Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Докът не плеснеш тука някое хоум мейд клипче, в главните роли на което сте ти, изгряваща чалгарка (не повече от 22 годишна), стойка за микрофон и шишенце с масло от грозде, все ще е така :rolleyes:

Ти мене не ми давай наклон какво съм избрал, щото ти казвам и умишлено предупреждавам и други потенциални опърлени, че туй дето виси на тавана и то съвсем не на евтини цени, после спокойно може да осъзнаеш какъв точно боклук е. Сега няма да ходя до Жан Жорес да видя точно чие производство бяха въпросните тела, но си бяха среден клас като цена. Иначе например у нас само тялото в хола е около 500 лева и е наистина марково и си го обичам страшно много. Китайците го изкопираха веднага след като излезе модела за смешни пари, но пък какъв боклук е копието няма да разправям. Междувременно аз за 10 години съм сменил 2 от крушчиците на марковото тяло. За сметка на това китайското тяло в коридора съм го надплатил в крушки, тъй като освен че е с идиотски G9 ги гори още като ги сложа понякога... И си мисля да взема диодни, макар да струват 3 пъти колкото тялото, щото ми писнА да се катеря като обезяна.

А ти, момче, щом познаваш ония коври там - имаме си обща приказка с тебе, но туй в Йегера... Само да ти кажа, че се втрещих като видях как един от дебилите, работещи на щанда тегли една мегаселска марка на една от мацките на път към склада - добре не падна девойчето, щото я дялна отзад, хамалската... Вървейки най-отзад ми идеше да го ритам в главата... Това нещо от 2-ри клас тия малоумници го имат за свалка явно... Потрес... 

А от Италмодалуче имам един единствен многобутонен модул. Взех го 2002. Дали помня какъв е? Ми не. Знам че беше италиански и беше къмто 200 лева. С годините прегоря ключа на бойлера и естествено понеже не се правел вече и тъпчовци го нямат, нищо че го продаваха за една кола пари, се наложи да подменя модула изцяло. В твоя чест станах да видя новия - VIMAR е. 

ЕДИТ: Пламене, девойчето е ОГЪН!!! И само като го гледаш пали огън и в тебе. Всъщност теб не те знам как си след толкова години...  :laughing: 

Хич не ти и давам наклон.Просто това си 'аресал и това си сложил.

Вимара е добре (благодаря, че си станал от ложето си, мастър), ама пусто...като не ги доставят вече тея шушлеци... :laughing: И хубаво са ти резнали главата..200 лева...да знаеш, че не са ти направили отстъпка...:lol:

А "девойчето" вече не работи там.Така че не е нужно да правите опашка в магазина...:lol:

Абе поливам ежедневно...ама нещо не ми го отчитате. :notify:

Ние да отчитаме?!?!?!?!  :effemine3:  :effemine2:  :effemine3:  :effemine2:  :effemine3:

Докът не плеснеш тука някое хоум мейд клипче, в главните роли на което сте ти, изгряваща чалгарка (не повече от 22 годишна), стойка за микрофон и шишенце с масло от грозде, все ще е така :rolleyes:

Тъй, тъй! Ама надали....  :ninja:

Хич не ти и давам наклон.Просто това си 'аресал и това си сложил.

Вимара е добре (благодаря, че си станал от ложето си, мастър), ама пусто...като не ги доставят вече тея шушлеци... :laughing: И хубаво са ти резнали главата..200 лева...да знаеш, че не са ти направили отстъпка... :lol:

А "девойчето" вече не работи там.Така че не е нужно да правите опашка в магазина... :lol:

Тия пари бяха 2002, когато тука не бяха чували и виждали такива модулни ключове... Иначе новият и той беше скъп... 

А момичето ми беше ясно, че няма да стои там дълго... 100% вече се върти на шиш, дето може да си плаща. Такива ги познавам от километри. 

ЕДИТ: Прекъсване на филма, сгъване и разгъване на механизма на фотьойла, отвиване, ставане, ходене... Като ме видиш в Йегера направо ми викни бирата. 

:effemine3:  :effemine2:

Добре изглеждаш на позите...особено на тая дето миличко си си опрял бузката - много си сладък, ама и на оная с компанията в "Синята стрида" не изглеждаше зле. :lol:

Сега трябва да излизам, иначе бих ти отговорил по-пространно...преди да изляза обаче искам да задам един въпрос към евентуалните знаещи (Алхимика...и може би Гадин...):

Защо инфрачервеният ми термометър показва доста по-висока температура (с около 6-7 градуса) на студената вода от чешмата, при положение, че е настроен на емисия 0.95 (колкото е и за водата), докато такъв със сонда отчита (май) по-реално? Всъщност тъй като не съм сигурен кое е "по-реалното", като се върна ще замеря с още 1-2 други термометъра и тогава пак може да пиша...

Ами да ти кажа не е на шиш-плащач....Не е такова момиче.Както казах, познавам я добре.А тези ключове се внасят в България от преди 2002-ра година.Примерно там където работя се внасят от 2001-ва.А имаше и други фирми навремето, които ги вкарваха...

Добре изглеждаш на позите...особено на тая дето миличко си си опрял бузката - много си сладък, ама и на оная с компанията в "Синята стрида" не изглеждаше зле. :lol:

Сега трябва да излизам, иначе бих ти отговорил по-пространно...преди да изляза обаче искам да задам един въпрос към евентуалните знаещи (Алхимика...и може би Гадин...):

Защо инфрачервеният ми термометър показва доста по-висока температура (с около 6-7 градуса) на студената вода от чешмата, при положение, че е настроен на емисия 0.95 (колкото е и за водата), докато такъв със сонда отчита (май) по-реално? Всъщност тъй като не съм сигурен кое е "по-реалното", като се върна ще замеря с още 1-2 други термометъра и тогава пак може да пиша...

Аз без особени познания в областта ще ти кажа - щото си го купил ог gang bang.....  :effemine3:  :effemine2:

Ами да ти кажа не е на шиш-плащач....Не е такова момиче.Както казах, познавам я добре.А тези ключове се внасят в България от преди 2002-ра година.Примерно там където работя се внасят от 2001-ва.А имаше и други фирми навремето, които ги вкарваха...

Младеж, знам откога ги има подобни системи, дори преди 2000, но мисълта ми беше, че хората не бяха чували за такива работи. Дори аз останах СИЛНО изненадан като ми ги предложиха хората, правещи ми инсталацията у дома, но впоследствие избрах тях и никак не сгреших. Някои работи си струват парите в определени ситуации. 

Задаваш глупав въпрос ;)

Ако можеше да почерниш водата, други щяха да са стойностите. Всъщност май не съм и чувал за евтин безконтактен метод за измерване на температурата на прозрачни течности.

П.п. Ама за идеята ми нищо не каза, нали!?! Пък после що му били увехнали лаврите.....

Edited by gado

Аз без особени познания в областта ще ти кажа - щото си го купил ог gang bang.....  :effemine3:  :effemine2:

Младеж, знам откога ги има подобни системи, дори преди 2000, но мисълта ми беше, че хората не бяха чували за такива работи. Дори аз останах СИЛНО изненадан като ми ги предложиха хората, правещи ми инсталацията у дома, но впоследствие избрах тях и никак не сгреших. Някои работи си струват парите в определени ситуации. 

Абсолютно си струват парите.Ясно ми е.Вече 10 години ги продавам...Имаме модули и за повече пари...

А за бирата нямаш ядове, само да се сберем.

Абсолютно си струват парите.Ясно ми е.Вече 10 години ги продавам...Имаме модули и за повече пари...

А за бирата нямаш ядове, само да се сберем.

Що не си казал бе, мисир?!?! А ние тука още влакове взривяваме...  :laughing:

Еми, казвал съм, но явно не е отразено в калабалъка...

Я си те знам за кар аудио... Пропуснал съм тази важна и съществена информация. 

В темата за нестандартните въпроси сте, г-да Модератори.

И? 

Midex, on 23 Jan 2017 - 16:48, said:Midex, on 23 Jan 2017 - 16:48, said:

...

Ако искаш, имам 2 варианта за теб - един мой контактен (за храна), който съм го сверявал с калибриран такъв и отклонението е по-малко от 0,5 градуса; мога да изровя в лабораторията и стъклен живачен до 40 градуса.

Edited by alchemy

Ако искаш, имам 2 варианта за теб - един мой контактен (за храна), който съм го сверявал с калибриран такъв и отклонението е по-малко от 0,5 градуса; мога да изровя в лабораторията и стъклен живачен до 40 градуса.

Благодаря, не ми е чак толкова важно. Сега го замерих с още 2 други - контактният и тия двата показват с разлика около половин градус, а инфрачервеният все още показва повече, но с по-малко градуси разлика (2-3). Като се има предвид, че диапазонът му е от -50 до +530 с толеранс на грешка 1.5C и това, че водата е прозрачна, мисля че замерва напълно в рамките на допустимото отклонение...а освен това има опция за настройка на коефициента на излъчване и въпреки, че водата я дават около 0.95, ще взема да го калибрирам чрез коефициента по останалите термометри. :)

Благодаря, не ми е чак толкова важно. Сега го замерих с още 2 други - контактният и тия двата показват с разлика около половин градус, а инфрачервеният все още показва повече, но с по-малко градуси разлика (2-3). Като се има предвид, че диапазонът му е от -50 до +530 с толеранс на грешка 1.5C и това, че водата е прозрачна, мисля че замерва напълно в рамките на допустимото отклонение...а освен това има опция за настройка на коефициента на излъчване и въпреки, че водата я дават около 0.95, ще взема да го калибрирам чрез коефициента по останалите термометри. :)

И пак няма да ти мери точно! ;)

На Виден, нали?

Детски работи са това. Виден си има своите мнения и си ги защитава и аз го уважавам заради това, също като теб, Кръстника, Антарес и т.н. Аз също понякога не съм съгласен с него...ама тва да му скриеш мненията щот не мисли като теб си е точно детинщини. В края на краищата нали за това е форум, всеки да си каже кво мисли.

Edited by charmock

Ама аз това го приветствам, Асене! С десетки хора от Форума комуникираме, чуваме се, виждаме се и си помагаме. Почти всичките няма да ги видиш вече тук, за съжаление.   

МОЛЯ ВИ - 3-4 №§№%€№% сте - ПОЛЗВАЙТЕ ОПЦИЯТА!!! МОЛЯ ВИ! 

Уф много ми е трудно да влезя в час като си говорите поименно :D

и в тази връзка — събирате ли се някъде по график? Имате ли форумна кръчма?