hoStel_1912 Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 До колко часа работът градцките реисове > ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 До колко часа работът градцките реисове > ? за всяка линия е различно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 До колко часа работът градцките реисове > ? http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=45243 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Защо когато си махна USB-то(кабелът) от компа винаги ми спира нет-а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 какво точно е тва бмв b7 ALPINA http://thetomahawk.web.data.bg/gallery/dis...m=13&pos=47 некъв тунинг на бмв ли е кво ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Iskam da pitam dali nqkoi si e pory4val ne6to ot 911.bg i v kakyf srok idva pory4kata 6toto tva e mnogo vajno.Iskam da pory4am edin mp3 player i ako utre go napravq dali 6te doide do drugiq 4etvyrtyk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Bmw b7 Alpina e направено на базата на 7 серия на БМВ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 (edited) е да тов ами е ясно ама какви са точно разликите , в смисъл да не се явява нещо като М пакета ? и един друг въпрос някой има ли наблюдения лични или не над марката часовници brеitling ? по точно ето този попадна ми на добра цена естествено не оригинала понеже той е 30 бона , а репликата и се чудя дали да не го взема ? Edited August 30, 2006 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 BMW Alpina b7 -това е в общи линии Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 е да тов ами е ясно ама какви са точно разликите , в смисъл да не се явява нещо като М пакета ? и един друг въпрос някой има ли наблюдения лични или не над марката часовници brеitling ? по точно ето този попадна ми на добра цена естествено не оригинала понеже той е 30 бона , а репликата и се чудя дали да не го взема ? Ква е цената и от къде ти попадна Вече седа 3 месеца без часовник единствено от мързел да ида да си купа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 попадна ми от познат цената на репликата му е около 300-400 долара на мене ми се предлага за 200лв понеже е на зор , и се чудя дали да го взема , наистина ми допада и е страшно красив но не нося часовници по принцип затова още се колебая иначе след като поизчетох доста за марката единственото което ми се върти из главата е "breitling for bentley" и май май скоро ще имам breitling макар и имитация остава само bentley-to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 попадна ми от познат цената на репликата му е около 300-400 долара на мене ми се предлага за 200лв понеже е на зор , и се чудя дали да го взема , наистина ми допада и е страшно красив но не нося часовници по принцип затова още се колебая иначе след като поизчетох доста за марката единственото което ми се върти из главата е "breitling for bentley" и май май скоро ще имам breitling макар и имитация остава само bentley-to zlobil-e ако няма да го зимаш тоя часовник кажи аз да го зема .Иначе аз преди два месеца си зех един пак що-годе масивен часовник Casio и зарибих бащата и скоро и той си зе някаф още по-масивен,но му забравих марката.Та щом е масивен часовник-зимай момко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Язък че няям такива познати @afx къв модел си зима ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Знаете ли откъде мога да купя ето такава вратовръзка?Вчера с един приятел обиколихме целия център и нямаше... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Дюдс, има ли някъде у Пловдив лазерно наточване на ножове, ножици етс. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Дюдс, има ли някъде у Пловдив лазерно наточване на ножове, ножици етс. ? Мое да провериш обявите в някой вестник.Примерно "Марица".Сякви ралти съм виждал там, тъй че е много вероятно да има нещо такова Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 (edited) попадна ми от познат цената на репликата му е около 300-400 долара на мене ми се предлага за 200лв понеже е на зор Тук най-скъпия е $220, но пък е нов (било то и копие). Сам си реши дали ще дадеш 200 лева за този или ще си избереш самичък друго копие на оригинален часовник за до $220. А и при положение, че е копие, не можеш да търсиш мнение за Breitling като марка. Edited August 31, 2006 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Хоря къде точно се намира Столипиново Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Хоря къде точно се намира Столипиново ето тук макар да ми е страно да незнаеш къде е столипиново,но ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 ето тукмакар да ми е страно да незнаеш къде е столипиново,но ...... Бах мааму.Кат са замисля и аз не знаех къде е Столииново. [off]БТВ леля ми баца там в общината(жилищно настаняване или нещо такова)и мн ма радва кат почне да изброява циганските махали в Пловдив-аджисана,шикера... [/off] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Някой да знае къде правят професионален грим? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 (edited) Казаха ми че ако взема 2 неща (примерно печка готварска и абсорбатор) от Техномакрета наведнъж правили някаква отстъпка.Има ли наистина такова нещо и някой знае ли до колко пари каква е отстъпката? Edited September 1, 2006 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Най-добре отиди и питай на място. Ако правят сигурно зависи от цената на закупените стоки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 някой знае ли къде и до кога трябва да занеса бележка на военните,че ще уча 13 клас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 някой знае ли къде и до кога трябва да занеса бележка на военните,че ще уча 13 клас Ами те трябва да те извикат и ти тогава им я носиш. Всеки случай никой няма да те измъкне от вас с военна полиция и да те натикат в поделението До кой епизод е LOST по НОВА ТВ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts