BoqoJIa3a Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 може разбира седаже услуга ще му направиш колкото повече смс-и толкова по-добре ще получи бонус към сметката в края на месеца Получаването на смс-и включително и когато си с роуминг е безплатно. Спокойно му пращай колкото искаш смс-и от сайта на мтел. Мерси и на двамата за инфото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Къде мога да видя тестове на cpu-та за различните игри и съответно с колко кадъра в секунда ще вървят? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Къде мога да видя тестове на cpu-та за различните игри и съответно с колко кадъра в секунда ще вървят? http://www23.tomshardware.com/cpu.html дано ти свърши работа, няма много тестове с игри :/ някой знае ли къде се продават тея сладоледи изида, дето ги рекламират в големите кутии. гледах в метро и сано и или аз съм сляп, или ги няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Тук най-скъпия е $220, но пък е нов (било то и копие). Сам си реши дали ще дадеш 200 лева за този или ще си избереш самичък друго копие на оригинален часовник за до $220. А и при положение, че е копие, не можеш да търсиш мнение за Breitling като марка. абе то хубаво ама как да си го купя от саита ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Къде мога да видя тестове на cpu-та за различните игри и съответно с колко кадъра в секунда ще вървят? Намираш си 3d Benchmark теста в сравнително съвременен вариант. Не сваляй последна версия ако нямаш сериозна машина - не мое захапе. На прима виста ей ти да четеш: ТУК ТУК ЕТО го и предполагам най-новия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 абе то хубаво ама как да си го купя от саита ? Ами не съм разглеждал дали пращат до България. Но ако пращат, все може да намериш някой който притежава кредитна карта и да си го поръчаш... Или пък някой познат от САЩ като идва насам да ти го донесе. До USA доставят 100%, че даже сигурно и доставката ще е безплатна до там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Според рекордите на Гинес колко е висок 'най-високия' човек? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Според рекордите на Гинес колко е висок 'най-високия' човек? Тва го гледах преди месец или два беше жена китайка и беше 2.3+ или 2.4+ бая си беше височка неможеше да стои права даже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 къде в пловдив правят златна баня ? тоест занасям нещо метално и да ми го позлатят , има ли някакви специални изисквания към метала ? благодарен ще съм на всяко инфо понеже аз не можах да намеря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 ТРябва ми наистина качествен часовникар Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Някой виждал ли е по магазините новата Жилет м3 пауър, и колко струва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Според рекордите на Гинес колко е висок 'най-високия' човек? Заповядай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 slay,в Метро го има.Цената е 16-17 кинта,забравих точно колко е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Защо е правилно да се пише италианец,а не италиянец,нали все пак е ИталиЯ Например:София - софиянец Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 (edited) Защо е правилно да се пише италианец,а не италиянец,нали все пак е ИталиЯ Например:София - софиянец италианец е правилното(не ме питай защо се обръщат). единствените думи, които не преминават от Я в А са християнство, софиянец и всичките им производни (софиянски, християнски, етк...), защото става въпрос за столицата и официалната ни религия и се приемат като по-важни Edited September 3, 2006 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Някой виждал ли е по магазините новата Жилет м3 пауър, и колко струва slay,в Метро го има.Цената е 16-17 кинта,забравих точно колко е. "новата" Жилет е на около 3 години И на мен ми казаха цена около 30 лева. Няма логика нормалната самобръсначка да е 10, а тази да е 16. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 (edited) Нали става въпрос за тази,която е с батерия и уж пуска някакви ел. импулси?защото преди 2-3 часа се видях с един приятел и той ми казаза Метро и цената,на която я е закупил/без резервни ножчета/ Edited September 3, 2006 by velvet_underground Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Някой да знае къде в Пловдив се продават GSM апарати за кола и на какви цени са горе-долу? Става дума за тези телефони, които са със специална поставка и се захранват от акумулатора на автомобила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Защо е правилно да се пише италианец,а не италиянец,нали все пак е ИталиЯ Например:София - софиянец май беше, защото думата е от чужд произход, но не съм сигурен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Някой да знае къде в Пловдив се продават GSM апарати за кола и на какви цени са горе-долу? Става дума за тези телефони, които са със специална поставка и се захранват от акумулатора на автомобила. в mobilebulgaria.com имаше няква нокиа ама цената и беше от сорта на 800-900лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Трябва ми карта на Родопска област, хартиен вариант. Идеи откъде може да намеря? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Zlobil златна баня всички златари могат дати направят ама зависи за кво за метала няма значение ама след време тая баня се люпи и пак трябва се прави зависи ако е за часовник му дават месец-два ако него гърчиш много да издържи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 А, сетих се още нещо важно - вярно ли е, че 7ми и 8ми също са почивни дни? Една позната го прочела във вестника и твърдо каза, че няма да ходи на работа. Аз обаче искам да се подсигуря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 А, сетих се още нещо важно - вярно ли е, че 7ми и 8ми също са почивни дни? Една позната го прочела във вестника и твърдо каза, че няма да ходи на работа. Аз обаче искам да се подсигуря Не знам със сигурност,но дори и да е така,ще се отработват в 2 последователн съботи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Няма такова нещо - почивен и неработен е само 6 Септември. Седми и осми са си нормални работни дни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts