w00x Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Колко е средно времето ви за пътуване до работата? Става дума от врата до врата. 15 минути пеша. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Колко е средно времето ви за пътуване до работата? Става дума от врата до врата. От гаража до паркинга е точно 3 километра разстоянието. Като време ми отнема според трафика и дали има наплив да се влиза в района работата ми. Трафик ако има да ме забави 1 минути макс. Вече за влизане до служебния паркинг може да чакам и 15 минути, че даже и повече, но като цяло рядко се случва. Повечето пъти е 1-2 минути. В най - общият случай от вкъщи до паркиране и влизане в офиса е около 15 минути. Тук включвам и вървенето от паркинга до влизането в офиса което е 2-3 минути. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 по-малко от 10 секунди, за момента работя вкъщи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Колко е средно времето ви за пътуване до работата? Става дума от врата до врата. 10-25 минути зависи от натоварването в движението, като се има предвид, че минавам почти целия град... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Колко е средно времето ви за пътуване до работата? Става дума от врата до врата.15 минути Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 25 мин. пеша, 7-10 мин. с колело и 7-10 мин. с колата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Като чета какво пишете на мен ми се струва, че всеки ден изминавам много голямо разстояние от 12км. С автобус е около 30 минути. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 И аз съм на 30 мин, но с кола. Писнало ми е да карам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Като чета какво пишете на мен ми се струва, че всеки ден изминавам много голямо разстояние от 12км. С автобус е около 30 минути.Не е зле. Аз с автобус + метро ще съм там за около 40-45 минути, 30 си е супер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Колко е средно времето ви за пътуване до работата? Става дума от врата до врата. С кола 4км от 10 до 20мин, пеша 3.5км от 30 до 40мин. Има ли някой работещ в Ментормейт клон Пловдив? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Имам няколко въпроса отностно фитнеса: 1. Има ли още фитнес в Аркадия (понеже ми е най-близо) и бива ли го? 2. Ако няма - къде ще препоръчате в Тракия 3. Какво е необходимо да си нося искам да потичам главно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Колко е средно времето ви за пътуване до работата? Става дума от врата до врата. С колата 10 мин. със скутера около седем,ако бързам с мотора под 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Ебаси вие всичките ли работите на 2 преки бе? Едно време като ходех на училище пеша си беше 15-20 минути а сега като гледам задръстванията под 30 мин абсурд да отидеш от единия квартал до другия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Дедо, то и аз това се чудя. На мен ми трябват близо 10 минути докато излезна от индустриалната зона, така че няма как да постигна подобни времена . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Като чета какво пишете на мен ми се струва, че всеки ден изминавам много голямо разстояние от 12км. С автобус е около 30 минути. Колко да е голямо. Всеки работен ден(някой път и в почивен) в последните 3 години, пътувам по 75 км до работата, или около час и 15 минути. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Сега вече не, но преди години пътувах всеки ден точно 100 км дотам...и обратно още толкова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Аз съм хоум офис 5 дни в седмицата, сутрин пътувам около 10 метра от спалнята до компа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Сега вече не, но преди години пътувах всеки ден точно 100 км дотам...и обратно още толкова. Това през Мезозойската ера яхнал велосиРаптор ли? Моят дневен воаяж минава през три града и трае около 30 мин. в едната посока, ако трафика е нормален и няма издънки като вчера след трите пръста паднал сняг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Какви ще са цените на картите в PULSE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Какви ще са цените на картите в PULSE? http://www.pulsefit.bg/ Така и не успях да открия в сайта им. И аз се интересувам. След около седмица мисля да ги посетя и тогава ще мога да напиша повече подробности. Ако не ти е спешно... Някъде бях чел, че посещението е 25 лева, но не мога да намеря къде точно беше. edit: Намерих: Еднократно Посещение Делнични дни 25лв. / Уикенд 40 лв. Включва всички фитнес зони, всички термални и спа зони, всички групови занимания, ползване на вътрешни и външни басейни и други екстри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Това е някаква шега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Предполагам в тези пари е включен и т.н. "Весел масаж"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Що бе, може да включва и безплатен двупосочен превоз до произволен Pulse център в България... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Аз не виждам нищо странно - това е България: хората инвистират много пари и после слагат невъобразимо висока такса/цена за ползване, за да си възвърнат парите ВЕДНАГА и след 1 месец работа да станат милионери, get it? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 И до 6 месеца слагат катинара. Пералня му се казва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts