netrootbg Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Теглича е още известен като пернишки паркторник. Доста е надежден . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Има ли начин да се подкара приложение за уиндоус мобайл на андроид телефон?Някакъв емулатор примерно.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Никакъв шанс. Майкрософт се бяха заели да правят един bridge за да могат да пускат на WM всичкия софтуер и за ios и за android или поне така тръбяха, но се отказаха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Човекът май пита за обратното Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 (edited) Никакъв шанс. Майкрософт се бяха заели да правят един bridge за да могат да пускат на WM всичкия софтуер и за ios и за android или поне така тръбяха, но се отказаха. Кофти :-/ Тайничко се надявах че ще мога да се отърва от служебната Лумия и да си ползвам андроид ама... Edited August 18, 2016 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Човекът май пита за обратното Правилно съм го разбрал. Обяснявам че нито едното нито другото става. В един момент Майкрософт дадоха леки надежди на профаните, че нещо може да стане, но цялото нещо е толкова безумно сложно, че абсолютно не си струват усилията. Смятаха, че могат подобно на WINE да направят нещо, но и то е доста лимитирано по начало, но за мобилните ОС е много ама много по-различно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Ем да го духат тогава и микромеките и ябълките също. Такива като тях само спъват прогреса. Щото гугъл показаха че могат да се правят луди пари и без да мачкаш хората с ограничения и ултиматуми на всяка крачка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Ем да го духат тогава и микромеките и ябълките също. Такива като тях само спъват прогреса. Щото гугъл показаха че могат да се правят луди пари и без да мачкаш хората с ограничения и ултиматуми на всяка крачка. Абсолютно...тия нещастници съсипаха добрата фирма(Нокия)Няма такова дръвче като мобилния уиндоус...Даже ios ми се вижда приемлива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Откъде да купя греди за покриване на тераса? Трябват ми 3 броя 5/10 по 3м. и 3 броя 10/10 пак по 3 метра, както и някакви ламперии и прочее щуротии? Пълно е със складове и складчета, но все някой е купувал и знае къде са добри цените? Трябва да има и доставка, защото изобщо не ми се занимава с товарене, разтоварване и носене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Моля някой да сподели добър вело сервиз, че оня кукумицин на Богомил страшно ми дигна кръвното. Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Моля някой да сподели добър вело сервиз, че оня кукумицин на Богомил страшно ми дигна кръвното. Благодаря. Аз съм много доволен от сервиза на кръстовището на "Победа" и "Сава Муткуров", преди моста на Герджика откъм Кършака. Вело-М се казва магазина: http://www.velo-m.net/ Последните няколко пъти ходя при тях- пичовете са бетон! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Греди си намерих. Сега - вентилатори за баня, искам максимално тихи. CATA, MM Motors или нещо друго? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 И те са в ТЕД Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Ем да го духат тогава и микромеките и ябълките също. Такива като тях само спъват прогреса. Щото гугъл показаха че могат да се правят луди пари и без да мачкаш хората с ограничения и ултиматуми на всяка крачка. Гугъл били какво? Ама ти сериозно ли? Баш за гугъл ли говореше? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 (edited) И те са в ТЕД Ясно де, но Cata или MM Motors? Имам доста документация за тебе вече Edited August 23, 2016 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 САТА имам няколко аз и съм бил доволен през годините... Е, след като минат повече от 10 почват някои неща да се повреждат, но нямам друг вент на тая възраст за сравнение. Цената им е тежка, но си заслужава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 Цената им е нормална, на фона на другите трактори. Cata ще е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 Виж за Vortice или Elicent.С ММ Моторс изобщо не се занимавай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 Искам да взема няколко часа уроци по English. Трябва да напиша няколко важни еднократни мейла и искам да са граматически издържани Някой да препоръча учител, който дава почасови персонални уроци? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Все още ли частно лице не може да въща вторични суровини? Беше забранено, сега ми казват, че го били отменили. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Все още ли частно лице не може да въща вторични суровини? Беше забранено, сега ми казват, че го били отменили. Никога не е имало проблеми,забрана на хартия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Трябва ми заварчик /вероятно/, за да завари две снадки на лира в баня? Някой дали може да свърши тая работа или да ме насочи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Здравейте! Моля някой да ме насочи към магазин за запалки за цигари, че подарък трябва да се взима и ще да е нещо по-така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Здравейте! Моля някой да ме насочи към магазин за запалки за цигари, че подарък трябва да се взима и ще да е нещо по-така. https://www.google.bg/maps/@42.1450493,24.7502042,3a,75y,262.36h,79.18t/data=!3m8!1e1!3m6!1s6H5ZHwpm0VUAAAQfCVNI0Q!2e0!3e2!6s%2F%2Fgeo1.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3D6H5ZHwpm0VUAAAQfCVNI0Q%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D173.33803%26pitch%3D0!7i13312!8i6656?hl=en Има магазин от същата верига и в лобито на Новотела. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Къде мога да намеря в Пловдия детектор за пушек и въглероден диоксид,но да се поставя в контакт,а не на тавана ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts