Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

• Replies 45.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2908

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Не, това с рестора е друго, макар и подобно. С външна програма си правиш снимки в моменти по твой избор, като може да си избереш дали да "снимаш" само операционната...операционната + Program Files...или пък да снимаш само определени папки...цял дял...или пък направо цял диск.

Мдаам, подозирах го това. Значи ще ми трябва по-голямо "С".Моето е само 128 гиги...и със всички инсталации е запълнено на 2/3-ти.А може ли да се указва къде да се запаметява "снимката"? Примерно на "D"?

Можеш да я запазиш където си искаш - ако щеш и на флашка (моите снимки всичките са на външни дискове)...а освен това имаш стабилна компресия, която намалява реалния обем значително. Преди време правех снимките и всичко останало, което може да манипулира дяловете на по-ниско ниво с други програми, но от доста време ползвам за всичко продуктите на EasyUs - леки са, безплатни са, с разбираем интерфейс са и нито една тяхна програма не ме е подвеждала досега.

П.П. Даже сега видях, че имат утилити и за връщане след инсталация на Win10 (който си се ъпдейтва както си иска), на предишната операционна система + всичките инсталирани неща, които си имал по онова време, макар че се чудя не е ли все тая дали ще ползваш това или просто ще си направиш снимка на операционната + program files...

Нищо не ползвам, дори даденото. Просто всичко отива на поне 3 раазлични харда в различни машини - убедих се, че от това по-добре няма.

Веселяк...и по някое време когато почне да ти зарежда за 5 минути като на Магданоза ко прайм? Преинстал? Хубаво, ама след него засичаш, че пак зарежда за 5 минути, че и други проблеми са се появили и тогава? Format C:...после нова инсталация...и после почваш да качваш една по една всяка програма, с която си работил...пък следват и настройките им дето си променял....нъл' съ сещаш колко време и нерви ще ти коства?

Виж сега - при мен е частен случай - никви грижи. За час съм си стъпил на краката ако хардуеърът е здрав. Отдавна съм изнесъл важното на външен хард, който дори ми пили и игрите. Питай новобранеца, той знае.  

С черен екран ли пали за 3+ минути? Ако е да 99% драйвъри на видеото. Виж все пак какво се стартира при старт на компа, може да има нещо не чак толкова читаво.

Абе като се обърне колата...пътища много. Нали идеята е да му се спестят време и нерви точно в такива ситуации. Иначе почва едно ровене, изолиране на това и онова, рестарти под сейф мод и изобщо всякакви затормозващи простотии, а всичко може да е много по-елегантно - докато все още имаш идеално работещо нещо да го снимаш и при фал просто да го върнеш, а ако проблемът пак продължава, значи имаш нещо не наред из хардуера..

С черен екран ли пали за 3+ минути? Ако е да 99% драйвъри на видеото. Виж все пак какво се стартира при старт на компа, може да има нещо не чак толкова читаво.

Ами, хъммм, да.На екрана седи картинката на джама с надписа "Starting Windows" и се джурка 3+ минути...

Благодаря за линковете, като го оправя, може и аз да пробвам това със снимките.

този стоматологичен кабинет Св. Анна (Д-р Ани Станилова)

http://www.kabinetsvetaanna.com/zanas.html

бива ли го? Някой ходил ли е? (Тракия, с-у блок 29)

Иди при тази дама => http://spravochnik.framar.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8/11265/%D0%B4-%D1%80-%D1%8E%D1%80%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0

Напълно във възможностите и е да те хване за дясното ухо с лявата ръка, докато си пие сутришното кафе, пак с нея (лявата ръка) да ти извади апандисита, да те скопи и обезглави, както и да ти даде пет лева за такси, без нищо да усетиш при това!

Синът ми иска за коледа дрон с камера. Предполагам, че хубавите такива са над 1000 лв., но тъй като имам още един син, както и жена която е на принципа "Не е важно да е от сърце, важното е да е скъпо", съм се спрял на нещо такова. Някви мнения, препоръки и т.н.?