host Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 (edited) Много, много, много сериозно се разминаваме тука в мненията си. За мен .. Верди е може би най-противната "пицария" в която съм бил в Пловдив. ___________________Фреско, Паладиум, Стелмо, КоШиЯм - всичките са в едно или няколко отношения по-добри от Верди Edited September 10, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Ми не знам, аз днес поръчах от Ориджинале някаква италианска питка и беше егати якия гирос това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Ориджинале от както не можаха 2 пъти да ми направят собствената си пица "пеперони"... Директно ги зачеркнах... А и в тая дупка ми сервираха полуфабрикат" чийзкейк" за "домашен"... Wtf? А цената никак не е като за полуфабрикат. Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Някой по-навътре с видео наблюдението да каже, дали има джаджа, която да блокира/ресетне камера?Имам една ИП камера в помещение в което ме съмнява, че се влиза. На произволен период, камерата се позиционира в начално положение (аз съм я завъртял да гледа на определено място) и липсва запис за малък период от време. Тока не се спира, защото рутера които свърза камерата със сървъра за записите, си има ъптайм. Въпрос и за гаранция на юридическо лице. В магазин за електроника ми казаха, че щом е с фактура за фирма, гаранцията била 1г. Чета тука закона, но май ще се окаже, че там нищо не се споменава за юридически лица. Виж логовете в рутера за самата камера. Може нея просто да изключват. Да, такива джаджи има, ама струват майка си и баща си. И биха спрели и рутера. Повечето магазини имат порочната практика да дават 1г гаранция за юридически лица. Не знам защо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Как защо?! Защото клиентът не си знае правата и търговецът се възползва доста умело от това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Защото по закон е така. 1г за юридически лица. 2г за физически. Предполагам е заради предполагаемата по-голяма амортизация на артикул използван за работа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 в 5то РПУ ще мога ли да си направя паспорт с бърза поръчка ? Ако не къде трябва да отива ? Също така мога ли направо на гишето да платя таксата с карта ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Защото по закон е така. 1г за юридически лица. 2г за физически. Предполагам е заради предполагаемата по-голяма амортизация на артикул използван за работа?Отношенията между юр.лица не касаят потребителските праеа. Т.е. няма такъв закон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Паспорт на Волга, в паспортна служба. С карта би трябвало да може. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Нищо не губиш. На Виден му се е претъпило вкусоусещането от тая бира и не знае какво говори. На Верди пиците най-много ми харесват на мен. Другите са някви странни. Не са лоши, но не са нищо особено. И спираме да говорим на тема пица. Ти нямаш никакво понятие от пица... Много, много, много сериозно се разминаваме тука в мненията си. За мен .. Верди е може би най-противната "пицария" в която съм бил в Пловдив. Тези хора НЕ правят пица, това са едни подметки, които са всичко, но не и пица... Пълни боклуци. Тия по кьошетата по лев парчето правят по-добри имитации. Напълно съм съгласен с теб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Бихте ли разисквали пици в САМО 1 тема ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Насо, доколкото си спомням - в Гърция ако те спрат ще ти искат големия талон. Имаше хора, дето са се опарили. Та го носи, ако ходиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 За талона знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 (edited) И спираме да говорим на тема пица. Ти нямаш никакво понятие от пица... Тези хора НЕ правят пица, това са едни подметки, които са всичко, но не и пица... Пълни боклуци. Тия по кьошетата по лев парчето правят по-добри имитации. Напълно съм съгласен с теб. И кое точно им е боклук на пиците? Особено много ме печелят с това, че ги правят с моцарела, а не с кашкавал (както по принцип се прави пицата в Италия). Пикантино също са хубави, ама за доставка са слаби. А щом сравняваш Верди с пиците на парче, явно ти си нямаш никакво понятие от пица! Остава да кажеш, че и на Аладин е готин дюнера... Edited September 11, 2015 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 (edited) Тук на първта снимка има 4 елементчета (в ляво едно до друго), които могат да правят рамо с множество чупки... освен в този сайт НИКЪДЕ другаде в БГ не отркивам такова нещо? важното е да ги има тия части за да може да се коригира ъгъла, реалната вакуумна стойка не ме интересува ще ги ползвам за друго... та някой дали е мяркал? ______________________Майче си намерих като търсих за "стойка велосипед камера" в OLX Edited September 11, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Ти искаш да я боднеш на огледалото ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 (edited) не искам да си я бодна на стойката която вече си купих, ама кой да се сети, че иска рамо за удължение за да седи като хората като е на джама > Edited September 11, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Пичове, дайте идея за двудневна екскурзийка в района 100км +/- около Пловдив. Утре ще тръгнем с жената и детето, и в понеделник вечер ще се приберам. "АМА" хем да има някаква природна забележителност която да се разгледа, хем да има хотелче с басейн. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Пичове, дайте идея за двудневна екскурзийка в района 100км +/- около Пловдив. Утре ще тръгнем с жената и детето, и в понеделник вечер ще се приберам. "АМА" хем да има някаква природна забележителност която да се разгледа, хем да има хотелче с басейн. Девин, Смолян, Копривщица? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 (edited) И аз съм ходил с жената, много добро обслужване, хубаво готвят в ресторанта. Хареса ни. Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! Edited September 12, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 (edited) Пътуваме към Цигов Чарк, ще пиша после отзиви. Ще разгледаме, пещера Снежанка. Edited September 13, 2015 by Mladenski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 Тея от Мол Пловдив слагат такса за паркинга?!?Час безплатно и после по левче...ако е вярно, са чисто луди.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 Що ве? Нали са частници. Да си слагат каквото искат, и без тва вътре има 2-3 интересни неща, за 1ч си готов и айде. Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 В целия свят е без пари, толкова ли са го закъсали...ами киното...де да знам, тяхна си работа.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 киното ти удължава безплатния престой с времето на прожекцията. поне в София е така. и е нормално паркинга да е платен - иначе някои го изхолзват за гараж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts