Midex Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Защо от няколко месеца на картата на Спийдтест-а вече няма Пловдив, а в центъра на страната е поставен единствено Пазарджик? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 (edited) На iphone 6s може ли да се сложи бг език? И с какво може да се прехвърлят номерата от нокиа със симбиан? Edited January 16, 2016 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 По официален път не може. Най-лесно е със синхронизация в gmail Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 А нещо за езика? Погледнах насам, натам, но явно нямат БГ съпорт, въпреки че се продава тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 А нещо за езика? Погледнах насам, натам, но явно нямат БГ съпорт, въпреки че се продава тук. Няма български език на менютата. Има клавиатура само. Има различни начини за синхронизация. Ако не се лъжа Symbian могат да се синхронизират с Outlook. От там можеш да ги прехвърлиш в iPhone-а. Потърси при гошо. 100% ще има много упътвания. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 И през аутлук става, да. Наистина има хиляди клипчета и туториъли в нета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 OK, ще разгледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 А някой беше споделял тук във форума за уреди 2ра ръка, някъде до прелеза на 6ти септември, ама как беше адреса... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Вече изобщо не е там адреса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Вече изобщо не е там адреса. Би ли споделил къде е сега или някой друг да препоръча магазин за ел. уреди 2ра ръка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Някой да знае тапицер, който би се наел да претапицира един диван с механизъм (подобен на ей тези: http://img.frbiz.com/nimg/ed/f4/1f1c55f7f7dc3ff205de898944eb-0x0-0/1_2_3_cheers_strong_style_color_b82220_leather_sofa_strong_recliner_recliner_strong_style_color_b82220_sofa_strong_cover_lift_recl.jpg) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Галицин не ми отговори на ЛС-то, вероятно не го е видял, та да питам тук, защото ще види 99%. Препоръчваше против замръзване на течността за чистачки, да се сипва някакъв спирт, който да се купува от незнам си къде. Та къде беше това незнам си къде, защото на течност явно няма да случа, та да си я забъркам аз. Патоката свърши, та ще трябва друго да мисля. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 В първата аптека си купуваш чист спирт за около 8-9 лева литъра. При 4 литрово казанче като моето имаш за 4 заряда. Стара, изпитана схема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 (edited) Галицин не ми отговори на ЛС-то, вероятно не го е видял, та да питам тук, защото ще види 99%. Препоръчваше против замръзване на течността за чистачки, да се сипва някакъв спирт, който да се купува от незнам си къде. Та къде беше това незнам си къде, защото на течност явно няма да случа, та да си я забъркам аз. Патоката свърши, та ще трябва друго да мисля. Ваки хим. Купуваш си една туба метилов спирт за 10-12 лева, доливаш в течността и караш 2-3-4 зими.... П.п. В пулверизатор става и за свръхскоростно размразяване на стъклата. Edited January 18, 2016 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Вака Хим, които са на Марица? Или другаде? Така ми излиза в някакъв техен сайт? Колко да сипя от шише 1л.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Хора, казвайте за тапицер, че аз имах 1, който нещо не си вдига телефона тези дни. Някой ми беше дал телефон на 2ри - той се оказа че само с автомобили се занимавам - даде ми телефон на трети, който тотално ме отряза, че този месец няма да може да ми обърне внимание изобщо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Агопа от Прослав? 0899749044 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Метиловия спирт не го ли бяха анатемосали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Втори въпрос - счупена глава на жило как да я отремонтирам малко по-интелигентно без да сменям целия механизъм. В момента ги вързах с тел ама някак прекалено селско ми изглежда така. Нещо малко по-интелигентно като решение има ли? Агопа от Прослав? 0899749044 Мерси, ще го питам утре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 (edited) Лустър клема, Дедо. Edited January 19, 2016 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Хора, казвайте за тапицер, че аз имах 1, който нещо не си вдига телефона тези дни. Някой ми беше дал телефон на 2ри - той се оказа че само с автомобили се занимавам - даде ми телефон на трети, който тотално ме отряза, че този месец няма да може да ми обърне внимание изобщо... Има един в Труд бил уж най-добрия, направи на един приятел колата, а на мен спалнята и сме много доволни, ама му загубих телефона... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Втори въпрос - счупена глава на жило как да я отремонтирам малко по-интелигентно без да сменям целия механизъм. В момента ги вързах с тел ама някак прекалено селско ми изглежда така. Нещо малко по-интелигентно като решение има ли?Агопа от Прослав? 0899749044Мерси, ще го питам утре. Жило за какво?Или лустер клема или смачкваш с чук една-две гайки на края... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Жило за какво? Или лустер клема или смачкваш с чук една-две гайки на края... Жилото, което освобождава механизма за краката на диванчето. Това с клемата и гайките не е лоша идея - ще пробвам да видя като се прецака тела някой ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Е кога успя да го прецакаш?!?!? Аз вече 10 години нямам проблеми с моите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Е кога успя да го прецакаш?!?!? Аз вече 10 години нямам проблеми с моите... Ами сигурно не прекарваш толкова време на този диван колкото аз Не само се скъса жилото ами и кожата се протри на моя та ще го претапицирвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts