Mockingbird Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Благодаря. Пропуснал съм го измежду шамарите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 RDP или VNC. Във Win7 ги няма разните miracast и другите *cast функции. Но какво значи "без лаг"? Винаги го има, а ако се каниш да пускаш видео...забрави. Без забавяне, трябва ми за директен стрийм по мрежата вкъщи от компа на таблета примерно. Като клипа долу: http://alternativeto.net/software/vnc-viewer/ Благодаря. Бях забравил за teamviewer. Добра програма, но и при нея има 1 секунда забавяне. Ще тествам и другите. Така? Пробвах го, но процесорът ми е и5 2500к и не се квалифицира (не е сред тези с поддръжка на widi). На китайския ми таблет обаче програмата заспа. Благодаря за отговорите. Търсенето ми продължава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Сподели като намериш начин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Без забавяне, трябва ми за директен стрийм по мрежата вкъщи от компа на таблета примерно. Като клипа долу: Благодаря. Бях забравил за teamviewer. Добра програма, но и при нея има 1 секунда забавяне. Ще тествам и другите. Пробвах го, но процесорът ми е и5 2500к и не се квалифицира (не е сред тези с поддръжка на widi). На китайския ми таблет обаче програмата заспа. Благодаря за отговорите. Търсенето ми продължава http://livestream.com/producer/software Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Без забавяне, трябва ми за директен стрийм по мрежата вкъщи от компа на таблета примерно. Като клипа долу: https://www.youtube.com/watch?v=ESXmZr-TGGQ Благодаря. Бях забравил за teamviewer. Добра програма, но и при нея има 1 секунда забавяне. Ще тествам и другите. Пробвах го, но процесорът ми е и5 2500к и не се квалифицира (не е сред тези с поддръжка на widi). На китайския ми таблет обаче програмата заспа. Благодаря за отговорите. Търсенето ми продължава Просто си сложи Уиндоус 10. Cast to device опцията е на десен бутон. По-лесно нама как да стане. При всичко друго ще има лаг. Трябва да ползваш WiDi, а ако е за игри пък си още по-ограничен. Всичко опира до технологията и нейните възможности. Софтуера само може да ти осигурив ръзката между устройствата, но ако не използва подходящата технология - винаги ще имаш лаг, бил той и минимален. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 Кой IMAX в София е най-хубав? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Кой IMAX в София е най-хубав? Mall Sofia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 (edited) Някой има ли представа колко излиза смяна на изгорял дисплей на Pocket book lux 2? Евентуално упътване къде в Пловдив може да се смени? ЕДИТ: След бързо питане на чичо Гошо излиза 100+ като за добър вечер. По-народни цени 50-60лв? Edited May 9, 2016 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Как да направя така, че когато не съм в Скайп, да излизам офлайн? Има някакъв бъг и дори след излизане от Скайп, контактите ми там си ме виждат като онлайн. Преди час влизам, писали ми, писали ми... А аз реално не съм влизал от доста време. Само от това PC съм влизал, тоест нямам зареден профил в телефон или нещо друго... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 От любопитство - някой купува ли си ненарязан хляб? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 (edited) От любопитство - някой купува ли си ненарязан хляб? Аз! По принцип не ям много хляб, но ако ям е винаги от някоя фурна, или ръжен или от една нова фурничка до Събота пазара, която откриха наскоро. На мен ми е чудно как хората купуват гадния пакетиран хляб? Edited May 10, 2016 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 И аз също...дори днес купих 1 кръгъл...но купувам и от нарязания когато няма друг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 От любопитство - някой купува ли си ненарязан хляб? Много често, ако изобщо купувам, защото по принцип си го правим. К'ъф е проблема? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 (edited) От любопитство - някой купува ли си ненарязан хляб? Аз също, ако ми е предоставен избор, си купувам не-нарязан хляб, дори и да не е от фурна, а да е в пакет доставен в магазина. Коричката отгоре може да е малко поизсъхнала (в най-лошия вариант), но вътре е пресен. Нарязания не мога да го понасям направо. Ям го предимно препечен. И аз като NEO_DDT гледам да си взимам от фурна (предимно уикендите или като съм в отпуск). Или от тази същата на Събота пазара, или от другата, която е на светофара до Плазма Гардън. Edited May 10, 2016 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Някой друг с вбесяващи проблеми и невъзможност да си влезе в акаунтите? Yahoo Mail access issuesWe've received reports that some users are experiencing an issue when signing in to their accounts. Our Engineering team is aware and working quickly to resolve. Определено Яху отново се проявяват като НАЙ-ГОЛЕМИТЕ некадърници в историята!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Сървърите им са блокирали заради наградите...на твърде много хора са ги раздали. Congratulation Email Winner of 5,000,000.00 USD in the recent Yahoo! Lottery.Kindly send your contacts to deptyahooenq@qq.com.Full NamesResidential AddressTelephoneSexAgeCongratulationsYahoo Europe Team Turkey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Ако не бяха толкова неща вкарани от години в тия мейлове, моментално да съм минал в Гугъл. Сигурно над година не бях си отварял пощата - влезнах от раз, без дори да пиша... Просто Яху са тотал щета - по всички параграфи... Боклуци... ================================= Забелязвам, че проблемът с намирането на панти за капаци за тоалетни чинии явно е глобален... Масови оплаквания и никакви решения. Някой случайно да е търсил и намирал от металните хромирани панти или техен еквивалент? Хората са стигнали дотам, че свалят старите и ги дават за ново хромиране... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 ...по всички параграфи... Боклуци... ... на боклуците ЕКОНТ, ... На НСО боклуците .... Днес май си в прекрасно настроение... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 (edited) От 10години ползвам контактни лещи и винаги съм си купувал от оптики. Странно, но чак сега открих, че онлайн са доста по евтини Препоръчайте някой сайт... Edited May 14, 2016 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 lensmarket.bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 lensmarket.bg Поръчвал ли си от там? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Някой да предлага апартамент в Пловдив за краткосрочен наем? Трябва ми за около месец от началото до края на юни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 (edited) Търся блутуут колонка. 1. http://www.sony.com/electronics/wireless-speakers/srs-x11 2. http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/bluetooth-speaker-bsp10/ 3. Друго от тоя бичим до към 100-150 лева? Въпроса е 1, 2 или предложение за 3. Благодаря на отзовалите се. Edited May 17, 2016 by downsoft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Някаква идея какво означава това? За втори път ми се случва, пробвах и с друг УИН пакет и пак същото//// Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Отиди в install/uninstall програми в контрол панела, намери Microsoft.NET Framework 4 Client Profile кликаш и му даваш да го рипейрнеш, не да го премахваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts