Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

На мен Хрома ми блокира www.marica.bg Има някакъв код, който наистина заразява, но не във всяка публикация. IE не го хваща, обаче и става мазало. Преди няколко месеца в офиса едната машина беше заразена, само с преинсталация се оправи. Никакво чистене не помогна, нито махане и качване на IE. 4 часа игра, заради marica.bg. То смисления сайт де, ама някои си го харесват.

Edited by Lucky Luciano

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

нещо не намира A-Shape PS2 клавиатури A4tech по сайтовете които обикновено позлвам... да сте виждали някъде скоро?

Аз поетапно взех да сменям лампите в къщи с диодни на 2R,Доволен съм как светят,моите са в затворени полилеи със сфери.Имам и на V-Tac,добри са но са по-скъпи.Приятел дърводелец работи с продукти само на V-Tac(ленти,луни и тн) и твърди че крайно рядко има проблеми с тях.

V-Tac са 1 ниво по-долу от икейските. Последно взех една икейска LED лампа (голяма топка), която се оказа че мога да димирам. V-Tac-a на същия димер започва да примигва. 

Трябва ми спешно до утре раница с размери 42x32x25-за салонен багаж(ще летя с wizz air) някой има ли идея от къде в Пловдив?Искам да я видя и пипна на място...

Другия вариант е магазина на Самсонит в МОЛ-а

Трябва ми спешно до утре раница с размери 42x32x25-за салонен багаж(ще летя с wizz air) някой има ли идея от къде в Пловдив?Искам да я видя и пипна на място...

Jusk и Metro имат много и различни модели . Пък и са близо едно до друго .

Трябва ми спешно прицеп да направи утре един курс до Пазарджик. Някой познава ли транспортьори или собственици на камиони, че вече се пощурих.... Всичко е на курсове до Турция, големите фирми само международни превози правят.... 

Тези които могат да се димират, са различни от недимируемите.На опаковката изрично пише, че се димират или не.

Не пишеше подобно нещо, но става и не мига.

Трябва и димера да е специален за ЛЕД лампи, ако преди това е имал нормални крушки.

Не. Димера е обикновен. Взимал съм го преди повече от 10 години а тогава за LED лампи не бяхме чували

Не пишеше подобно нещо, но става и не мига.

Не. Димера е обикновен. Взимал съм го преди повече от 10 години а тогава за LED лампи не бяхме чували

Явно работи по някакво чудо. За ЛЕД лампите трябва различен димер. Прочети по темата. Това е един от малките недостатъци на технологията. Ако имаш димер - трябва да се смени.

Трябва ми спешно прицеп да направи утре един курс до Пазарджик. Някой познава ли транспортьори или собственици на камиони, че вече се пощурих.... Всичко е на курсове до Турция, големите фирми само международни превози правят....

Зад механотехникума има стоянка за камиони. Все ще има такъв който да ти свърши работа. По диагонал на НАП се пада мястото.

Sport Depot Tashev Saver 35l Laptop Saver, около 80лв

Тая е голяма,купих по-малка пак на Ташев=> http://www.tashev.bg/shop/product_info.php?idarticles=694

Възхитен съм от качеството на тая фирма,а най-готиното че е Българска B)Разгледах няколко модела на Jack Wolfskin с нищо не са по-добри а са по-скъпи...

Edited by HEMO

Ташев слага в малкия си джоб дооооста марки като Vango, EasyCamp, Zajo и подобни. Правят много добри ранички.

Ташев слага в малкия си джоб дооооста марки като Vango, EasyCamp, Zajo и подобни. Правят много добри ранички.

И как по точно се случва това?

Малко са грозни обаче...

Кое по-точно е грозно? Имай предвид, че това не е моден аксесоар, с който да се разкарваш по центъра, а раници с които да изкараш 8 часа на гръб без дертове. Комфорт и функционалност е играта тука, а не дали пише LV или хАрмани.

И как по точно се случва това?

С функционалност и материали. Или поне при раниците, които съм разглеждал и то на живо, а не на картинка. Не твърдя че са всичките, но не са малко.

Edited by chistacha

С функционалност и материали.

Моля ти се.... Ташев имат издръжливи модели, единствено с кордура. Другото не ми се коментира. Ванго са кофти, няма спор. ИзиКемп са лаишки, като изпълнение, ама за Зайо да кажеш, че са зле.... Аз лично си взех Ташев Сейвър, защото ми отговаря на нуждите за офис/градска/туристическа раница(за малък преход). 

Ред. - Имах предвид, комбинацията от горните 3, защото Дойтер примерно имат супер модели за лаптоп, но то си е офис раница.

Edited by Grimjaur

Да, за кордурата иде реч. Съжалявам, не уточних.

За останалите марки - никога не съм казвал, че са зле, дай да се разберем. Още повече, че Zajo ми е една от любимите марки.

Кое по-точно е грозно? Имай предвид, че това не е моден аксесоар, с който да се разкарваш по центъра, а раници с които да изкараш 8 часа на гръб без дертове. Комфорт и функционалност е играта тука, а не дали пише LV или хАрмани.

Грозни не е точната дума, но определено не са приятни за гледане. Тъпчеш я и забравяш.

Тази примерно също не е за разхождане по центъра, но е по-приятна за окото.

Professinal-CR-frame-system-Rucksack-Mou

GEARIMAGE-764_mountain-hardwear-riff.jpg

Истината е, че тия от Ташев изобщо не са се постарали за дизайна. Типично за България.

Малко са грозни обаче...

Братле,това е торба за багаж,не моден аксесоар :-)Търкаля се с резервни дрешки из багажника на колата,из града на скутер/мотор...Да я скъсам,изцапам или загубя не е фатално.На мен ми харесва,любимия ми син цвят,абсолютно цялата е от Cordura с правилните ципове,не е скъпа(67 левчета).Пасва ми на размера който ми трябва за ръчен багаж в самолета,лекичка е,побира лаптоп и яке и продавача каза че ги шият в Плевен.Що да храним чуждите икономики като може да купим родна стока?Не твърдя че съм познавач,мен ме устройва прекрасно,аз до скоро ползвах....мешка  :P още виси в гаража с една каска в нея :rolleyes:

Аз пък за ежедневка така и не мога да случа. Трябва ми с много разделения и джобчета, нося много дреболии. Последно от Юск си взех някаква нонеймка супер функционална.

Имам vango sherpa и съм минал немалко походи с нея имам и не знам как точно е определена като скапана и на базата на какво... Еквивалентите на ташачев ми се сториха страшно недодялани и недомислени...

Имам vango sherpa и съм минал немалко походи с нея имам и не знам как точно е определена като скапана и на базата на какво... Еквивалентите на ташачев ми се сториха страшно недодялани и недомислени...

Ванго, Пешо, лично за себе си съм ги определил за скапани, защото успях за един сезон да скъсам 3 - от различни модели.