vinyl_master Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 HDI е разработка на 4-5 големи производители, няма начин да не е куче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 HDI-то наистина е куче ама 2.0. И 1.6 и 2.2 HDI не ги препоръчвам и на най-големия ми враг както 1.9 dCi 120 коня на Рено.... Аз иначе откакто карам Ван, за семейна кола друга не искам и да чувам. Да сядам на земята, и да се сгъвам, хайде не мерси.... Ако ще е за писта, вече е друга бира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Някой ползва ли безжични тонколони? Какви са впечатленията? Напоследък съм се чалнал на тема "cable management" и се убеждавам, че най-лесният начин да скриеш кабелите е да няма кабели, които да трябва да криеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Някой ползва ли безжични тонколони? Какви са впечатленията? Напоследък съм се чалнал на тема "cable management" и се убеждавам, че най-лесният начин да скриеш кабелите е да няма кабели, които да трябва да криеш Ако са хубави няма да имаш никакъв проблем. Много скъпи марки използват безжични ресивери в скъпи модели за задни говорители, а дори и за събуфер. Технологията е изчистена от бъгове. Преди имаше някакви смущения от време на време, но вече това е решено. Стига да не вземеш някакви "Безжични тонкулони!! ПРОМО!" от OLX, всичко ще е наред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 В OLX няма безжични...само бежични... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Някой ползва ли безжични тонколони? Какви са впечатленията? Напоследък съм се чалнал на тема "cable management" и се убеждавам, че най-лесният начин да скриеш кабелите е да няма кабели, които да трябва да криеш Не са готови още за нас, нито ние за тях. Засега сме в добра кондиция на тема безжични слушалки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Служебно ползвах на Босе, но не съм критееий в случая, все пак - Босе, баси... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Снощи поразгледах какви са възможностите. Май наистина не сме готови. Като цяло не са за тази цел, за която ги мисля. Батериите издържат много под очакванията ми. Преобладаващите дизайни и цветове са "фреш", "куул" и др. подобни, което не ми допада. Да не забравяме и парите - има и по-достъпни модели, но в повечето случаи цената на една дребна тонколонка се равнява на прилична 5.1 система. Засега ще се примиря с кабелите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Една? Тези, които са по една, имат още доста функции и затова цената им е такава. Друг вариант е това или нещо от този тип. http://www.ebay.com/itm/301283899075?redirect=mobile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Само ако има излишни пари за хвърляне...иначе за мен това си е напълно безсмислено разхищение....да не говорим, че има доста по-евтини варианти за BT-music. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 За семейна кола поглеждам към освен изброените и към Honda FRV, пък що не и Митсубиши Грандис, но щом и жена ще го кара май Грандиса не е много ок. Иначе Мултипла ми е също фаворит най-вече заради 6-тото място подобно на ФРВ, но пък е по-поносима на цена. Я в този ред на мисли някой има ли информация за кола, чиято предна седалка може да се върти назад, че жената да забавлява децата докато се пътува. Изключваме вановете, там е ясно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 (edited) Друг вариант Последно се загледах в това: http://www.emag.bg/soundbar-philips-htl1180-2-0-40w-htl1180b-12/pd/DZVLDYBBM/?ref=smart-history_1&recid=VP_AP_VIS Много ми харесва като стил и ще пасне идеално върху стойката на монитора (зад ствола). Само не знам дали няма да му повлияе заради близостта. Edited January 24, 2016 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 (edited) Това е саундбар за телевизор. До сега не съм се и замислял дори за използването на подобен говорител с компютър, защото: 1. Широко е 1 метър или повече. 2. Разстоянието на използване е предвидено да е няколко метра, а не 60-70см, колкото е нормалното разстояние на потребителя от монитора. 3. За тези пари ще си вземеш чудесни стерео колони, които ще звучат по-добре от този саундбар. 4. Предвиден е за включване в дигитален/оптичен изход, което ще е трудно с компютърна звукова карта, освен ако нямаш някоя с вграден оптичен изход. 5. Говорителите при саундбар-овете са разположени в двата края на саундбар-а, което ще означава, че при използване от толкова близо - звука ще ти минава отстрани. Оптималното разположение е говорителите да са насочени към позицията на слушане. Няма да повлияе на монитора, защото е екранирано. Все пак е направено да седи директно пред/под телевизора. Edited January 24, 2016 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 (edited) Знам, че е за ТВ, знам размерите, но не се бях замислил за разстоянието на използване и свързването. Значи отпада Edited January 24, 2016 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 djadomraz, on 18 Jan 2016 - 22:30, said: Хора, казвайте за тапицер, че аз имах 1, който нещо не си вдига телефона тези дни. Някой ми беше дал телефон на 2ри - той се оказа че само с автомобили се занимавам - даде ми телефон на трети, който тотално ме отряза, че този месец няма да може да ми обърне внимание изобщо... Дедо, ползвал съм услугите на тапицера на ул. "Граф Игнатиев" 20 . Бяха по-дребни неща, които носих на място и не съм запазил номера му, но сърча в гошо връща телефон 0889 169 199. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 4. Предвиден е за включване в дигитален/оптичен изход, което ще е трудно с компютърна звукова карта, освен ако нямаш някоя с вграден оптичен изход. Не е точно така... Възможности за свързване • Странични изводи за свързване: Аудио вход (3,5 мм), USB • iPod/iPhone: чрез 3,5-мм аудио вход • Задни конектори: Допълнителен вход (AUX), Цифров коаксиален вход, Цифров оптичен вход Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 (edited) Не е точно така... На мен ми е пределно ясно, че може да се включи с RCA/3,5, но това за мен е компромис. А и в случая е най-малкият проблем. Освен това, ако не е включен дигитално с източника, не може да се използват функцията за виртуалния съраунд и вградените декодери. Edited January 24, 2016 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Разбира се, но "Не е точно така" се отнасяше и за друга част от твърдението ти: ...освен ако нямаш някоя с вграден оптичен изход. Доста голяма част от съвременните дъна имат коаксиален цифров изход. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Именно заради съм го споменал като вариант......? Нека го кажа така. Който иска да си слага саундбар на компютъра. Аз никога не бих го направил или препоръчал на някой. Ако ще е саундбар, поне да е с вуфер, защото от това нещо няма никакъв бас. Има саундбарове с безжичен вуфер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 (edited) Има саундбарове с безжичен вуфер. По темата: Търся някой, който да преработи безжичен, активен субууфер Panasonic SB-HWA527, в жичен. Edited January 25, 2016 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 (edited) Къде в Пловдив, мога да разгледам хубави офис столове? Midex edit: ...и дедо да не се обажда, че не мо'ем му насмогна на неговите модели... Edited January 25, 2016 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 (edited) Къде в Пловдив, мога да разгледам хубави офис столове? БМебел срещу МОЛа ОК Офис срещу полиграфията (там има mposition.pl) и то на прилична цена (ама варианта без стойката за лаптопа). Дали го има наличен не знам, но със заявка бяха ми докарали един да го пробвам. Пак до полиграфията са stol4e.bg Офис 1 (не знам кой от магазините им е най-добре зареден - преди имаше един в център Аркадия срещу Метро ама дали още имат там не знам) Евентуално някоя промоция на Метро може да огледаш. Имаше едни някъде до филипово - при тях не съм ходил все още. Имаше още едни някъде зад четвъртък пазара но съм им забравил името - при тях също не съм ходил, но приятел си взе от тях на humanscale стол та имат и хубави. Midex edit: ...и дедо да не се обажда, че не мо'ем му насмогна на неговите модели... Е хайде сега. Той ако даде и ценови диапазон мога да го консултирам и за това. Edited January 25, 2016 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 (edited) Ценови диапазон в момента не мога да дам, ще трябва да го уточня първо с началството... Благодаря за насоките. Мнения: http://stol4e.bg/bg/product-view/890.html Edited January 26, 2016 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 За тая мрежеста облегалка трябва да имаш здрав гръб - пробвал съм подобен...не ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Някой продаваше мед във форума? Да си признае! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts