kotora Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 На коматевския възел в автоспринт или както се казва сега оня магазин има купища такива...Иначе винтове ако може по-добре. То хубаво,но не съм в Пловдив Ще карам без тая част известно време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Тествай 841 на Химика, ще останеш приятно изненадан! Рутерът си заслужава. Ако не ти трябва гигабитова връзка и USB, не се набутвай за 1043. И изобщо защо се тормози с Тенда и ДЛинк, форумджия си, пък не отвори да прочетеш или поне да питаш. Вместо да си цъкаш биричката, ти настройки правиш. Прегледах, че някакъв торент те мъчи. Махни рутера и тествай. Да не се окаже, че освен забиващ рутер има и друг проблем. А и поради що купуваш рутер точно от Техномаркет? Ми иди в Ера, поръчай от ЕМаг или Технополис... Ето мой тест, като съм лимит към моето вътрешно IP, защото зад първия рутер, имам втори - етажът е голям и дори 1043 не може да го покрие. Та, за да не увисне втория, на моя съм му сложил 70MBits или нещо такова като ограничение. Торент клиентът играе от 7.9 до 8.3, като рядко пада на 7.9, през повечето време е 8.2. Ами защото онзи ден точно имаха 10% отстъпка на всички видове рутери , те за това. А и не обичам да работя с кеш пари, за това си ползвам кредитната карта на Американ Експрес, която е международна, но в БГ не навсякъде може да я ползваш като разплащателно средство, щот нали ние сме извън Стветът. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Ти за едната кредитна карта да идеш в ТМ и то за покупка от 40лв... Те го те, а ето и 841. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Ти за едната кредитна карта да идеш в ТМ и то за покупка от 40лв... Те го те, а ето и 841. Той ми е близо до работата, за това. Чакай да видим дали не направих още по-голяма глупост, понеже не искаха да ми върнат парите (понеже в БГ е ясно, че "кръв повръщат пари не връщат") и се навих да платя още 65лв и взех този Linksys дано да работи добре, довечера като се прибера ще тествам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Добре де...За къв бяс, ми обясни? Какво ти пречеше да си вземеш ТъпЛинк? Или се подлъга по гигабитовите портове? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Добре де...За къв бяс, ми обясни? Какво ти пречеше да си вземеш ТъпЛинк? Или се подлъга по гигабитовите портове? Не бе човек, нямат други, освен D-link и Linksys други нямат, а следващите на Linksys почваха от 240лв нагоре, нямах друго решение. Защо този няма ли да работи, похвалиха ми марката и до колкото съм чувал са доста добри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Не бе, и този не е лош, ама ако пак стане същия цирк, или си ограничи торентите или от доставчика ти правят пишки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Ще разберем довечера, те и те ще ми се обадят в 18.00ч да направим тест на трафика, но аз ще пусна торент и тогава ще им кажа да тестват скоростта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Е затова онлайн, хем не гледаш тъпи физиономии, хем и кат ти кефне, айде обратно и парата в джоба. Най-много една доставка да платиш. Но все пак сме си в България де, винаги може да стане изпрингеч, даже и онлайн. А на връщането на стоки винаги стои субективния фактор, за пример съм връщал в Метро преди години уред за 500 лева и нямаше грам проблем, а имайте предвид, че в Метро грам клиентски пинизи не вървят, щото просто не си потребител. На късмет. А в Англия съм връщал още 2000 г., като хич и не те питат що, направо - дай уреда - на ти парите. Е разбира се в нормален срок. И не онлайн покупки. Просто нормална практика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 (edited) Препоръчайте читав таблет 7 инча...за до към 300-350 кинта .... Edited August 20, 2015 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Препоръчайте читав таблет 7 инча...за до към 300-350 кинта .... Ipad mini, не от магазина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 ...Ipad mini, не от магазина.Нов...с фактура...ще е за подарък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Тогава друг вариант ще трябва да се мисли, или да се увеличава парата, но бая увеличаване иска. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 В Emag Няма ли нещо читаво ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 В Emag Няма ли нещо читаво ? Май ще е този => http://m.emag.bg/tablet-samsung-galaxy-tab4-t230-s-procesor-quad-core-1-20ghz-7-0-tft-1-5gb-ram-8gb-wi-fi-bluetooth-android-kitkat-4-4-2-cheren-sm-t230nykaxeo/pd/DQLLZBBBM/?gclid=CJ7iqurrt8cCFaIIwwodNwEBtA#Черен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Той ми е близо до работата, за това. Чакай да видим дали не направих още по-голяма глупост, понеже не искаха да ми върнат парите (понеже в БГ е ясно, че "кръв повръщат пари не връщат") и се навих да платя още 65лв и взех този Linksys дано да работи добре, довечера като се прибера ще тествам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 (edited) Знаете ли къде има магазин в който да преобладава предлагането на такива дреболии като флаш памети и sdкарти. Edited August 20, 2015 by Ton4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Technopolis ?!? Адроит ... Ера ... Вали .... но освен техното никой вече не работи от другите. Пази си касовия бон след покупката иначе не ти важи удължената гаранция (пример кингстън ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Знаете ли къде има магазин в който да преобладава предлагането на такива дреболии като флаш памети и sdкарти. Може да провериш и в търговски център Тракия на втория етаж. Имат нелош асортимент и работят до 20 ч. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Знаете ли къде има магазин в който да преобладава предлагането на такива дреболии като флаш памети и sdкарти. Ако ти трябват евтини в Кауфланд в момента флашка или микро SD с адаптер са най-на далавера 16 GB за 9,99лв Ееееееееее, разгеле. Скъпото си е скъпо и хубаво (за това хората са казали: "Който си има брада, си има и бръснач"), Linksys-а си каза думата, никакви грижи с торенти скорости и темподобни. Ето резултата: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Това е втори рутер, който е 740 и е след 1043 с ограничение 60 за даун и 70 за ъп. Не ми се рови да го направя първи без ограничение, да видя дали ще изкара с 90. Тествай пак, според мен, но дано да си си решил проблема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 с 1043 през кабел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Това е втори рутер, който е 740 и е след 1043 с ограничение 60 за даун и 70 за ъп. Не ми се рови да го направя първи без ограничение, да видя дали ще изкара с 90. Тествай пак, според мен, но дано да си си решил проблема. с 1043 през кабел. Тествах стотина пъти вече, даже и при разговор с видео през HD камери не мърда. Ама аз съм си платил за 80/40 dw/up така, че даже съм с 1-ца нагоре. Рутера е бетон. А какво ще кажете за това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 ....А какво ще кажете за това Това сигурно е нет-а на Мърмот-а дето завива станиола Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts