pi4aga Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 От колко време използвате настоящия си мобилен телефон? Моят на 25 декември ще стане на 4 години. Добичето още работи поти безотказно Siemens c55. моя е същия,ама хич не помня на колко години е. купуван точно седмица-две след като се появиха в българия тия телефони Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Година и 8 месеца с СЕ к700. Телефона са държи още, ама батерията издиша яко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 (edited) От колко време използвате настоящия си мобилен телефон? Моят на 25 декември ще стане на 4 години. Добичето още работи поти безотказно Siemens c55. Ха, и моят е същия на същите години, но завчера го изпуснах и сега отвреме на време ми дава "грешка/симкарта". Плаче за нов. Имам един проблем, който много ме дразни. Като си отворя страница в Интернет и тя е на целия екран. Всяка следваща отворена вече не е fullscrean. На служебният компютър колкото и нови страници да отворя все са си на цял екран. А пък не намирам в настройките, нещо което да става за тази цел. С IE съм. Как да го оправя това, защото ми идва да се запаля... Edited August 29, 2006 by jojo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 (edited) я да пробвам и аз могъщата сила на услужливите хора, вместо да се поровя в гугъл: 1. как и къде мога да науча повече за тай чи? какво ми е нужно за да почна да го практикувам? 2. що все на мойте въпроси никой не отговаря? Edited August 29, 2006 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 От колко време използвате настоящия си мобилен телефон? Моят на 25 декември ще стане на 4 години. Добичето още работи поти безотказно Siemens c55. 2 години и няколко дена. Siemens ST55. Понякога много ме нерви, но бачка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 (edited) я да пробвам и аз могъщата сила на услужливите хора, вместо да се поровя в гугъл: 1. как и къде мога да науча повече за тай чи? какво ми е нужно за да почна да го практикувам? 2. що все на мойте въпроси никой не отговаря? Имам един колега, който е фен на тай чи, даже казва, че имал школа в Карлово. Обяснява, ми че било голяма работа и т.н. ама аз като не се вълнувам много и не го слушам.... http://www.clubbagua.hit.bg/tai_chi.html http://en.wikipedia.org/wiki/Tai_Chi_Chuan Лично на мен, сега като го гледам ми се струва много зарибено..... Edited August 29, 2006 by Pisach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Ми аз имам два телефона. Единия е на 2 месеца. Другия е на 3 години - обаче го ползвам само за будилник,'щото за нищо друго не става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Някой може ли да ми преведе на възможно най-много езици "Машината за кафе не връща ресто"? базикаш ли са или ти трябва за нещо? някой пробвал ли е дали може ако работиш на граждански договор да вземеш нещо на изплащане?например от германос? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 (edited) е, няма нужда от английски Edited August 29, 2006 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 (edited) От колко време използвате настоящия си мобилен телефон? Моят на 25 декември ще стане на 4 години. Добичето още работи поти безотказно Siemens c55. По настоящем имам 2 телефона просто реших че на безценица неискам да си продавам стария.Самсунг Ц100 вече го имам точно от 3 години и вярно е служил като на някой места мн забутани губеше обхват ама то нормално. Новия телефон ми е точно на 2 седмици и малко Панасоник ВС6. Едит:А къде най на далавера мога си купя инфраред или блутут за компа? Edited August 29, 2006 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 (edited) Някой може ли да ми преведе на възможно най-много езици "Машината за кафе не връща ресто"? "Maszyna do kawy nie wydaje reszty" - Полски "Kaffen's maskine returnerer ikke penge" - Датски "La machine a cafe ne rends pas d'argent" - Френски (тук не съм съвсем сигурен, но май е нещо такова) "De coffee automaat geeft geen geld terug" - Холандски ... Edited August 29, 2006 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 "Maszyna do kawy nie wydaje reszty" - Полски "Kaffen's maskine returnerer ikke penge" - Датски "La machine a cafe ne rends pas d'argent" - Френски (тук не съм съвсем сигурен, но май е нещо такова) "De coffee automaat geeft geen geld terug" - Холандски ... "Das Kaffeeautomat gibt kein Rückgeld zurück" - Немски На френски е machine DE cafe, като на е-то има ударение (не знам как се казва на български, това, което отдясно е по-високо ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 (edited) "la machine a cafe ne rends pas d'argent" - Френски (тук не съм съвсем сигурен, но май е нещо такова) Копченце,ако ти трябват ударенията : La machine а cafй ne rends pas d'argent ( пари ) / des monnais ( би се превело като ресто) Приетото е La machine а cafй , не de Е как какви Ако тръгна сега да разяснявам граматиката ще те отегча,а и не само теб Just the way it is.... Ама той френският е смахнат и секси език,ако го учиш,не се чуди защо това е така и онова иначе,просто го учи Edited August 29, 2006 by intense Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 (edited) Копченце,ако ти трябват ударенията : La machine à café ne rends pas d'argent ( пари ) / des monnais ( би се превело като ресто) Приетото е La machine à café , не de Ta като темата е за нестандартни въпроси във френския ударението не e ли винаги на последната сричка? Какви са тогава тези ударения? Edited August 29, 2006 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Ta като темата е за нестандартни въпроси във френския ударението не e ли винаги на последната сричка? Какви са тогава тези ударения? Като четеш, ударението е на последната сричка, винаги. Прав си. Тези се пишат, за да е по-трудно и гадно, нещо като copyright на езика... аз поне друга причина не намирам. За de-то... ми звучеше ми по-добре така... Личи си колко внимавам в даскало Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Ера , май 17лв. беше "синия зъб", а инфрареда е 14лв. Се пак имаше една тема от къде да си купя ама карай... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Ера , май 17лв. беше "синия зъб", а инфрареда е 14лв. Се пак имаше една тема от къде да си купя ама карай... Благодаря също и за уроците по френски език Никога не съм го учил и нямам намерение ама все пак от обща култура питам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Тея дни съм се навил да си взимам Nokia 6131. Четох много статии, които ме накараха да се поколебая. Няма начин да не го пробвам на място, но все пак исках да попитам някой, ако има да ме посъветва и да каже заслужава ли си 500-те лева... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 "Das Kaffeeautomat gibt kein Rückgeld zurück" - НемскиНа френски е machine DE cafe, като на е-то има ударение (не знам как се казва на български, това, което отдясно е по-високо ) може би остро(aigu) другото е тежко(grave). Като четеш, ударението е на последната сричка, винаги. Прав си. Тези се пишат, за да е по-трудно и гадно, нещо като copyright на езика... аз поне друга причина не намирам. За de-то... ми звучеше ми по-добре така... Личи си колко внимавам в даскало Ми ударенията саа...за затворено и отворено Е двете точки (thema) са за да се чете i-то като i а шапчицата (circonflexe) е заа....украшение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Колко души ви честитиха последния рожден ден? На мен за 24 минути вече 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Тея дни съм се навил да си взимам Nokia 6131. Четох много статии, които ме накараха да се поколебая. Няма начин да не го пробвам на място, но все пак исках да попитам някой, ако има да ме посъветва и да каже заслужава ли си 500-те лева... много тъп телефон не виждам изобщо кво харесваш в него а и цената е ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Колко души ви честитиха последния рожден ден? На мен за 24 минути вече 6 На мене в първата минута 26 човека... Най-сладкото беше, че точно в 00.00ч. погледнах часовника Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 На мене в първата минута 26 човека... Любов на прах... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts