plameni Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 SUPER © Може да се ползва и като елементарна, и като доста сложна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Гражданска отговорност къде мога да направя в почивните дни ?В бензиностанциите има ли или се бъркам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Гражданска отговорност къде мога да направя в почивните дни ?В бензиностанциите има ли или се бъркам? Офиси на СДИ ? http://www.sdi.bg/web/offices/4/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Момци, някой с познат в Теленор да ми съдейства с прехвърляне на собствеността на номер с малко по-специфични условия от моя страна. Днеска булката в офиса в мол-а ме гледаше е така и не знаеше какво да ми каже. Ще почерпя/платя за услугата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Откъде да си напазарувам осветителни тела за вкъщи? Не говорим за луни, а за нормални осветителни тела за хол, спални и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Луксозни или прости? Мисля си спомняш отстъпките ми в ТМТ, но там не очаквай избор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Ще разгледам там, не съм се сетил. Къде има луксозни... Баси, как звучи луксозна лампа за коридор. В Амазон има нелоши варианти, но първо искам да разгледам тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Звучи не, ами дрънчи - влез в Италмодалуче - на 50 метра е от ТМТ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Ще разгледам там, не съм се сетил. Къде има луксозни... Баси, как звучи луксозна лампа за коридор. В Амазон има нелоши варианти, но първо искам да разгледам тук. IKEA, но избора не е много голям. В магазина до Св. Петка също има много, но май повечето са с поръчка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Ако имаш предвид гамазина по диагонал до сградата на Циганина - да, там боли - има аплици по 250 лева без цвят и посока. Мои наематели така както дойдоха и си отидоха - имаха полЮлеи по 10 -15 бона, поръчковите стигаха до 150 - да, ХИЛЯДИ. По 1 тон и нагоре тежаха някои животни, монтирани в едни хотели връз дюните на Слънчев.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Еййй, вярно. Италмодалуче ги бях забравил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Имам нЕкои техни продукти от много години - един ключ за лампа може да ти подмине 50 лева - щото е дизайнерски като ювентоско лого (MY ASS), но пък са качествени отвсякъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Ъъъ Италмодалуче?!?Вимар ли си купувал от тях? Или Ефапел...? Голям избор на осветителни тела има в Ел България.Има евтини, има и качествени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 И къде им е магазина на тия в Пловдив по-точно, защото точно стоки като тези докато не ги видя и пипна никога няма да ги купя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 (edited) http://www.elbulgaria.com/p5t63/kontakti-el-eood-magazin-tyrgovia-na-drebno.html http://www.elbulgaria.com/p5t59/kontakti-el-eood-tyrgovia-na-edro.html Edited January 23, 2017 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Ха! Тея добре ги знам, но не съм обърнал внимание на името им. Оставил съм към бон там за осветителни тела - продават предимно боклуци и кич. Има някои бройки съществени неща, но са много малко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Както казах има за всекиго по нещо.Другия вариант е Дени Лайтинг.Но те имат предимно китайско, което хич не е лошо.Може да се каже, че е от хубавите китайски. А в крайна сметка всичко зависи и от бюджета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Да се има предвид, че някои китайски и турски "произведения на изкуството" са такива боклуци и на високи цени, така щото майстор едвам ги сглоби. В смисъл като ти дойде разпарчотено в кашона и 3 часа не можеш го накара - ако изобщо го сглобиш без да строшиш нещо - по никакъв начин да заеме правилен отвес - криво, криво и още малко криво. Говоря именно за телата, които накупих за близо бон от въпросния магазин. Накарах ги там да си сглобят един полилей на място - не можаха и взеха да хъкат и мъкат. Добре че не са в мой апартамент тия тела, че щях да ги вдигам във въздуха... И между другото добре знаят какви боклуци продават. Добре че имаше една девойка там с вид на знойна испанка, порядъчно разголена, та се поуспокоих на третото ходене... Но пак казвам - ако бяха у нас тия тела, а не в апартамент под наем - всичките щях да им ги върна с псувни, ако и да беше чисто гола "испанката"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Абе като гледам май 3 пъти си ходил не за осветителните тела, а заради девойчето, ама карай... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Аз мислех друго да го правя девойчето и далеч от магазина, ама карай. Иначе баш 3 пъти ходих за разправии, включително и за подмяна на гаранционни крушки-промо. Пълен боклук се оказаха и те. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Девойчето аз го познавам много добре.Лично даже. И не само това девойче (го познавам), защото там има няколко... А за лампите, както казах има всичко.Това, че са избрани китайски долнокачествени...Продават също австрийско, немско и 'талянско.Въпрос на бюджет. Както и да е, кажи сега от Италмодалуче Вимар ли си взе или Ефапел, или пък Гевис?М? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Девойчето аз го познавам много добре.Лично даже. И не само това девойче (го познавам), защото там има няколко... Абе това девойче май всички освен мен го познават....та къде викате бил тоя магазин? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Девойчето аз го познавам много добре.Лично даже. И не само това девойче (го познавам), защото там има няколко... А за лампите, както казах има всичко.Това, че са избрани китайски долнокачествени...Продават също австрийско, немско и 'талянско.Въпрос на бюджет. Както и да е, кажи сега от Италмодалуче Вимар ли си взе или Ефапел, или пък Гевис?М? Ти мене не ми давай наклон какво съм избрал, щото ти казвам и умишлено предупреждавам и други потенциални опърлени, че туй дето виси на тавана и то съвсем не на евтини цени, после спокойно може да осъзнаеш какъв точно боклук е. Сега няма да ходя до Жан Жорес да видя точно чие производство бяха въпросните тела, но си бяха среден клас като цена. Иначе например у нас само тялото в хола е около 500 лева и е наистина марково и си го обичам страшно много. Китайците го изкопираха веднага след като излезе модела за смешни пари, но пък какъв боклук е копието няма да разправям. Междувременно аз за 10 години съм сменил 2 от крушчиците на марковото тяло. За сметка на това китайското тяло в коридора съм го надплатил в крушки, тъй като освен че е с идиотски G9 ги гори още като ги сложа понякога... И си мисля да взема диодни, макар да струват 3 пъти колкото тялото, щото ми писнА да се катеря като обезяна. А ти, момче, щом познаваш ония коври там - имаме си обща приказка с тебе, но туй в Йегера... Само да ти кажа, че се втрещих като видях как един от дебилите, работещи на щанда тегли една мегаселска марка на една от мацките на път към склада - добре не падна девойчето, щото я дялна отзад, хамалската... Вървейки най-отзад ми идеше да го ритам в главата... Това нещо от 2-ри клас тия малоумници го имат за свалка явно... Потрес... А от Италмодалуче имам един единствен многобутонен модул. Взех го 2002. Дали помня какъв е? Ми не. Знам че беше италиански и беше къмто 200 лева. С годините прегоря ключа на бойлера и естествено понеже не се правел вече и тъпчовци го нямат, нищо че го продаваха за една кола пари, се наложи да подменя модула изцяло. В твоя чест станах да видя новия - VIMAR е. ЕДИТ: Пламене, девойчето е ОГЪН!!! И само като го гледаш пали огън и в тебе. Всъщност теб не те знам как си след толкова години... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Пламене, девойчето е ОГЪН!!! И само като го гледаш пали огън и в тебе. Всъщност теб не те знам как си след толкова години... И за к'во ти е тоя телефон, дето толкова го спрягаш из темите - само да говориш по него ли или не знаеш, че освен това и снима прилично? А за другото - ти нали пиеш уиски...и знаеш колко струва примерно едно 3-годишно спрямо такова на 18? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Ти пък вземи ги полей малко тия лаври, че съвсем са изсъхнали, бе! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts