HEMO Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 На скоро си смених рутера в къщи с Asus Rt-ac1200G+,има usb та питане имам аз :може ли някак да му бодна една флашка 16гб и да шерна всичко в нея ИЗВЪН домашната мрежа?Целта е да може да се изтегли 10гб архив от човек в чужбина? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Може: How to set up AiDiskстр. 23 от ръководството Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Може: How to set up AiDisk стр. 23 от ръководството Получи се перфектно,благодаря :-) Малко бавничко става но става ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 (edited) От къде мога да си купя дестилирана вода, че акумулатора ми почна да вие на умряло и знам, че е празен Също така след като го напълня трябва ли да го зареждма със зарядно ? дали в Бриколаж има ? Edited January 3, 2017 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 (edited) От къде мога да си купя дестилирана вода, че акумулатора ми почна да вие на умряло и знам, че е празен Също така след като го напълня трябва ли да го зареждма със зарядно ? дали в Бриколаж има ? Дестилирана вода за акумулатори продават в повечето бензиностанции. Не съм го зареждал последния път, като доливах и си беше ок. Edited January 3, 2017 by deus_pld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 От къде мога да си купя дестилирана вода, че акумулатора ми почна да вие на умряло и знам, че е празен Също така след като го напълня трябва ли да го зареждма със зарядно ? дали в Бриколаж има ? Не се налива само дестилирана вода, трябва и електролит да се добави. Най - добре мини през някой магазин за акумулатори да го погледнат. Ако е останал сух е много вероятно вече да си е заминал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Амии доливан е един път и си работеше нормално.Беше кипял и сега пак беше кипнал. не знам ка ки защо кипи. Ако се наложи ще го сменя. Днес ще отида до един магазин в Студентски град. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 (edited) Щом е кипял, сменяй го! Или вътре дава нещо на късо, или ти се ебава яко зареждането на колата. Edited January 3, 2017 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 (edited) Кипи, защото вероятно имаш проблем с реле-регулатора на алтернатора или самия акумулатор. Ако си на зор и няма наблизо бензиностанция - вземи една бутилка трапезна вода, обикновено проводимостта е под 50 µS/cm, и е с достатъчно ниско съдържание на алкалоземни (калций и магнезий). Edited January 3, 2017 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 От къде мога да си купя дестилирана вода, че акумулатора ми почна да вие на умряло и знам, че е празен В най-близката аптека. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 (edited) Да ми препоръчате марка латекс? Майсторите ми препоръчват Леко, един приятел ми препоръчва някакви турски Betek с магазин на Пещерско шосе... На финала съм и вече тотално ми е писнало, та питам тук... Edited January 3, 2017 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Кипи, защото вероятно имаш проблем с реле-регулатора на алтернатора или самия акумулатор. Ако си на зор и няма наблизо бензиностанция - вземи една бутилка трапезна вода, обикновено проводимостта е под 50 µS/cm, и е с достатъчно ниско съдържание на алкалоземни (калций и магнезий). Взех от Бриколаж 1 литър. Ще долея утре колкото да изкара зимата, пък като имам пари ще го сменя. Попринцип е на 3-4 години и е yuasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 И е скрап... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Скрап е когато не мога да запаля сутрин, а сега пали на четвърт Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Не знам, лично мнение, но не мисля, че баш зимата е добра идея с акумулатора да се правят експерименти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Да ми препоръчате марка латекс? Майсторите ми препоръчват Леко, един приятел ми препоръчва някакви турски Betek с магазин на Пещерско шосе... На финала съм и вече тотално ми е писнало, та питам тук... Леко Интерин е хубав латекс, няма да имаш ядове. И като цена е приемлив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 (edited) Искам да попитам пак нещо за климатиците. То се видяло, че ще е Mitsubishi, Mitsubishi Heavy или Fujitsu General. Заcлyжaвa ли cи cлeд ĸaтo избepa мoдeл, дa взeмa 12-ĸa вмecтo 9-ĸa? B тeĸyщoтo пoмeщeниe (15 квадрата), 12-ĸaтa щe дaдe ли пo-дoбpa средна ĸoнcyмaция, въпpeĸи пo-виcoĸитe cтoйнocти нa "paзxoд"? 12-ĸaтa мoжe дa ми e плюc зa в бъдeщe, ако при преместването на климатика, помещението е малко по-голямо, a при 200-300лв paзлиĸa, дoплaщaнeтo нямa дa e пpoблeм. Πpocтo нe мoгa дa paзбepa, пo-виcoĸият paзxoд пo ĸнигa, дopи в мaлĸo пoмeщeниe, щe дaдe ли пo-гoлям paзxoд ĸaтo цялo или пo-гoлeмият дeбит щe зaтoпля/oxлaждa пoмeщeниeтo пo-бъpзo и въпpeĸи пo-виcoĸият paзxoд пo вpeмe нa oxлaждaнe/зaтoплянe, cpeдният paзxoд щe e пo-ниcъĸ, зaщoтo ĸлимaтиĸът пo-дългo вpeмe щe e нa нaй-ниcĸитe oбopoти/изключен? За момента май се спрях на следните модели: Fujitsu ASYG09LTCA Mitsubishi Heavy SRK / SRC 25 ZMX-S Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE Edited January 4, 2017 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Ще си вземеш 12-ка и ще мирясаш. Оттам нататък той си знае какво и как прави. След настройката твоето участие се свежда до натискане на он/оф бутона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Искам да попитам пак нещо за климатиците. То се видяло, че ще е Mitsubishi, Mitsubishi Heavy или Fujitsu General. Заcлyжaвa ли cи cлeд ĸaтo избepa мoдeл, дa взeмa 12-ĸa вмecтo 9-ĸa? B тeĸyщoтo пoмeщeниe (15 квадрата), 12-ĸaтa щe дaдe ли пo-дoбpa средна ĸoнcyмaция, въпpeĸи пo-виcoĸитe cтoйнocти нa "paзxoд"? 12-ĸaтa мoжe дa ми e плюc зa в бъдeщe, ако при преместването на климатика, помещението е малко по-голямо, a при 200-300лв paзлиĸa, дoплaщaнeтo нямa дa e пpoблeм. Πpocтo нe мoгa дa paзбepa, пo-виcoĸият paзxoд пo ĸнигa, дopи в мaлĸo пoмeщeниe, щe дaдe ли пo-гoлям paзxoд ĸaтo цялo или пo-гoлeмият дeбит щe зaтoпля/oxлaждa пoмeщeниeтo пo-бъpзo и въпpeĸи пo-виcoĸият paзxoд пo вpeмe нa oxлaждaнe/зaтoплянe, cpeдният paзxoд щe e пo-ниcъĸ, зaщoтo ĸлимaтиĸът пo-дългo вpeмe щe e нa нaй-ниcĸитe oбopoти/изключен? За момента май се спрях на следните модели: Fujitsu ASYG09LTCA Mitsubishi Heavy SRK / SRC 25 ZMX-S Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE Дванайската в по-малко помещение има вероятност да ти даде дори и по-ниска консумация от девятката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Дванайската в по-малко помещение има вероятност да ти даде дори и по-ниска консумация от девятката. Значи направо да доплатя ~300лв и да взема 12-ката? А от трите изброени, кой би предпочел ти лично? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 А от трите изброени, кой би предпочел ти лично? Егати и въпроса! При предното ти питане по темата ти казах нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 (edited) Егати и въпроса! При предното ти питане по темата ти казах нещо Каза ми Fujitsu General или Mitsubishi Electric миналата година като те питах. И аз виж как съм те послушал, но стигнах до 1 модел от всеки производител, като Fujitsu-то (12-ка) ми идва на 1850лв без монтажа, а Mitsubishi-то Electric (не Heavy) (12-ка) на 2300лв без монтажа, като евентуално мога да му взема някаква отстъпка. А и гледам Fujitsu-то го дават да отоплява от -20. Edited January 4, 2017 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Каква е тая 12-ка 2300 лева??? Ти провери ли в КЛИМАКОМ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Каква е тая 12-ка 2300 лева??? Ти провери ли в КЛИМАКОМ? Точно в Климаком я гледам. MSZ - FH35 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Аз защо ти е тая машина, а не MSZ-DM ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts