RaptoR Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Ангелчо, аз съм постоянно с два браузъра, по данни на системата цуцащи по над гига рам всеки предвид какво постоянно седи отворено. Сега добави и факта, че като ми скимне и пусна ютюб, го правя за повече от денонощие... Силно пилене си е, добре че няма какво да чука хахахахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Ангелчо, аз съм постоянно с два браузъра, по данни на системата цуцащи по над гига рам всеки предвид какво постоянно седи отворено. Сега добави и факта, че като ми скимне и пусна ютюб, го правя за повече от денонощие... Силно пилене си е, добре че няма какво да чука хахахахах Аз също имам два браузъра, като на единия има 45 таб-а отворени във всеки един момент. И въпреки това, имам само 6ТБ за една година. Ако живота е 500ТБ, ще изкарам още около 9. Което според мен си е ОК. Нека се има предвид обаче, че диска е 240ГБ и животът е по-дълъг от този на по-малки дискове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Аз също имам два браузъра, като на единия има 45 таб-а отворени във всеки един момент. И въпреки това, имам само 6ТБ за една година. Ако живота е 500ТБ, ще изкарам още около 9. Което според мен си е ОК. Нека се има предвид обаче, че диска е 240ГБ и животът е по-дълъг от този на по-малки дискове. Щом е по-висок клас не 9 ами 90 години ще изкараш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Щом е по-висок клас не 9 ами 90 години ще изкараш Въпросът е дали Ангел ще изкара толкова... ...a aко случайно изкара, вероятно ще изглежда така, работещ все още със старото си SSD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Аре са... автопортрети.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Не съм го пробвал. Не ми се е налагало да пазя такава информация. Някой с опит да сподели. Всичко стана, но незнайно защо нямам аватари. Има ги в папката, виждам ги, но програмата не ги асоциира към контактите... Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Задай си ги на ново, нова програма слагаш все пак.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Не моят аватар, няма ги аватарите на контактите ми. Стоят само с буквите, с които започват имената им. А реално са си в папката с аватари. Ако ми кажеш как да ги добавя/импортна, ще е супер! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Пробвай да започнеш чат с някой да видим няма ли да се синхронизират Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Това пробвах първо, нищо не се оправи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 (edited) Опитах се да възстановя едни изтрити файлове, но се появяват на маймуница. Някой има ли идея как мога да ги оправя? Edited October 30, 2016 by charmock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Шерни един файл да пробвам ако не е проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 (edited) charmock, on 30 Oct 2016 - 14:54, said:charmock, on 30 Oct 2016 - 14:54, said:charmock, on 30 Oct 2016 - 14:54, said: Опитах се да възстановя едни изтрити файлове, но се появяват на маймуница. Някой има ли идея как мога да ги оправя? ... Не съм убеден, че реенкодинга ще оправи работата, но ето ти един инструмент, с който оправям счупени текстове: http://dox.bg/files/dw?a=a254d91e0f Тоя инструмент го имаше вграден до офис 2003, в по-горните версии го няма. Но ми се струва, че проблема е по-скоро в лошо възстановен файл. Може би е добра идея да опиташ възстановяване с друга програма. Някак по друг начин изглежда текст с грешка в енкодинга. Edited October 30, 2016 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Какви са най-високите заплати в България, за които сте чували? Ясно е, че има разлика от адвокат до адвокат или от лекар до лекар, затова питам за максимума, а не за средно ниво. Одеве по пътя до колата в паркинга на Била видях Cayenne, S class, Evoque и RS6, все нови лъскави модели, и се зачудих какви пари трябва да изкарваш, за да си позволиш такава кола. Аудито и Поршето даже нямаха ивица с името на фирма върху регистрационните номера, т.е. май не са взети на лизинг (или поне аз така си го обяснявам). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Какви са най-високите заплати в България, за които сте чували? ... Одеве по пътя до колата в паркинга на Била видях Cayenne, S class, Evoque и RS6, все нови лъскави модели, и се зачудих какви пари трябва да изкарваш, за да си позволиш такава кола. ... Не се депресирай излишно - знам ги тия дето си ги видял...Кайена е краден от Германия, Ес-класата е газова уредба, Ровъра е китайска реплика, а RS шестицата всъщност е обикновено ауди със залепена емблема отзад. Майтапа настрана, ама гледайки автопарка на някои...наистина бая богата държава ще да сме. Питаш за заплатите - в някои банки примерно, шефовете са си определили умопомрачаващи петцифрени заплати, а и надолу персоналът също не е зле заплатен, а и не само в банковия сектор, но както и да го погледнеш - големите пари ги взимат тия на най-високо ниво и участващи в най-много бордове. Оставям настрана множество тарикати, криещи голяма част от доходите на фирмите си по един или друг начин. По първото - достатъчно е да си спомниш заплатата на Искров, а по второто - сетѝ се защо след масовите проверки това лято на морето държавата реализира най-големите приходи след като по "незнаен" начин паркингите започнаха да отчитат по 1000 коли дневно вместо по 10, а заведенията се препълниха с клиенти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 (edited) Какви са най-високите заплати в България, за които сте чували? Официално деклариран 80000лв месечно. Edited October 31, 2016 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Държава на комплексарите сме. Той може да живее във вмирисаната и мухлясала панелка с мама и тати, но кара S-класа, естествено на лизинг, щото той толкова пари не само, че не е виждал, но и не може да си представи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Какви са най-високите заплати в България, за които сте чували? Ясно е, че има разлика от адвокат до адвокат или от лекар до лекар, затова питам за максимума, а не за средно ниво. Одеве по пътя до колата в паркинга на Била видях Cayenne, S class, Evoque и RS6, все нови лъскави модели, и се зачудих какви пари трябва да изкарваш, за да си позволиш такава кола. Аудито и Поршето даже нямаха ивица с името на фирма върху регистрационните номера, т.е. май не са взети на лизинг (или поне аз така си го обяснявам).Като не ги изкараш с работа или с пот на челото - лесно се харчат. А ако идват дюшеш от държавна далаверка - тогава са най-сладки и най-малко ти пука. При 100 бона за кола, 10 бона за каско, 5 за зимни гуми и по 200 кинта бензин на ден. Бих казал, че едни 15, 20 хилки на месец ще стигнат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Какви са най-високите заплати в България, за които сте чували? Ясно е, че има разлика от адвокат до адвокат или от лекар до лекар, затова питам за максимума, а не за средно ниво. Одеве по пътя до колата в паркинга на Била видях Cayenne, S class, Evoque и RS6, все нови лъскави модели, и се зачудих какви пари трябва да изкарваш, за да си позволиш такава кола. Аудито и Поршето даже нямаха ивица с името на фирма върху регистрационните номера, т.е. май не са взети на лизинг (или поне аз така си го обяснявам). Много бих се учудил, ако хора каращи Range Rover са на заплати... подобни коли(150к+) се купуват само със много сериозен бизнес според мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Много бих се учудил, ако хора каращи Range Rover са на заплати... подобни коли(150к+) се купуват само със много сериозен бизнес според мен. Чак пък с много сериозен бизнес... Една камара прошляци карат скъпи коли, които не могат да си позволят и дават всичките си пари за колата... Наскоро даже станах свидетел как двама, вярно малки набор 90+ с коли за по над 100 бона и двамата, 10 минути спореха кой бил дал по-малко за сметката в Планет (сметка под 200 лв на 7 човека на масата) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Off/ Ей точно за това говоря в автомобилния раздел от време на време и винаги се учудвам защо аджеба съфорумците с газифицирани коли смятат че имат нещо общо с темата, че някой визира точно тях и моментално скачат да обясняват кое и какво...а всъщност са в тотален офтопик. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Какви са най-високите заплати в България, за които сте чували? От няколко места съм чувал за 200к на месец без бонусите. Но това е единичен случай все пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Какви са най-високите заплати в България, за които сте чували? От няколко места съм чувал за 200к на месец без бонусите. Но това е единичен случай все пак. Някой да ме светне от какъв точно бизнес в тоз икономически гигант България се вадят такива пари за заплата?!? Ааа недейте сетих се, частна болница ?! Познах ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Някой да ме светне от какъв точно бизнес в тоз икономически гигант България се вадят такива пари за заплата?!? Ааа недейте сетих се, частна болница ?! Познах ли? Банка. За частна болница не знам. Тогава вече е въпрос на печалба. А тук се говореше за заплати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Някой да ме светне от какъв точно бизнес в тоз икономически гигант България се вадят такива пари за заплата?!? Ааа недейте сетих се, частна болница ?! Познах ли? Подобна "заплата" има един единствен човек и той се казва Левон Хампарцумян. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts