sasshko Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Сложно е през уиндос преди години пробвах, ама ми мина мерака, че ми отне 1ч да свалям програми. За линукс сигурно ше е още по- сложно. Виж форума на ябълката там има туториали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Как най-лесно мога да кача малко музика на iphone без скапания айтюнс?И после да я сваля съответно.Ако има начин и под линукс(минт) да стане ще е супер... Под Линукс няма да можеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Ако качиш някав архив с музика и след това го свалиш през браузъра няма ли да стане? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Преди много години имах айпод и още си спомням мъките на крепостничеството - много плеъри са минали през ръцете ми, този определено беше най-добрият, с най-добър звук, но само като си спомня какъв зор беше да му качвам песни, автоматически ми се отщява и супер звука му, и екстрите му, и всичко останало. Беше отдавна и съм забравил, но имаше някакъв не много сигурен начин за качване на песни (щом изобщо съм успявал да му кача нещо), но май невинаги сработваше. С това закрепостяване, абсолютен парадокс - да имаш най-добрият плеър, който някога си имал...и да не искаш да го видиш повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 <offtopic>И после що хората плюят по i-продуктите....</offtopic> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Не бе, реално продуктите им са супер, обаче това, че са затворена система и че те принуждават стриктно да се придържаш единствено към техните продукти, респ. поради липсата на избор те задължават да плащаш цените, които те са определили за всеки един свой компонент или виртуална услуга...та всичкото това дето изброих хич не ми допада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Под Линукс няма да можеш. Отказах се...Снощи до два четох и ме заболя главата от глупости,тия не са хора еб@си...От последния ми досег с техни продукти мина доста време,мислех че са се очовечили поне малко ама греда.Преди малко го смених за един Samsung S6 edge 64gb :-) За нула време го напълних с музика и газ Не бе, реално продуктите им са супер, обаче това, че са затворена система и че те принуждават стриктно да се придържаш единствено към техните продукти, респ. поради липсата на избор те задължават да плащаш цените, които те са определили за всеки един свой компонент или виртуална услуга...та всичкото това дето изброих хич не ми допада. Точно,за нещо толкова просто като качване на музика да ме карат да инсталирам програма Иначе не е лошо телефончето ама... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 29, 2016 Share Posted May 29, 2016 Въпреки че го питах на лично, да питам и тук, че напоследък хич не е активен У форОма. Гадолин занимава ли се още с пълнене на млади яренца и климатици? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 29, 2016 Share Posted May 29, 2016 Понеже винаги се изразяваш двусмислено, ако питаш за младите яренца от женски пол - отдавна не ги пълни поради ЕГН-то и семейното си положение, но другите яренца от животински род знам, че ги консумира с удоволствие....аааа, да...и климатици пълни така между другото, да си запълва свободното време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 29, 2016 Share Posted May 29, 2016 Птеро, що се обаждаш неподготвен и от чуждо име?!?!? Ангелчо, Галицин е на клoаката, която наричате Слънчак. И там ще бъде цяло лято. Колко и дали ще чете, един Бог знае... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 29, 2016 Share Posted May 29, 2016 За Обзор, Бяла и въобще северното черноморие, някой има ли конкретни впечатления от някое хотелче? Че мисля да намина натам, пък като знам колко са "коректни" сайтовете и ревютата по тях, вече нз дали да чета даже описанията и да гледам снимките. Някакво нормално място ми трябва, без брутални чалги, да е чисто и сравнително спокойно - да може да се спи вечер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted May 29, 2016 Share Posted May 29, 2016 В две оптики ми отказаха на нови очила да пробият дупки като на снимката. "Търсете стара оптика със стара машина, новите са автоматизирани и не могат".Та някой да знае къде може да ми свършат работа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 (edited) За Обзор, Бяла... да може да се спи вечер.В Обзор е много чисто, зелено, като град си е курорт, няма Бог знае какво, но е подредено, плажът е хубав. Като за семейна почивка, особено с дете, е идеален. Ние ходим в частна вила, на 30 метра от плажа. Така че от хотели впечатления нямам. Но хотелите са в изобилие. По спомен и цените не са супер високи. Мисля, че нямаше някакви тупордии, дандании, спеше се спокойно. Edited May 30, 2016 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 За Камчия някой има ли скорошни впечатления? Какво е положението с комарите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Тъй като Гадолин го няма, да ми препоръчате къде да отида да ми долеят фреон, че се оказа, че климатика почти духа топло Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 При Любо на Карловско шосе. Големец е, Галин при него ме прати да ме спасява, когато трябваше да сменям изпарител и да ми разкостват колата. Но ще трябва да се обадиш на батко си, че да ти обясня как точно да стигнеш до него, понеже е на много скрито място. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Узито ми обясни на лично. Ако имам някакви проблеми, ще звънна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 24 инча вече ми се струват малко и мисля да си взема нов монитор. Общо взето съм се спрял на benq bl3200pt, но все пак ми е интересно дали по-вещите в занаята имат алтернативни предложения с подобен размер в този ценови диапазон (около 1000 лв). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Някой знае ли от къде може да се поръча бг флаг като стикер или бадж за кола?Нещо такова ми трябва: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Правя ремонт на един апартамент,който давам под наем и ми трябват по-евтини мебели -нощни шкафчета,скринове и т.н.Освен JYSK,някой друг магазин? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Че то в патката не е много евтино...Виж Виденов примерно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Правя ремонт на един апартамент,който давам под наем и ми трябват по-евтини мебели -нощни шкафчета,скринове и т.н.Освен JYSK,някой друг магазин? http://dizma.bg/ http://www.mebel-dizain.com/ http://mebelnaborsa.bg/ Всички имат нещо по-евтино и непретенциозно като за под наем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 http://dizma.bg/ http://www.mebel-dizain.com/ http://mebelnaborsa.bg/ Всички имат нещо по-евтино и непретенциозно като за под наем. Благодаря!Мисля,че ще ми свършат работа Иначе магданозчо е прав в патката боклуците не са им евтини. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Препоръчайте Win7 рилийз за notebook?Свалих един лайт, върви добре, но е мн мазано по него(теми, икони и т.н) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 (edited) ПОДАРЕНО Подарявам детско столче на автомобил. Ако имате познат с малко дете - кажете му. Има два 'режима' -до 9 кг - от 9 до 18 кг. коланите имат три позиции по височина и доста голямо регулиране по дължина. Със триточкови колани е, всичко му е наред, изпрано е - тапицерията се сваля и може да се чисти в пералня. Ако някой има две коли - може да го сложи във втората - така няма да се налага да се мести столче от една кола в друга. ПОДАРЕНО Edited June 10, 2016 by dubo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts