PSYCHOSIS Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Хич не бързам, това го мисля от около две седмици Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Бахаха, добре...утре ще ти дам някои идеи за офис пространството. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 (edited) Има ли разклонители с отвори за винтове? Обмислям да скрия всички кабели под бюрото и за момента идеята ми е да завия куки, на които да увисна свински опашки, с които да хвана разклонителя във въздуха - би трябвало да има по-елегантен начин Специално на бюрото имам вграден в конструкцията органайзер за кабели. Там, където нямам - имам кутии за кабели. Правят всичко доста по-подредено. Може да ги погледнеш ако ти върши работа идеята. http://www.apartmenttherapy.com/wire-wranglers-cord-cable-management-183335 Edited December 16, 2015 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Кутиите са хубави, но ми се струват непрактични. Самите те заемат място и се...виждат. Аз искам всичко да е максимално скрито. По-скрито от "под бюрото" - здраве му кажи. Преди скорошния ъпгрейд не помня кога последно ми се е налагало да включвам/изключвам кабел, така че по-неудобният достъп не ми пречи - ако се наложи, ще се наведа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Кутиите са хубави, но ми се струват непрактични. Самите те заемат място и се...виждат. Аз искам всичко да е максимално скрито. По-скрито от "под бюрото" - здраве му кажи. Преди скорошния ъпгрейд не помня кога последно ми се е налагало да включвам/изключвам кабел, така че по-неудобният достъп не ми пречи - ако се наложи, ще се наведа. Ами, на линка има и други предложения за менажирани на кабели в офис обстановка. Виж те дали ще ти допаднат. На мен вградения cable management в мебелите и кутиите за адаптерите са ми достатъчни за справяне с неразборията. Преди имах една огромна висяща "стена" от кабели. Сега ако намеря малко велкро лента на нормални цени да закача рутера за стената, че стане дори още по-подредено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Предложение от къде мога да закупя качествен конвертор за един Xbox 360. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 (edited) Разглабяш разклонителя, пробиваш две дупки на дъното му, пробиваш две дупки и в бюрото, завинтваш дъното, сглабяш разклонителя върху вече завинтеното дъно. Профит.Да, идеята на Виден е по-добра Edited December 16, 2015 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Монтажно лепило - 6 лева за туба, колкото силиконова. Закрепваш всичко навсякъде по всяко време - никакви дупки, пробивни машини и т.н. Нежно, лежерно и за минути. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 -Някой може ли да ме светне как и къде мога да си заястраховам новозакупен апарат против кражба. В магазина от който го закупих не предлагат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 (edited) Само при мен ли няма abv поща? Edit: Тръгна... Баси срива... Edited December 17, 2015 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Само при мен ли няма abv поща? При мен няма от много години Отваря се току що пробвах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Само при мен ли няма abv поща? Edit: Тръгна... Баси срива... Ти луд ли си, брат? Имам бизнес партньори с мейлове там - трагедия.. Все едно са при Жоро визиото... ..Бах'маа му - дали да не тествам моя мейл там след всички тези години хахахахахха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 (edited) Що бе, аз имам. Навсякъде, където искат мейл - давам си abv пощата Страшни услуги, state of the art интерфейс, а за мейл сървърите им... мед ми капе на сърцето, особено като знам, че отегчените им админи периодично отварят пощата на хората, щото криптировката им е на ниво държавни учреждения... Edited December 17, 2015 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 (edited) Една камара държавни учреждения ползват поща в абв... срам и позор... Edited December 17, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 (edited) Друга програма за смартфон освен Таксистарс за Пловдив има ли? Явно перфекта такси имат много малко коли, след като постоянно няма свободни. Затова търся алтернатива. Edited December 18, 2015 by dubo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Не. Аз винаги намирам кола. В последно време дори са все повече.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Не. Аз винаги намирам кола. В последно време дори са все повече..Зависи по кое време търсиш. Вече 4-ти път се налага да викам по тел-а и двата пъти дойдоха вмирисани на кисело дъргели. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Вечер предимно. Уикендите. Ако дойде вмирисан на кисело - добавям в блокирани шофьори и не идва повече. Не ми се е случвало до сега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Някой да ползва стенен конвектор...да сподели вЧепатления...Сметка за ток, топли ли, не топли ли, изобщо струва ли си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 (edited) Той размера е според помещението, ама..топлят и харчат е ясно...ясно е също, че зависи от дограма, изолация, изложение и т.н...и всеки разбира топлото според него си...ама да споделиш размер на помещението и мощност на конвектора...и колко градуса г/д поддържаш....Адакс предполагам? Edited December 21, 2015 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Имам два норвежки. Топлят, ама и харчат При тях размерът има значение. Колкото по-голям, толкова по-добре. И аз имам въпрос, към Гадо: Имам два климатика, инверторни - 14-ка и 21. Бачкат си без проблеми, нямам оплаквания. Но доста одъртяха. купувани са 2003 и 2004г. Почиствам чат-пат като се сетя външите тела. Трябва ли да им правя нещо като профилакитики, или там не знам какво, или да си бича айляк докато се скапят? Периодично им почиствай и вътрешните тела (топлообменник, филтри, турбина) и си бичи айляка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 (edited) Румба, звучи добре до 150 лв сметка... Моята стая е вътрешна и без никакво отопление държи около 17 градуса...та вероятно нещо до киловат би свършило добра работа за затопляне до към 20 градуса някъде, а и няма да вдигне много сметката. Ти постоянно включени ли ги държиш? Edited December 21, 2015 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Моля предложете компютърна фирма за Пловдив откъдето да си взема вентилатор за Lenovo T60. http://www.laptopremont.com/cpu-fan-lenovo-thinkpad-t60-t60p-p-2036.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Моята стая е вътрешна и без никакво отопление държи около 17 градуса... Държи ако имаш комшия като мен отдолу под теб, който да прави 26-27 градуса и не си е сложил изолация на тавана. Ако нямаше щеше без отопление в най-добрия случай да си 5-6 градуса над външната. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 То, това е ясно...ама... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts