alchemy Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Мммм, добре изглежда - удължители, карданче, дълги камъни... За френска кола бих добавил комплект ъглови торксове и може би инбуси. Сега ако кажеш, че струва и под 100 лв... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Някой да знае къде точат в Пловдив вериги за резачки? Точно до нас - на Богомил, отстрани на денонощния на ъгъла срещу ЦДГ Каменица - знаеш го. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 (edited) 130 лв. е комплекта, 108 части. Не само за френски вече трябва торксове. Иначе аз отделно имам лули, гайчни, инбуси и т.н. След време мисля да взема звезди с тресчотка, че са много удобни. П.П. Мерси Бате, ще ги пробвам тея, че с пилата се измъчих и пак не реже... Edited January 29, 2017 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Боже мили! Ти луд ли си? 3 лева, брат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Не знаех, че има на толкова удобно място. Вече хич няма да си губя времето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 (edited) Манесман е китайско до мозъка на костите си. А относно другото. Произволен малък комплект, плюс допълнителен удължител от руския пазар би ти свършил работа. Във всеки случай аз за леки работи(дори и в професионалната си сфера) ползвам едно малко комплектче на Форс. Докато за тежки ремонти и здраво напъване съм се оборудвал с инструменти на Гедоре, от ключове, до скоби за лагери. Само че тия струват колкото първородно чедо Значи отпада като марка. Така или иначе е на цената на останалите. А това как е? Май са Руски тези Licota. Цената е ОК, а и останалото изглежда Окей. Тоя Super Lock на вложките също изглежда като нещо, което бих оценил. Днеска въртях с един Mannesmann и като приключих, камъка се беше извъртял малко на главата на тресчотката и беше заседнал. Такива неща много ме дразнят мен, а и малко ми е съмнително до кога ще оживее ако за толкова кратко започва да се усуква и да прескача. Чисто нов комплект.. Един въпрос, този размер 1/2, 1/4, 3/8 в описанието, към кой размер се отнася? Edited January 29, 2017 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 (edited) Към американския. Това за въпроса с дробите на Ангел. Edited January 29, 2017 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Това са стойности от инча, има си и кавички " изписани на флаера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Това са стойности от инча, има си и кавички " изписани на флаера. Да де, но размера на кое е това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Абе искат да кажат, че с тоя комплект може да се пишеш и водопроводчик, сиреч - да работиш в цолове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 (edited) w00x, on 29 Jan 2017 - 22:16, said:w00x, on 29 Jan 2017 - 22:16, said:w00x, on 29 Jan 2017 - 22:16, said:w00x, on 29 Jan 2017 - 22:16, said:w00x, on 29 Jan 2017 - 22:16, said:w00x, on 29 Jan 2017 - 22:16, said: Един въпрос, този размер 1/2, 1/4, 3/8 в описанието, към кой размер се отнася? Към размера на квадрата на тресчотката. За вложки до 14 мм това е размера - 1/4". Имам подобен комплект от лидълските серии, но е с повече части, без претенции да е професионален и вероятно поради това е над двойно по-евтин. Което не значи нискокачествен - като за любител ми е точно. Общо взето се убедих, че лидълските инструменти са на ниво над любителските, но са на много добра цена. Edited January 29, 2017 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Към размера на квадрата на тресчотката. За вложки до 14 мм това е размера - 1/4". Ясно, сега разбрах. Мерси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 +1 за лидълските Turn off this option! Nexus 6P Turn off this option! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Аурис 2008-ма (1,6 124к.с.) или Корола 2007-ма (1,6 110 к.с.)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Тази, която има VSC, Traction Control и като цяло повече подобни системи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Аурис 2008-ма (1,6 124к.с.) или Корола 2007-ма (1,6 110 к.с.)?Тази,която е в по-добро техническо състояние...и която ти пасне повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Към размера на квадрата на тресчотката. За вложки до 14 мм това е размера - 1/4". Имам подобен комплект от лидълските серии, но е с повече части, без претенции да е професионален и вероятно поради това е над двойно по-евтин. Което не значи нискокачествен - като за любител ми е точно. Общо взето се убедих, че лидълските инструменти са на ниво над любителските, но са на много добра цена. Да не са ги пуснали лидълските пак? Искам да си взема, но все като отида - няма... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Да не са ги пуснали лидълските пак? Искам да си взема, но все като отида - няма... Как ще има човек, те в 8 часа в деня на промоцията са се наредили отпред и чакат да взимат. Сега има разни отверки, универсален мултишлайф (аз му викам дремел) и настолна бормашина. Чудя се нея дали да не я купя да имаме с баща ми, ама ще видим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Изкупил съм почти цялата гама - много са им мръсни тия промоциЙ - не можеш да откажеш. На тема инструменти никой не се блъска пред вратата - няма толкова хора с такива интереси. Аз съо съм се наточил на дремел, па да видим... Отделно ми требе ПАК виброшлайфче, че ми го зеха... Абе дилеми. Циркулярчето обаче дето зех е убиец, както и зегето от Хоум дето са ни пуснАли ебати тарикатската въдица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Какви пари беше тука тресчотката голямата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 На тая тема съм CETA-FORM - кутийката с камъни до 24 бе 120 преди 10 години. Но само като чуеш звука на тресчотката, клика, хода и се подмокряш... Ако знаеш за кво иде реч де... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Дойче Веле, брат, ако нещо ти требе - във Валерий мисля още имам къмто 18% като стар хазяин.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Изкупил съм почти цялата гама - много са им мръсни тия промоциЙ - не можеш да откажеш. На тема инструменти никой не се блъска пред вратата - няма толкова хора с такива интереси. Аз съо съм се наточил на дремел, па да видим... Отделно ми требе ПАК виброшлайфче, че ми го зеха... Абе дилеми. Циркулярчето обаче дето зех е убиец, както и зегето от Хоум дето са ни пуснАли ебати тарикатската въдица.За Лидълския ръчен циркуляр ли става дума? Аз и него загледах, не беше на промоция ама с поставката и той беше към 150 пари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Тъй, тъй - и рендето и циркуляра си земах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts