Midex Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 ... линк за китайски сайт с хубави часовници... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Някой да ходи/идва от Враца? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Аз ще ходя в събота към Враца. Защо ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Аз имам роднини във Враца, но не съм си ходил там от маса време... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 (edited) Имам код за закупуване на Oneplus X Който има желание да ми пише лично съобщение, ще му върна отговор. Edited November 9, 2015 by dRiNKiN_pARk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Защо по дяволите, мисля най-логично в кенефа и като съм под стрес? Сериозно питам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Човек по принцип се мобилизира когато е под стрес и особено ако се касае за живота му, а бързо трябва да вземе решение. А ако конкретно визираш седенето в кенефа с мисълта "как по дяволите ще го изкарам това и дали после изобщо ще изляза от кенефа"...напълно логично е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Човек по принцип се мобилизира когато е под стрес и особено ако се касае за живота му, а бързо трябва да вземе решение. А ако конкретно визираш седенето в кенефа с мисълта "как по дяволите ще го изкарам това и дали после изобщо ще изляза от кенефа"...напълно логично е. Че то и седенето в кенефа може да бъде стрес, бе! Особено ако докато си кютиш те мъчи мисълта... - Това, дето излиза, дали не е гръбнакът ми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 ...Това, дето излиза, дали не е гръбнакът ми Бухахах ти си не човек бе,задавих се с винцето:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Малиии, мъка, мъка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Защо по дяволите, мисля най-логично в кенефа и като съм под стрес? Сериозно питам. Safe spot. Баш там знаеш, че никой няма да те занимава с глупости Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Safe spot. Баш там знаеш, че никой няма да те занимава с глупости Личи си, че нямаш деца още.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 (edited) Личи си, че нямаш деца още.... И е отскоро женен... аз имам чувство, че на моменти моята ме дебне кога ще влезна там за да обяви, че много й се пикае ПС: То верно, че аз като ходя там си взимам я лаптопа я телефона... Edited November 11, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 И е отскоро женен... аз имам чувство, че на моменти моята ме дебне кога ще влезна там за да обяви, че много й се пикае ПС: То верно, че аз като ходя там си взимам я лаптопа я телефона... Ти ако си с един кенеф в къщата си направо за съжаление... Аз си имам свой личен, в който почти съм забранил на жените да влизат изцяло... Остават още няколко щриха да го завърша напълно и ще е перфектен... . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Остават още няколко щриха да го завърша напълно и ще е перфектен... . Писоар ли ще му слагаш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Осрахме темата.... Не, някои последни екстри, като за най-последно се чудя да слагам ли монитор, но почти твърдо съм решил, че е излишен... Там е мястото за в-к Уикенд, който е перфектното средство за раздвижване на перисталтиката... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 За електрическа верижна резачка маслото за веригата трябва да е SAE 10W30 има ли значение марката? Дали е по-специално или обикновенно си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Щом е електрическа - едва ли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 За електрическа верижна резачка маслото за веригата трябва да е SAE 10W30 има ли значение марката? Дали е по-специално или обикновенно си? Просто гледай да е 10w30 - това е достатъчно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Абе защо от няколко дена сайтът на МВР и този на пловдивската община, където може да се провери за задължения или глоби, не работят? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Ако пия кока-кола с изтекъл срок на годност дали ще ми се случи нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Ако пия кока-кола с изтекъл срок на годност дали ще ми се случи нещо? Едва ли ще ти се случи нещо различно от това да пиеш кола в срок на годност Все пак ако е изтекъл от 20-30 години може и да стане нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Ако пия кока-кола с изтекъл срок на годност дали ще ми се случи нещо? Щом се налага. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 (edited) Ха-ха-ха...е чак толкова не е. Имам две позабравени кенчета в хладилника...и то защото пия "редовно" кола. Гледам, че е изтекъл срока на 30.09.2015-та....не че ще я дръпна скоро де...може би ще я изхвърля...ма ей така да питам.. Edited November 13, 2015 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Нищо й няма, спокойно...пий смело. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts