Mladenski Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 (edited) Съвсем не е отскоро, вече минаха години и струва 50 лева. Смисъл обаче аз лично не откривам.... Е как да откриеш? Като понапънеш и след това да усетиш че все едно си го топнал в кофа с хладка вода или пък да изтропа кат 5 стинки в газева тенекия Edited July 18, 2015 by Mladenski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Имаше някаква история с ядка от орех. Търкаш с нея и се заличавало. Поне като цвят. Ако е дълбока браздата това вече няма как да се оправи. Намерих в Икея и стана точно както го исках. Мога да ти пусна снимка Ще пробвам, мерси Дай снимка, че и на мен ми стана интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Имаше някаква история с ядка от орех. Търкаш с нея и се заличавало. Поне като цвят. Ако е дълбока браздата това вече няма как да се оправи. Намерих в Икея и стана точно както го исках. Мога да ти пусна снимка Искам! В едното жилище, ще им правя ремонт, та може нещо такова, по-компактно. Тъй като Office 1 не работи утре, на някой да му се намира 1бр. бял лист А4 /реално е малко по-малко от А4/, но лепящ. Трябва ми за утре, а забравих да купя... От едната страна се печата, а от другата има подобно на 3М, което се маха и се лепи някъде си. Сещате се, предполагам. В краен случай ще изчакам до понеделник, но ако някой има, ще си платя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 (edited) Искам! В едното жилище, ще им правя ремонт, та може нещо такова, по-компактно. Дай снимка, че и на мен ми стана интересно. Естествено хубавия плот бе окупиран от такъмите на жена ми, но то пълно щастие няма. Както се вижда мястото в тоалетната е точно колкото за 2те машини + едно 10тина см отгоре, което отива за крачето. Плота е на около 2см над уредите (може би по-малко даже). Между 2та уреда има един крак, който хем подпира плота хем закрива гадостите зад него (сифона на мивката, малко маркучи и кабели). Зад мивката имам едно огромно огледало с лампи, над него и отстрани имам шкафове. Смятам, че се получи просто перфектно https://www.dropbox.com/s/zaei1g7ui99cdfj/2015-07-20%2001.58.13.jpg?dl=0 Тъй като Office 1 не работи утре, на някой да му се намира 1бр. бял лист А4 /реално е малко по-малко от А4/, но лепящ. Трябва ми за утре, а забравих да купя... От едната страна се печата, а от другата има подобно на 3М, което се маха и се лепи някъде си. Сещате се, предполагам. В краен случай ще изчакам до понеделник, но ако някой има, ще си платя. Аз имам в моя офис ама днес бяхме в планината, та нямаше как... Edited July 19, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 От къде мога да си купя евтини карабинери (<2-3лв/бр)? Алуминиеви или стоманени, пластмасови не искам. Няма да се осигурявам с тях, а само ще си закачам разни работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 (edited) Всяка железария...Но мисля, че са поне по 10лв/бр. Стоманени. Трябва да провериш, защото има значение големината. Ред. http://www.adventure.store.bg/p81138/karabiner-za-okachvane-na-liulka-hamak.htmlТакъв тип са. Edited July 20, 2015 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 По принцип тоя тип са ми идеални, но преди 3-4 години бях взимал от карфур (докато още имаше стоки по рафтовете) за по 2лв алуминиеви, та все се надявам, че ще изкочи нещо сходно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 По принцип тоя тип са ми идеални, но преди 3-4 години бях взимал от карфур (докато още имаше стоки по рафтовете) за по 2лв алуминиеви, та все се надявам, че ще изкочи нещо сходно. Тия ги купувам по 1-2-3 лева. Но за съжаление не са в Пловдив. Ако искаш мога да ти взема ,но трябва да ми дадеш размер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Всеки магазин за 1 лев, а и на руския пазар ги ома по за лев или по-малко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Ако е за съвсем дребните - да. Всяко левче ги има. Но понеже каза, че ще окачваш разни работи, си помислих, че говориш за строителните. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Откъде да мина за Търново? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 (edited) Ммм защо се чудиш?! Къв е проблема с Шипка? Edited July 20, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Откъде да мина за Търново? През прохода на Републиката. Но - да. Защо се чудиш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 През Шипка има завои, през Хаинбоаз ТИР-ове. Избора е твой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Откъде да мина за Търново? Само през Хаинбоаз.Ще стигнеш по-бързо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Скоро не съм ходил и не знам къде ремонтират, къде не. Затова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Шипка? Завои? Вие последно с Жигули ли сте минавали прохода, особено частта от към Южна България е прекрасна, хващате си подходящ ритъм за вас за каране и си минавате без никакви ядове, от към Северна България настилката е зле, но е изкърпена поне и става горе-долу. Щом аз с моята кола си минах без ядове от там - а тя е доста ниска и притеснително твърда като настойки - всичко е наред. Само в Габрово имаше УЖАСЯВАЩИ ремонти, но предполагам вече са привършили аз бях там преди 2 месеца някъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 (edited) Шипка и за около 20 минути може да се вземе в хубаво време, а завоите са много по-малко отколкото до хижа Здравец. Щом аз съм го правил с авенсиса това, значи и за по-малко може да се вземе с някой по-сериозен автомобил (ако няма камиони в този момент). Само в Габрово имаше УЖАСЯВАЩИ ремонти, но предполагам вече са привършили аз бях там преди 2 месеца някъде. В Габрово имаше един мега-ремонт на цялата ВИК мрежа и съответно на повечето им големи улици, но ремонта мина и вече е ок всичко. Т.е. относително. Не е като преди 2 години каквото беше да са затворени половината улици, а другата половина да са разкопани. Отпреди 2 месеца предполагам нещата няма да са много различни, но като човек, който редовно ходи до там, мога да ти гарантирам, че сега положението е просто прекрасно, сравнено с това, което беше преди време Edited July 20, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Някой може ли да препоръча някоя школа за А категория в Пловдив? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Средния бутон на плъха ми се прецака. Някаква идея в какъв тип магазин мога да отида за нов? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Няма ремонти вече. В събота бях там, кръговото е оправено и е много красиво. Шипка е оправена, но е факт, че от едната страна е по-добре в сравнение с другата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 От къде мога да си купя читав ключ за гуми? Трябва да може да сваля и 17 и 19мм болтове. Нещо такова с доказано качество би било чудесно. http://suneuropa.com/product/4070/teleskopichen-klyuch-za-gumi-17-19mm-1-2.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Читав ключ от тия за 20 лева няма. Едно че ми е чудно за чий ти е ключ за гуми и второ - нужен ли е настина марков ЗДРАВ и качествен такъв. Защото е и скъп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 (edited) Манесман не са лоши, стига да са оригиналдъ. Ред. Виден ме е изпреварил за цената. Edited July 22, 2015 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 А държиш ли да е точно такъв или просто една кръстачка, от тея в произволен хипермаркет, ще ти свърши работа? Някъде на конкретно място ли ще го прибираш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts