Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Съвсем не е отскоро, вече минаха години и струва 50 лева. Смисъл обаче аз лично не откривам....

Е как да откриеш? Като понапънеш и след това да усетиш че все едно си го топнал в кофа с хладка вода  :lol: или пък да изтропа кат 5 стинки в газева тенекия   :bowdown:

Edited by Mladenski

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Имаше някаква история с ядка от орех. Търкаш с нея и се заличавало. Поне като цвят. Ако е дълбока браздата това вече няма как да се оправи.

Намерих в Икея и стана точно както го исках. Мога да ти пусна снимка :)

Ще пробвам, мерси :)

Дай снимка, че и на мен ми стана интересно.

Имаше някаква история с ядка от орех. Търкаш с нея и се заличавало. Поне като цвят. Ако е дълбока браздата това вече няма как да се оправи.

Намерих в Икея и стана точно както го исках. Мога да ти пусна снимка :)

Искам! В едното жилище, ще им правя ремонт, та може нещо такова, по-компактно.

Тъй като Office 1 не работи утре, на някой да му се намира 1бр. бял лист А4 /реално е малко по-малко от А4/, но лепящ. Трябва ми за утре, а забравих да купя... От едната страна се печата, а от другата има подобно на 3М, което се маха и се лепи някъде си. Сещате се, предполагам. В краен случай ще изчакам до понеделник, но ако някой има, ще си платя.

Искам! В едното жилище, ще им правя ремонт, та може нещо такова, по-компактно.

Дай снимка, че и на мен ми стана интересно.

Естествено хубавия плот бе окупиран от такъмите на жена ми, но то пълно щастие няма. Както се вижда мястото в тоалетната е точно колкото за 2те машини + едно 10тина см отгоре, което отива за крачето. Плота е на около 2см над уредите (може би по-малко даже). Между 2та уреда има един крак, който хем подпира плота хем закрива гадостите зад него (сифона на мивката, малко маркучи и кабели). Зад мивката имам едно огромно огледало с лампи, над него и отстрани имам шкафове. Смятам, че се получи просто перфектно

https://www.dropbox.com/s/zaei1g7ui99cdfj/2015-07-20%2001.58.13.jpg?dl=0

Тъй като Office 1 не работи утре, на някой да му се намира 1бр. бял лист А4 /реално е малко по-малко от А4/, но лепящ. Трябва ми за утре, а забравих да купя... От едната страна се печата, а от другата има подобно на 3М, което се маха и се лепи някъде си. Сещате се, предполагам. В краен случай ще изчакам до понеделник, но ако някой има, ще си платя.

Аз имам в моя офис ама днес бяхме в планината, та нямаше как...

Edited by djadomraz

От къде мога да си купя евтини карабинери (<2-3лв/бр)? Алуминиеви или стоманени, пластмасови не искам. Няма да се осигурявам с тях, а само ще си закачам разни работи.

Всяка железария...Но мисля, че са поне по 10лв/бр. Стоманени. Трябва да провериш, защото има значение големината.

Ред. http://www.adventure.store.bg/p81138/karabiner-za-okachvane-na-liulka-hamak.html

Такъв тип са.

Edited by Grimjaur

По принцип тоя тип са ми идеални, но преди 3-4 години бях взимал от карфур (докато още имаше стоки по рафтовете) за по 2лв алуминиеви, та все се надявам, че ще изкочи нещо сходно.

По принцип тоя тип са ми идеални, но преди 3-4 години бях взимал от карфур (докато още имаше стоки по рафтовете) за по 2лв алуминиеви, та все се надявам, че ще изкочи нещо сходно.

Тия ги купувам по 1-2-3 лева. Но за съжаление не са в Пловдив. Ако искаш мога да ти взема ,но трябва да ми дадеш размер. 

Ако е за съвсем дребните - да. Всяко левче ги има. Но понеже каза, че ще окачваш разни работи, си помислих, че говориш за строителните.

Шипка? Завои? Вие последно с Жигули ли сте минавали прохода, особено частта от към Южна България е прекрасна, хващате си подходящ ритъм за вас за каране и си минавате без никакви ядове, от към Северна България настилката е зле, но е изкърпена поне и става горе-долу. Щом аз с моята кола си минах без ядове от там - а тя е доста ниска и притеснително твърда като настойки - всичко е наред. Само в Габрово имаше УЖАСЯВАЩИ ремонти, но предполагам вече са привършили аз бях там преди 2 месеца някъде.

Шипка и за около 20 минути може да се вземе в хубаво време, а завоите са много по-малко отколкото до хижа Здравец. Щом аз съм го правил с авенсиса това, значи и за по-малко може да се вземе с някой по-сериозен автомобил (ако няма камиони в този момент).

Само в Габрово имаше УЖАСЯВАЩИ ремонти, но предполагам вече са привършили аз бях там преди 2 месеца някъде.

В Габрово имаше един мега-ремонт на цялата ВИК мрежа и съответно на повечето им големи улици, но ремонта мина и вече е ок всичко. Т.е. относително. Не е като преди 2 години каквото беше да са затворени половината улици, а другата половина да са разкопани.

Отпреди 2 месеца предполагам нещата няма да са много различни, но като човек, който редовно ходи до там, мога да ти гарантирам, че сега положението е просто прекрасно, сравнено с това, което беше преди време :)

Edited by djadomraz

Няма ремонти вече. В събота бях там, кръговото е оправено и е много красиво. Шипка е оправена, но е факт, че от едната страна е по-добре в сравнение с другата.

Читав ключ от тия за 20 лева няма. Едно че ми е чудно за чий ти е ключ за гуми и второ - нужен ли е настина марков ЗДРАВ и качествен такъв. Защото е и скъп. 

Манесман не са лоши, стига да са оригиналдъ. Ред. Виден ме е изпреварил за цената.

Edited by Grimjaur

А държиш ли да е точно такъв или просто една кръстачка, от тея в произволен хипермаркет, ще ти свърши работа? Някъде на конкретно място ли ще го прибираш?