Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Много, много, много сериозно се разминаваме тука в мненията си. За мен .. Верди е може би най-противната "пицария" в която съм бил в Пловдив. 

Фреско, Паладиум, Стелмо, КоШиЯм - всичките са в едно или няколко отношения по-добри от Верди

Edited by host

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ориджинале от както не можаха 2 пъти да ми направят собствената си пица "пеперони"... Директно ги зачеркнах... А и в тая дупка ми сервираха полуфабрикат" чийзкейк" за "домашен"... Wtf? А цената никак не е като за полуфабрикат.

Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option!

Някой по-навътре с видео наблюдението да каже, дали има джаджа, която да блокира/ресетне камера?Имам една ИП камера в помещение в което ме съмнява, че се влиза. На произволен период, камерата се позиционира в начално положение (аз съм я завъртял да гледа на определено място) и липсва запис за малък период от време. Тока не се спира, защото рутера които свърза камерата със сървъра за записите, си има ъптайм.

Въпрос и за гаранция на юридическо лице. В магазин за електроника ми казаха, че щом е с фактура за фирма, гаранцията била 1г. Чета тука закона, но май ще се окаже, че там нищо не се споменава за юридически лица.

Виж логовете в рутера за самата камера. Може нея просто да изключват. Да, такива джаджи има, ама струват майка си и баща си. И биха спрели и рутера.

Повечето магазини имат порочната практика да дават 1г гаранция за юридически лица. Не знам защо.

Защото по закон е така. 1г за юридически лица. 2г за физически. Предполагам е заради предполагаемата по-голяма амортизация на артикул използван за работа?

в 5то РПУ ще мога ли да си направя паспорт с бърза поръчка ? Ако не къде трябва да отива ? Също така мога ли направо на гишето да платя таксата с карта ? 

Защото по закон е така. 1г за юридически лица. 2г за физически. Предполагам е заради предполагаемата по-голяма амортизация на артикул използван за работа?

Отношенията между юр.лица не касаят потребителските праеа. Т.е. няма такъв закон.

Нищо не губиш. На Виден му се е претъпило вкусоусещането от тая бира и не знае какво говори.

На Верди пиците най-много ми харесват на мен. Другите са някви странни. Не са лоши, но не са нищо особено.

И спираме да говорим на тема пица. Ти нямаш никакво понятие от пица...  

Много, много, много сериозно се разминаваме тука в мненията си. За мен .. Верди е може би най-противната "пицария" в която съм бил в Пловдив. 

Тези хора НЕ правят пица, това са едни подметки, които са всичко, но не и пица... Пълни боклуци. Тия по кьошетата по лев парчето правят по-добри имитации. Напълно съм съгласен с теб. 

И спираме да говорим на тема пица. Ти нямаш никакво понятие от пица...  

Тези хора НЕ правят пица, това са едни подметки, които са всичко, но не и пица... Пълни боклуци. Тия по кьошетата по лев парчето правят по-добри имитации. Напълно съм съгласен с теб. 

И кое точно им е боклук на пиците? Особено много ме печелят с това, че ги правят с моцарела, а не с кашкавал (както по принцип се прави пицата в Италия). Пикантино също са хубави, ама за доставка са слаби. А щом сравняваш Верди с пиците на парче, явно ти си нямаш никакво понятие от пица! Остава да кажеш, че и на Аладин е готин дюнера...

Edited by NEO_DDT

Тук  на първта снимка има 4 елементчета (в ляво едно до друго), които могат да правят рамо с множество чупки... освен в този сайт НИКЪДЕ другаде в БГ не отркивам такова нещо? важното е да ги има тия части за да може да се коригира ъгъла, реалната вакуумна стойка не ме интересува ще ги ползвам за друго... та някой дали е мяркал?

Майче си намерих като търсих за "стойка велосипед камера" в OLX 

Edited by host

не искам да си я бодна на стойката която вече си купих, ама кой да се сети, че иска рамо за удължение за да седи като хората като е на джама >

Hot-3-Feet-Suction-Cup-Car-Triangle-Suct

Edited by host

Пичове, дайте идея за двудневна екскурзийка в района 100км +/- около Пловдив. Утре ще тръгнем с жената и детето, и в понеделник вечер ще се приберам. "АМА" хем да има някаква природна забележителност която да се разгледа, хем да има хотелче с басейн.

Пичове, дайте идея за двудневна екскурзийка в района 100км +/- около Пловдив. Утре ще тръгнем с жената и детето, и в понеделник вечер ще се приберам. "АМА" хем да има някаква природна забележителност която да се разгледа, хем да има хотелче с басейн.

Девин, Смолян, Копривщица?

И аз съм ходил с жената, много добро обслужване, хубаво готвят в ресторанта. Хареса ни.

Edited by host

Пътуваме към Цигов Чарк, ще пиша после отзиви.

Ще разгледаме, пещера Снежанка.

Edited by Mladenski

Що ве? Нали са частници. Да си слагат каквото искат, и без тва вътре има 2-3 интересни неща, за 1ч си готов и айде.

киното ти удължава безплатния престой с времето на прожекцията. поне в София е така.

и е нормално паркинга да е платен - иначе някои го изхолзват за гараж.