредена и т.н. заслужава ли си да я изтрия и да се прехвърля към Spotify или Google Music? Какво ви е мнението, има ли и други като мен, които обичат да колекционират? Не. На всичкото отгоре, спотифай е по 10 кинта на месец. Ти пак можеш да си я качиш в Google Music тая музика, между другото и да си я слушаш онлайн от всякъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 (edited) Не. На всичкото отгоре, спотифай е по 10 кинта на месец. Зависи как си го направиш. Аз плащам по 3 кинта на месец (направили сме си семейство, за което се плаща 8 евро за 5 човека). Иначе преди и аз складирах музика, но в момента през спотифай намирам по - лесно нови песни и изпълнители, което на мен ми харесва edit: Е, сега. Мизерии. На всичкото отгоре, ако решат да проконтролират "семейството" ви, ще изгорите всичките. В условията за ползване пише, че в семейната група могат да влизат само членове на едно семейство, използващи услугата от едно домакинство. Изрично е описано, че не може да се ползва от група приятели. Мислиш си, че на тях не им е ясно, че хората го ползват така ? Явно са доста глупави ... Вече 1 година си го ползваме по този начин и няма проблем. Даже скоро единият човек си смени mail-a, писа на съпорта да му прехвърлят информацията и дори тогава не направиха проблем. Но нека да не продължаваме дискусията тук, защото не сме в спамърската тема Edited February 9, 2017 by Stasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Зависи как си го направиш. Аз плащам по 3 кинта на месец (направили сме си семейство, за което се плаща 8 евро за 5 човека). Иначе преди и аз складирах музика, но в момента през спотифай намирам по - лесно нови песни и изпълнители, което на мен ми харесва Е, сега. Мизерии. На всичкото отгоре, ако решат да проконтролират "семейството" ви, ще изгорите всичките. В условията за ползване пише, че в семейната група могат да влизат само членове на едно семейство, използващи услугата от едно домакинство. Изрично е описано, че не може да се ползва от група приятели. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Google music и той е някакви левове на месец. Добре де, ще си я пазя на харда и без друго не съм преритал за място. А моята си музика безплатно ли ще я слушам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Google music и той е някакви левове на месец. Добре де, ще си я пазя на харда и без друго не съм преритал за място. А моята си музика безплатно ли ще я слушам? Твоята музика ще си я слушаш безплатно. Имаше лимит от 20 000 песни май. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Така. Тази сутрин гръмна и пералнята, бутайки бушона и вероятно изгаряйки захранването на втората ми машина... Някой знае ли приличен техник, който да не чакам до понеделник? Между другото - Candy повече няма да си купя в тоя живот... Не знам дали изкара и 10 години... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 митническите служители, ако се заядат (а те го могат) и те върнат обратно в държавата Митническите служители не могат да те върнат. Гранична полиция се занимава с тези неща. Вторият е повече адресиран към netrootbg, но и някой друг може да даде мнение. Решихме да ходим в Босна на някакъв рафтинг началото на юни. Въпросът е дали ще може да го съеденим с едно море в Черна Гора? Дали морето или времето няма да е прекалено студено ? Къде ще ходиш на рафтинг? Неретва или Дрина? Адриатика е минимум 2 градуса по студено от Черно море. Почти е сигурно, че ще е студено тогава, но може да го съчетаете с едно посещение до Дубровник и Сплит. Дай ми повече подробности къде ще ходите и колко време. От къде смятате да пътувате? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 (edited) Твоята музика ще си я слушаш безплатно. Имаше лимит от 20 000 песни май. Доста добре изглежда, но за сега ще се въздържа (9 лв на месец е): Edited February 10, 2017 by vikktorpenchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Между другото - Candy повече няма да си купя в тоя живот... Не знам дали изкара и 10 години... +1 И аз съм с шибаната Candy и все проблеми с нея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Доста добре изглежда, но за сега ще се въздържа (9 лв на месец е): Абонамента не е нужен, за да добавиш собствената си музика. Абонамента е нужен, за да слушаш тяхната. Твоята можеш да си я слушаш без ограничения ако я качиш на Google Music. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Разбрах го още първия път като го каза. Пък и го пише в скрийншота. Предполагам ggl имат изгода от това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Разбрах го още първия път като го каза. Пък и го пише в скрийншота. Предполагам ggl имат изгода от това Оу, извинявай. Като го спомена заедно с месечната такса и показа скрийншота с облагите за абонати, помислих, че не си ме разбрал. Освен това, те самите са го написали при облагите за абонати, въпреки че е достъпно и за безплатните. Явно с подвеждаща цел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Питанка към Ангел - искам да купя ресивър и две колони. Някъде мернах, че си препоръчал нещо скоро на колега от форума, но не намирам темата. Тааа - какво да си купя? Дали 2 или 4 колони? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Ами беше в темата за Букшелф колоните май.Напиши си по-подробно питането в онзи раздел и ще го дискутираме. Има и други потребители, които могат да изкажат мнение. https://www.bulforum.com/index.php?showforum=55 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Тъй, никой ли не знае по какво се различават бял и черен силикон за топло лепене? Освен по цвета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Лично аз не - от тебе чувам за черен, не виждам резон да има химическа разлика. Сашо и/или Галицин ако знаят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Има има, най-различни цветове: https://www.google.bg/search?q=colored+stick+glue&client=firefox-b&tbm=isch&imgil=MAI4RuWCjo5iSM%253A%253ByWvOwK9pTCLl4M%253Bhttps%25253A%25252F%25252Fwww.aliexpress.com%25252Fprice%25252Fcolored-glue-sticks_price.html&source=iu&pf=m&fir=MAI4RuWCjo5iSM%253A%252CyWvOwK9pTCLl4M%252C_&usg=__Ja-mzyDbU5mxDi_Dy3fwQoawIpY%3D&biw=1440&bih=791&ved=0ahUKEwjHl6eG7YXSAhWDvxQKHTIbA08QyjcIRA&ei=ON2dWMebCIP_UrK2jPgE#imgrc=_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 И разлика в ефекта освен цвета - йок. Познах ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Не знам, и аз с интерес очаквам някой да каже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Предвид предимно декоративната употреба на топлия силикон - не виждам просто... Знам как само спасих два кактуса от идиотщината по хелоидиът с триста зора... Налепили им бяха отгоре едни шапки - една година да се възстановят и да тръгнат нормално... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Искам да си премеря температурата на въздуха, която излиза от новия климатик. С нормален стаен термометър няма да стане, защото до колкото разбрах трябва да се наблюдават температури до 45-50 градуса.Някой има ли термометър, който мога да използвам за един час да си направя замерването?Имам и електронни термометри за тяло, но те са абсурден вариант. Най-малкото, защото максимума им е 45 градуса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Повечето мултицети вървят с термосонда, за 10-15 лева ще ти свърши работа. Питай някой комшия дали има да ти заеме за пробата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts