asd Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Nqkoi moje li da mi prepora4a na Mtel nqkakva promociq,v koqto minimym 3 karti mogat da govorqt pomejdy si bezplatno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
``Go0dRich`` Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Питам пак, защото ми е малко спешно (колкото и да мразите тая дума) защото след 1 ден заминавам да снимам. Въпроса ми е: Къде в Пловдив се продават черно-бели 35мм филми за фотоапарат? Вече проверих във фото Пинк, нямат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 В подлеза на централна гара преди продаваха, сега не знам вече но можеш да провериш. Там където все изкарват някакви чудеса от пред (преди беше телескоп и разни джунджурии, които няма как да не се набият на очи, а сега е телевизорче и се виждаш като вървиш). Иначе по принцип там си продават ленти за фотоапарат, различни видове батерии, ножове и т.п. Тъкмо може да видиш и в няколкото фотота които са до колелото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 някой знае ли как да си извадя малко стъкълце от крака. не се вижда нищо от него и няма как да го дръпна с квото и да било Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Най-сигурният начин - изрежи голямо парче месо около предполагаемото стъкълце - няма как да не излезе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Най-сигурният начин - изрежи голямо парче месо около предполагаемото стъкълце - няма как да не излезе много saw 2 гледаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 някой знае ли как да си извадя малко стъкълце от крака. не се вижда нищо от него и няма как да го дръпна с квото и да било Почни да бърникаш с няква кафица в мястото където мислеш, че е стъклото. Друг начин няма, а може да стане и по-лошо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 А най-добре се консултирай с лекар Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Кажете някое сигурно чейндж бюро (по възможност работещо в неделя). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 някой знае ли как да си извадя малко стъкълце от крака. не се вижда нищо от него и няма как да го дръпна с квото и да било Сложи на един пластир малко ихтиол и го залепи върху раничката. Особено подходящо е да го направиш за през нощта, хем няма да ти пречи. Ихтиолът помага на организма да изхвърли чуждото тяло, също и гнойта, ако е набрало. За същата цел народната медицина пък използва листа от растението "Дебела Мара". Месестото листо се разцепва и с него се налага мястото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 това за растението е вярно , като малак нещо ми беше влезнало в големият пръст на крака и дядо ми ми го уви с такова и наистина помогна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 благодаря на всички довечера като си лягам че си сложа ихтиол Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Къде се проверяваше дали имаш задължения към здравната каса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Къде се проверяваше дали имаш задължения към здравната каса? НОИ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 (edited) НОИ И от там..? edit:/ LPFC, kopche - 10x!!! Edited September 16, 2006 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Кажете някое сигурно чейндж бюро (по възможност работещо в неделя). на ул. Криволак (срещу 18G Shop-а) има едно, което се води "сигурно" поне според мен. Работо и в неделя. Намира се точно под секс шопа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Кажете някое сигурно чейндж бюро (по възможност работещо в неделя). Ееее, я, откога чакам някой да ми покаже и обясни какво означава сигурен chаnge в бюро... благодаря на всички довечера като си лягам че си сложа ихтиол Това за такива случаи наистина помага. Любимият препарат на дядо ми! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 (edited) Най-сигурният начин - изрежи голямо парче месо около предполагаемото стъкълце - няма как да не излезе Най-добре ще е да клъцне целия пръст,че да не се мъчи! ЕДИТ:Ура,ура,ура!Пост номер 1001! Edited September 16, 2006 by sk8er Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Колко думи има в българския, английския и гръцкия език? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Колко думи има в българския, английския и гръцкия език? Много. Никой не може да ти каже. Като се има предвид че езикът постоянно се променя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Къде в Пловдив продават чанти за фотоапарати? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Технополис, Деком, Техномаркет и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Технополис, Деком, Техномаркет и т.н.В сайтовете на Технополис и Деком няма, а на Техномаркет неработи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts