RaptoR Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Ами сигурно не прекарваш толкова време на този диван колкото аз Не само се скъса жилото ами и кожата се протри на моя та ще го претапицирвам. И при мен кожата се протри (най-интересното е, че се опитват да изкарат виновен, че съм я скъсал едва ли не)... Вервай ми прекарвам невероятно много време на този диван, да не говорим, че и спя на него... Ти затова ли ми се обади за тапицер? Той и на мен ще ми трябва такъв. Но е по-вероятно да се разделя с тази гарнитура и да я пратя в Банкя... За моя хол вече не е удачна.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Би трябвало ако си чистите кожата и я подхранвате с храна - да изкара доста повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Я да помогнем малко на човека, най-малкото защото изглежда възпитан. Ще помоля обаче да пишете или в темата, или да му пуснете ЛС, защото вероятно няма да се сети да провери тук, пък и не съм го предупредил, че ще пейстна поста му и другаде. От София съм и търся гайгеров брояч с цел да направя измервания на две места, но нямам възможност да отделя 300+ лева за да закупя качествен апарат, а и нямам какво да го правя впоследствие. Дали някой от търсилите е намерил или разбрал къде предлагат услуги по замерване на фон или евентуално някъде/ някой от където да може да се снабдя с апарат и да му го върна - срещу някакво заплащане - наем. Благодаря на отзовалите се ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Не замерваха ли Гражданска защита при повикване? Ако се страхува за нещо да се обади на 112, пък те да предадат на който трябва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Дал съм инфо на човека, пуснал съм и запитване към дружка от ГЗ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Изгоря ми едната плоча на стъклокерамичния плот. Нещо такова: Мисля да взема една от olx, но не ми е ясно какви са параметрите с който трябва да се съобразя. Плота ми е SANG и ще е трудно да намеря плоча точно като за моя. Та си мислех да бодна една от друг модел плот. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Тъй като сценика май все пак ще го продадем, я дайте идея за подобна кола, тип миниван/семейна, но не комби, дизел? М? Нямам предпочитания за марка за момента, все още оглеждам пазара, всяко предложение ще е добре дошло. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Тъй като сценика май все пак ще го продадем, я дайте идея за подобна кола, тип миниван/семейна, но не комби, дизел? М? Нямам предпочитания за марка за момента, все още оглеждам пазара, всяко предложение ще е добре дошло. Мултипла! По-новите модели външно вече изглеждат почти поносимо, но от вътре са уникални като удобство и мулти функционалност. Перфектна семейна колица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 (edited) Има варианти - Ford С-Мах, Mazda Premacy, VW Caddy, Nissan Almera Tino. Все стават, въпросът е с колко разполагаш и дали ти харесват на външен вид. Включително и Мултиплата И за мно'о годин' на всички Edited January 21, 2016 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Mitsubishi Space Star, но с Mazda Premacy идват по-малки. Виж Citroen Grand Picasso. И търси 2.0HDi. Може и Zafira да видиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Mitsubishi Space Star, но с Mazda Premacy идват по-малки. Виж Citroen Grand Picasso. И търси 2.0HDi. Може и Zafira да видиш. За Опел като цял - хич не ми е добро мнението, да ма прощава Иван. Но си прав - ако ще е дизел, търси 2.0HDi (Пежо) или 1.9TDI (VW). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Няма какво да те прощава който и да е - и аз бих седял далеч от Опел. Казвам го като собственик на Зафира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 (edited) по евтино, по тихо и по удобно от тия всичките има ама ако го напиша ще има само храна към мене че съм сектант и т.н. за Това ще си затрая, но личното ми мнение е, че за лична кола нищо не оправдава покупката на ван, вместо комби или хубав голям седан на бензин и/или с газ ако се кара много. какво имам против вановете... че не приемам за лична кола позицията на седене в тях, вида им, оформлението им като прозорци и врати... за служебна товарна кола съм напълно съгласен, че са отлични Edited January 21, 2016 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 по евтино, по тихо и по удобно от тия всичките има ама ако го напиша ще има само храна към мене че съм сектант и т.н. за Това ще си затрая, но личното ми мнение е, че за лична кола нищо не оправдава покупката на ван, вместо комби или хубав голям седан на бензин и/или с газ ако се кара много. какво имам против вановете... че не приемам за лична кола позицията на седене в тях, вида им, оформлението им като прозорци и врати... за служебна товарна кола съм напълно съгласен, че са отлични Като - когато ти се народят дечица, моля пак да споделиш личното си мнение тук, ама по начин, щото да не се изисква личното присъствие на Береану тук.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 с удоволствие ще го споделя, не се притеснявай, че това няма да се случи, и пак НЯМА да видиш в поста ми лично закупен от мен или ползван от мен или половинката ми ван за да си возя децата в него... времето ще докаже това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Като - когато ти се народят дечица, моля пак да споделиш личното си мнение тук, ама по начин, щото да не се изисква личното присъствие на Береану тук.... Изпреварил си ме... Вече никакво комби не може да ни побере нормално нас. Замо дето ми е малко ташкън да си купя R класа... Като размер това ми е вече минимума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 R-Class е точно и моя избор ако се наложи нещо голямо и удобно... което е пак комби Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Много неща оправдават покупката на ван за лична кола, още повече, че обикновено се влачи адски много багаж, когато си с дете/деца. Аз дори за Еспейс се замислям, ама на жената ще и е трудно да я кара... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 R-Class е точно и моя избор ако се наложи нещо голямо и удобно... което е пак комби Леко е минАло покрай комбито, шъ знайш... Много неща оправдават покупката на ван за лична кола, още повече, че обикновено се влачи адски много багаж, когато си с дете/деца. Аз дори за Еспейс се замислям, ама на жената ще и е трудно да я кара... Никак не лоша идея. Тия коли се оказаха много сполучливи. Като й е трудно на жена ти - ще се научи. То с каране става, не с гледане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Sharan сега заглеждам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Тъй като сценика май все пак ще го продадем, я дайте идея за подобна кола, тип миниван/семейна, но не комби, дизел? М? Нямам предпочитания за марка за момента, все още оглеждам пазара, всяко предложение ще е добре дошло. Виж и Toyota Corolla Verso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 недей, ужасно дърво е, всичко вътре е адски евтино, вози като каруца... инак д4д мотора е отличен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Недей шаран. Яма бездънна. Също така не пренебрегвай ситроените. Дали ще е ц4 или ксара пикасо, двулитровия ХДИ е чуден мотор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 ... двулитровия ХДИ е чуден мотор.Така е. Все по-очарован съм от това моторче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Задължително обаче 2.0HDi... 1.6 хем е по-слаб, хем е по-скъп откъм обслужване и поддръжка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts