XMD Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 При включен климатик, перката на радиатора, постоянно ли трябва да работи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 При включен климатик, перката на радиатора, постоянно ли трябва да работи? При тези температури, да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 (edited) При мен е обратното, от вчера забелязвам, че се пуска и спира през 1-2 минути, но и чувам, съединителя на компресора, включва, изключва, вчера в дъжда някакъв пушек излезна през въздуховодите, но пък работи климатика и си охлажда без проблем. Може ли нещо да съм го прецакал, че пътувахме с детето и жената постоянно опяваше студено е, топло е, спри го, пусни го и т.н?От Пловдив до Асеновград сигурно го пусках и спирах 15 пъти. Edited July 11, 2015 by XMD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 При мен е обратното, от вчера забелязвам, че се пуска и спира през 1-2 минути, но и чувам, съединителя на компресора, включва, изключва, вчера в дъжда някакъв пушек излезна през въздуховодите, но пък работи климатика и си охлажда без проблем. Може ли нещо да съм го прецакал, че пътувахме с детето и жената постоянно опяваше студено е, топло е, спри го, пусни го и т.н?От Пловдив до Асеновград сигурно го пусках и спирах 15 пъти. Възможно е да имаш проблем с ниската скорост на вентилатора, понеже тя се управлява директно от климатика. Провери си я. П.п. "Пушекът" е бил заради преохладения изпарител и високата влажност на въздуха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Ясно, благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Не знам за вас, но аз преди 3г и половина взех Golla New York много удобна чанта, ползвам я за всичко, дори място за пистолета има, абе не съм ползвал до сега такава чанта, с магнитен капак е, вътре донапреново защитена, с много преградки и малки джобчета, такова издържливо куче нема, при мен рядко се задържат чанти за по 6 месеца, но с тази ще изкарам сигурно още толкова време. Взех я на промоция от Технополис, жената ми даде пари да си харесам нещо за подарък за рождения ми ден, и аз бях решил да си взема чанта, не да я ползвам за лаптопа, а просто така за ежедневно ползване. Първо я видях в Техномаркет но цената беше 160лв. но в Технополис още с влизането тя бе най-отпред пред лаптопите на промоция за 80лв. взех я без да се замислям и не съжалявам ни най-малко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 (edited) Първо я видях в Техномаркет но цената беше 160лв. но в Технополис още с влизането тя бе най-отпред пред лаптопите на промоция за 80лв. взех я без да се замислям и не съжалявам ни най-малко. Абе хора, как ви се дават 80-160 лева само за една единствена чанта, аз скоро за подобна сума накупих сумати кожени чанти за различни поводи - няколко големи пътни, и няколко по-малки с големина, побираща 17" лаптоп ; най-доволен съм , че се уредих с една и от тая, която си я взех на доста-доста по-ниска от Амазонската цена. Едит: Сори за off-а, не видях че съм в темата с въпросите, а не в темата с общите приказки. Edited July 11, 2015 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Не съм ползвал по-стилни, удобни, здрави и функционални раници от Everki. Имам една от преди 4 години (модела на снимката) и не е мръднала (идвах с нея до България - перфектна е за ръчен багаж). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Къде в Пловдив възстановяват интериорни части на автомобили - примерно изтъркани бутони, нещо одрано и т.н. Мой приятел търси, чул, че някъде имало. Гледал някакво А4, перфектно направено, уж му обяснили, ама не зацепил. Някой ако има идея... Някой? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 (edited) Абе хора, как ви се дават 80-160 лева само за една единствена чанта, аз скоро за подобна сума накупих сумати кожени чанти за различни поводи - няколко големи пътни, и няколко по-малки с големина, побираща 17" лаптоп ; най-доволен съм , че се уредих с една и от тая, която си я взех на доста-доста по-ниска от Амазонската цена. В твоя случай има два варианта: Ако са истински си ги откраднал или ако си ги купил значи са менте Едит: Някой да знае къде правят аквариуми по собствен проект, че този мой човек само кърка и още стъклата не е взел, а мина повече от месец вече. Edited July 12, 2015 by Mladenski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 (edited) До църквата Свети Георги, на Янко Сакъзов - влизаш по Янко Сакъзов, стигаш до църквата и преди нея свиваш в пресечката в ляво, първата къща отдясно на първия етаж има точно хора занимаващи се с аквариуми. https://goo.gl/maps/G6Vx8 Edited July 12, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 В твоя случай има два варианта: Ако са истински си ги откраднал или ако си ги купил значи са менте Да, за тия цени почти съм ги откраднал... ...но има и трети вариант - спекулативни цени. Същата тази чанта от линка (абсолютно същата) се продава и на цена $299...и някои дори я купуват. Просто за някои хора по земното кълбо парите не са такъв проблем, както за други - в други части на кълбото, а когато реша да купя нещо винаги правя доста сериозно проучване на предлагането и цените... и по тази причина и особено пък когато купя повече неща, финалната цена на всичко е предостатъчна компенсация за загубеното време в предварителни проучвания. Разбира се понякога съм попадал и на ментета, но това винаги е било когато съм постъпвал първосигнално и съм купувал нещо, само защото е било с ниска цена, без да проверя предварително какъв е риска да е менте. Но дори и в този случай не съм бил на загуба, защото винаги купувам през Пейпал и досега никога не съм имал проблем с продавача, когато се оплача впоследствие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 В твоя случай има два варианта: Ако са истински си ги откраднал или ако си ги купил значи са менте Едит: Някой да знае къде правят аквариуми по собствен проект, че този мой човек само кърка и още стъклата не е взел, а мина повече от месец вече. Пиши ми на лично и ще ти кажа къде да идеш. А тоя твоят човек ако случайно се казва Ангел - заплюй го и бягай много надалече от него. В Лилия ще ти отрежат главата от кръста, не си губи времето там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 (edited) Абе хора, как ви се дават 80-160 лева само за една единствена чанта, аз скоро за подобна сума накупих сумати кожени чанти за различни поводи - няколко големи пътни, и няколко по-малки с големина, побираща 17" лаптоп ; най-доволен съм , че се уредих с една и от тая, която си я взех на доста-доста по-ниска от Амазонската цена. A ей такава можеш ли да ми намериш? http://www.amazon.co.uk/Samsonite-Laptop-Pillow-Backpack-Laptops-Black/dp/B005VDJV38 Основното е да е по-твърда външната "черупка", а отвътре да има по около 1см memory foam около частта за лаптопа. Ако са 2 още по-добре. Edited July 12, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Ако държиш да е точно с тези размери, но не точно Samsonite, мога. В Амазона гледам, че Самсонита го продават за към 200+ лева (някъде и повече) ; със същите размери лаптопска раница и сходно качество на материалите + изработката би могла да се намери всякак под 100 лева, даже по-скоро към 70... проблемът е, че не всички производители/търговци описват така подробно както ти искаш, каквъв тип е омекотяването и колко подложки има 'вградени' вътре... Е да де ама на мен това ми е най-важното. И да е възможно най-малко обемиста. А на самсонита външната част е една доволно твърда без да е пластмасова. А провери ли в магазина за принцеси? (Сори, не можах да се сдържа ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Е да де ама на мен това ми е най-важното. И да е възможно най-малко обемиста. А на самсонита външната част е една доволно твърда без да е пластмасова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 При тези температури, да. Аз при включване на 2те перки имам лек проблем.Почва да се тресе двигателя.Мисля си че може да е от нечистене на IACV и то да не може да смогне с оборотите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Да ми предложите читав часовникар? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 На бул. "Христо Ботев", от страната на Военна болница. Вървиш посока Мк Доналд'с. След магазина за хранителни стоки и закусвалнята, в която правят катми (или нещо подобно). Има си табелка "часовникар". Шукри се казва. Работи от 9 до 18 ч. Качвала съм и снимка от Стрийт вю, но сега не ми се търси. Около стотния номер на булеварда е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Да ми предложите читав часовникар? Аз съм много доволен от този до централния площад, точно до Art News Cafe-то. --------------------------------------------- Някой да може да предложи откъде мога да вззема под наем мултимедиен проектор за една вечер? Евентуално обмислям да си купя за да мога вечер да си прожектирам филмчета отзад на двора, но искам първо да тествам да преценя дали си струва. Може би някой съфорумник може да предложи? Бях засичал преди в OLX един пич от Плд. даваше за по 25лв на ден, но не мога да му намеря обавята.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 (edited) Аз при включване на 2те перки имам лек проблем.Почва да се тресе двигателя.Мисля си че може да е от нечистене на IACV и то да не може да смогне с оборотите. То не ти е заради вентилаторите, а заради не добро смесообразуване. При натискането на бутончето за пускане на климатика, компютърът веднага внася нужните корекции и съотношенията в горивната смес на празен ход се променят спрямо очакваните няколко киловата мощност, с които ще натовари компресорът. П.п. Случвало ми се е на времето един нагъл бакшиш да идва да ми нрънка да му правя ремонт на двигателя, понеже след като съм му заредил климатика и на празен ход, той (двигателят тресял или направо гаснел. Тоест, бил съм му преебал колата. А потният бакшо просто си беше удушил метановата до дупка. Ама на бакшишите им е простено, де... То, тяхната мизерщина си е патология.... Edited July 13, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Трябва ми прозрачна LED крушка, Е27, поне 600 лумен, сферична. Някой да знае от къде да си намеря, защото в каталога на 2R и V-Tac не фигурира подобен продукт? Трябва ми това. Не е нужно да има димер функция. http://www.ikea.bg/lighting/Light-bulbs-and-accessories/LED-bulbs/55085/79785/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 ТМТ, OMEGA LIGHT, LED МАРКЕТ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Трябва ми прозрачна LED крушка, Е27, поне 600 лумен, сферична. Някой да знае от къде да си намеря, защото в каталога на 2R и V-Tac не фигурира подобен продукт? Трябва ми това. Не е нужно да има димер функция. http://www.ikea.bg/lighting/Light-bulbs-and-accessories/LED-bulbs/55085/79785/ http://m.banggood.com/Wholesale-E27-7W-600LM-Pure-White-SMD-5630-LED-Spot-Light-Bulb-85-265V-p-50080.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 http://www.jmt.bg/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D1%83%D1%88%D0%BA%D0%B8-cID=799/canyon-led-10w-a60-e27-2700k-pID=32396/ Има ги и в Пд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts