Lucky Luciano Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 (edited) На мен Хрома ми блокира www.marica.bg Има някакъв код, който наистина заразява, но не във всяка публикация. IE не го хваща, обаче и става мазало. Преди няколко месеца в офиса едната машина беше заразена, само с преинсталация се оправи. Никакво чистене не помогна, нито махане и качване на IE. 4 часа игра, заради marica.bg. То смисления сайт де, ама някои си го харесват. Edited July 9, 2015 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 нещо не намира A-Shape PS2 клавиатури A4tech по сайтовете които обикновено позлвам... да сте виждали някъде скоро? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Говорих с админа, направил е филтър.Не е фишинг...'сичко е наред... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Аз поетапно взех да сменям лампите в къщи с диодни на 2R,Доволен съм как светят,моите са в затворени полилеи със сфери.Имам и на V-Tac,добри са но са по-скъпи.Приятел дърводелец работи с продукти само на V-Tac(ленти,луни и тн) и твърди че крайно рядко има проблеми с тях. V-Tac са 1 ниво по-долу от икейските. Последно взех една икейска LED лампа (голяма топка), която се оказа че мога да димирам. V-Tac-a на същия димер започва да примигва. Трябва ми спешно до утре раница с размери 42x32x25-за салонен багаж(ще летя с wizz air) някой има ли идея от къде в Пловдив?Искам да я видя и пипна на място... Другия вариант е магазина на Самсонит в МОЛ-а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Тези които могат да се димират, са различни от недимируемите.На опаковката изрично пише, че се димират или не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Трябва и димера да е специален за ЛЕД лампи, ако преди това е имал нормални крушки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Трябва ми спешно до утре раница с размери 42x32x25-за салонен багаж(ще летя с wizz air) някой има ли идея от къде в Пловдив?Искам да я видя и пипна на място... Jusk и Metro имат много и различни модели . Пък и са близо едно до друго . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Трябва ми спешно прицеп да направи утре един курс до Пазарджик. Някой познава ли транспортьори или собственици на камиони, че вече се пощурих.... Всичко е на курсове до Турция, големите фирми само международни превози правят.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Тези които могат да се димират, са различни от недимируемите.На опаковката изрично пише, че се димират или не. Не пишеше подобно нещо, но става и не мига. Трябва и димера да е специален за ЛЕД лампи, ако преди това е имал нормални крушки. Не. Димера е обикновен. Взимал съм го преди повече от 10 години а тогава за LED лампи не бяхме чували Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Не пишеше подобно нещо, но става и не мига. Не. Димера е обикновен. Взимал съм го преди повече от 10 години а тогава за LED лампи не бяхме чували Явно работи по някакво чудо. За ЛЕД лампите трябва различен димер. Прочети по темата. Това е един от малките недостатъци на технологията. Ако имаш димер - трябва да се смени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Трябва ми спешно прицеп да направи утре един курс до Пазарджик. Някой познава ли транспортьори или собственици на камиони, че вече се пощурих.... Всичко е на курсове до Турция, големите фирми само международни превози правят....Зад механотехникума има стоянка за камиони. Все ще има такъв който да ти свърши работа. По диагонал на НАП се пада мястото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Друга пиаца има на бул. Марица посока от Шел към Водната палата. Някъде отстрани бяха накацали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 (edited) Sport Depot Tashev Saver 35l Laptop Saver, около 80лв Тая е голяма,купих по-малка пак на Ташев=> http://www.tashev.bg/shop/product_info.php?idarticles=694 Възхитен съм от качеството на тая фирма,а най-готиното че е Българска Разгледах няколко модела на Jack Wolfskin с нищо не са по-добри а са по-скъпи... Edited July 10, 2015 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Ташев слага в малкия си джоб дооооста марки като Vango, EasyCamp, Zajo и подобни. Правят много добри ранички. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Малко са грозни обаче... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Ташев слага в малкия си джоб дооооста марки като Vango, EasyCamp, Zajo и подобни. Правят много добри ранички. И как по точно се случва това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 (edited) Малко са грозни обаче... Кое по-точно е грозно? Имай предвид, че това не е моден аксесоар, с който да се разкарваш по центъра, а раници с които да изкараш 8 часа на гръб без дертове. Комфорт и функционалност е играта тука, а не дали пише LV или хАрмани. И как по точно се случва това? С функционалност и материали. Или поне при раниците, които съм разглеждал и то на живо, а не на картинка. Не твърдя че са всичките, но не са малко. Edited July 10, 2015 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 (edited) С функционалност и материали. Моля ти се.... Ташев имат издръжливи модели, единствено с кордура. Другото не ми се коментира. Ванго са кофти, няма спор. ИзиКемп са лаишки, като изпълнение, ама за Зайо да кажеш, че са зле.... Аз лично си взех Ташев Сейвър, защото ми отговаря на нуждите за офис/градска/туристическа раница(за малък преход). Ред. - Имах предвид, комбинацията от горните 3, защото Дойтер примерно имат супер модели за лаптоп, но то си е офис раница. Edited July 10, 2015 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Да, за кордурата иде реч. Съжалявам, не уточних. За останалите марки - никога не съм казвал, че са зле, дай да се разберем. Още повече, че Zajo ми е една от любимите марки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Кое по-точно е грозно? Имай предвид, че това не е моден аксесоар, с който да се разкарваш по центъра, а раници с които да изкараш 8 часа на гръб без дертове. Комфорт и функционалност е играта тука, а не дали пише LV или хАрмани. Грозни не е точната дума, но определено не са приятни за гледане. Тъпчеш я и забравяш. Тази примерно също не е за разхождане по центъра, но е по-приятна за окото. Истината е, че тия от Ташев изобщо не са се постарали за дизайна. Типично за България. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Малко са грозни обаче... Братле,това е торба за багаж,не моден аксесоар :-)Търкаля се с резервни дрешки из багажника на колата,из града на скутер/мотор...Да я скъсам,изцапам или загубя не е фатално.На мен ми харесва,любимия ми син цвят,абсолютно цялата е от Cordura с правилните ципове,не е скъпа(67 левчета).Пасва ми на размера който ми трябва за ръчен багаж в самолета,лекичка е,побира лаптоп и яке и продавача каза че ги шият в Плевен.Що да храним чуждите икономики като може да купим родна стока?Не твърдя че съм познавач,мен ме устройва прекрасно,аз до скоро ползвах....мешка още виси в гаража с една каска в нея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Аз имам Summit 42 Black Zone и съм много доволен.Дори успях да я взема на много добра цена.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Аз пък за ежедневка така и не мога да случа. Трябва ми с много разделения и джобчета, нося много дреболии. Последно от Юск си взех някаква нонеймка супер функционална. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Имам vango sherpa и съм минал немалко походи с нея имам и не знам как точно е определена като скапана и на базата на какво... Еквивалентите на ташачев ми се сториха страшно недодялани и недомислени... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Имам vango sherpa и съм минал немалко походи с нея имам и не знам как точно е определена като скапана и на базата на какво... Еквивалентите на ташачев ми се сториха страшно недодялани и недомислени... Ванго, Пешо, лично за себе си съм ги определил за скапани, защото успях за един сезон да скъсам 3 - от различни модели. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts