DON_CHEFO Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Пич, ти знаеш ли колко е готино зимата да сложиш за 5-10 минути одеалата в сушилнята, вадиш ги после топли-топли и си лягаш на топличко. Жена ми като го откри това направо полудя от кефЗнам. Като не плащам отоплението щото не живея вече в къща и правя тропически температури дори зимата. Същото удоволствие в къщата беше 300, 400 долара и не беше гот ☺️☺️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 В багажника ми имам литър масло. Като казвам в багажника, имам предвид, че бутилката се е изляла. Да препоръчате място, където могат да го изперат, без да ми отрежат и двете глави?Също ще съм благодарен за препоръки на гумаджия - искам да си взема 16"-ки джанти и зимни гуми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Трябва да лепна на един прозорец едноцветно фолио (в сивата гама), но в Алати и Хоуммакс имаха само шарени. Къде мога да отида да погледна? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Фолиа има в Бриколаж доста. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Микроасу. Събота и неделя не работят мисля. Има и такива през които минава светлина доста. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Фолиа има в Бриколаж доста. Одеве минах, но нямаше такова сиво. Микроасу. Събота и неделя не работят мисля. Има и такива през които минава светлина доста. В понеделник може да мина да видя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 (edited) От Микроасу съм купувал листове фолио мат за една витрина. Стана много добре. Лист фолио е около 2 лева и някакви стотинки, утре ще проверя размера. Общо взето имат всякакви материали и десени, само идеи да имаш. И пари . Edit: Намерих едно прозрачно Oracal 100/70 см, но мисля, че и матовото беше такъв размер. Edited September 25, 2016 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Някой с идея или препоръка за езикова школа из града за изучаване на немски ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Някой с идея или препоръка за езикова школа из града за изучаване на немски ? С риск да те откажа - ако не можеш да отделяш по 8-10 часа на ден, всеки ден включително събота в продължение на поне 8 месеца - нищо няма да научиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Някой да дава апартамент за нощувки и върви ли? Да кажем в Тракия или около Евмолпия? Имам едни апартаменти, които давам под наем и в момента са свободни, та се чудя дали да не ги пусна за нощувки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Някой да дава апартамент за нощувки и върви ли? Да кажем в Тракия или около Евмолпия? Имам едни апартаменти, които давам под наем и в момента са свободни, та се чудя дали да не ги пусна за нощувки? Демек да ги направиш на бърдак? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Дедо, що пишеш глупости. Идеята ми е да ги давам за нощувки на гости на града, не на коври... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 И смяташ, че можеш да правиш background check на всеки един "наемател" след като ще се сменят всеки ден? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 И смяташ, че можеш да правиш background check на всеки един "наемател" след като ще се сменят всеки ден? По хотелите да не правят background check? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Дедо, що пишеш глупости. Идеята ми е да ги давам за нощувки на гости на града, не на коври... Щото обикновено това се крие зад термина "нощувки" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Тоест сайт тип booking, всъщност, е един голям секс сайт... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Не точно. Но си има и хора, които гостуват на даден град с цел секс за една нощ.Някой купувал ли е АТА кабел към USB за HDD? Трябва ли да се взема и захранващ кабел или самия АТА кабел ще успее да го захрани? Искам да вържа един стар HDD Maxtor да си копирам каквото ми трябва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Някой да дава апартамент за нощувки и върви ли? Да кажем в Тракия или около Евмолпия? Имам едни апартаменти, които давам под наем и в момента са свободни, та се чудя дали да не ги пусна за нощувки?Подготввм в момента един с такава цел. Правилното място е airbnb.com. Използвал съм ги и като клиент. Доста повече пари отколкото от наем могат да се вадят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Подготввм в момента един с такава цел. Правилното място е airbnb.com. Използвал съм ги и като клиент. Доста повече пари отколкото от наем могат да се вадят. Ммм, ще го разгледам днес. Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Подготввм в момента един с такава цел. Правилното място е airbnb.com. Използвал съм ги и като клиент. Доста повече пари отколкото от наем могат да се вадят. Аз също го омислям като вариант за един апартамент, но нещо ме притеснява несигурността на клиентите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Аз също го омислям като вариант за един апартамент, но нещо ме притеснява несигурността на клиентите. Разгледай сайта на airbnb и прочети какви са им условията. Имаш няколко варианта за да си предпазиш имота. Първо airbnb ти покриват ако има щети. Второт е, че можеш да поискаш нещо като security deposit. Не е точно описание. Най - добре им разгледай сайта. Там всичко си е обяснено много добре. Всякакви ситуации са отработени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 (edited) Разгледай сайта на airbnb и прочети какви са им условията. Имаш няколко варианта за да си предпазиш имота. Първо airbnb ти покриват ако има щети. Второт е, че можеш да поискаш нещо като security deposit. Не е точно описание. Най - добре им разгледай сайта. Там всичко си е обяснено много добре. Всякакви ситуации са отработени. Разгледал съм го. Аз го обмислям от доста време вече. Чел съм и доста неприятни истории от домакини. Чел съм и как AirBnB пазят повече гостите. Edited September 26, 2016 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Някой с личен опит да ми препоръча сервиз за смяна на стъкло /дигитайзер/ на смартфон ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 (edited) Някой с личен опит да ми препоръча сервиз за смяна на стъкло /дигитайзер/ на смартфон ? http://www.comunicatorbg.com/gsm_asenov.html Edited September 26, 2016 by avelina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Микроасу... От Микроасу съм купувал... Одеве минах и си взех. Имаха богат избор. Мерси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts