miro123 Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 (edited) Искам да попитам и други хора какво мислят по въпроса => "Volkswagen Jetta е спортния модел на Volkswagen Passat ... " Pulni gluposti.Jetta(vento) si e golf samo 4e sedan,Passat e po-visok klas kola Edited August 27, 2006 by miro123 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Някой виждал ли е по магазините кларкове? Искам да си купя, но никъде не срещам...даже някои продавачки викат "кво търсите?!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 В какви единици се мери кръвното налягане? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 (edited) В какви единици се мери кръвното налягане? в Torr-millimetre of mercury (mmHg),макар че е по-правилно да се измерва в паскали-единицата за налягане. Edited August 28, 2006 by LPFC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Как се избира тежест за гирички? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 къде се намира lee coper магазина ? Казаха ми,че е някъде на главната срещо някво нескафе,може ли да ми обесните по-точно къде се намира Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 къде се намира lee coper магазина ?Казаха ми,че е някъде на главната срещо някво нескафе,може ли да ми обесните по-точно къде се намира еми то по точно...вървиш към джумаята и от дясно има бутка на нес кафе,а магазина е от ляво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Има ли банка, или някаква друга институция, която приема жълти стотинки? Трябва ми обаче сигурен отговор, защото вече в една банка ме изгледаха пренебрежително, даже почти ми се изсмяха, и не искам да се поставям пак в такава ситуация. В крайна сметка някой магазин ще ги отнесе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Има ли банка, или някаква друга институция, която приема жълти стотинки? Трябва ми обаче сигурен отговор, защото вече в една банка ме изгледаха пренебрежително, даже почти ми се изсмяха, и не искам да се поставям пак в такава ситуация. В крайна сметка някой магазин ще ги отнесе Ами отиваш в БНБ ( май така се казваше тази банка срещу залата Нео накрая на главната ) там сам си обменял стари пари и преди мен някакъв един плик стотинки и даде и ги прие . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 (edited) По принцип във ВСЯКА банка са длъжни да приемат жълти стотинки. А коя е тая тъпа банка, която ти се е изсмяла?!Може да подадеш оплакване... Какво са кларкове? Edited August 28, 2006 by Moon Light Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Кларковете са обувки В София има магазин,в който продават кларкове.Намира се на бул.Скобелев 48 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Какво са кларкове? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Кои автобуси освен 116 ходят до Тромпета? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 (edited) Кои автобуси освен 116 ходят до Тромпета? 27-автобус 3-тролей,ама завива малко по рано от тромпета-тряа да слезеш на втората след моста и още малко направо Edited August 28, 2006 by frodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 134 тролейката също ходи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 134 тролейката също ходи Да, ама ще ти изсъхнат шушоните докато я чакаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Кларковете са обувки В София има магазин,в който продават кларкове.Намира се на бул.Скобелев 48 ...и във всеки магазин на GEOX има най-различни модели кларкове - кожени, велурени... Бегайте там - в момента има разпродажба - всичко до 99лв. http://www.geox.com/ GEOX SHOP PLOVDIV KNAZ ALEKSANDAR, 4 - PLOVDIV - Tel 3592 9806576 - Fax 359 29433827 Men - Women - Junior - Baby - Sport - Leather Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Някой виждал ли е по магазините кларкове? Искам да си купя, но никъде не срещам...даже някои продавачки викат "кво търсите?!" сега се сещам,че кларкове имаше в Hush Puppies,който е на края на главната улица,точно до NEO,но имай предвид,че не са много евтини. тук---подобна обувка е към 280 лв и нагоре,но са много яки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 абе,някой да е боледувал от жълтеница?интересуват първоначалните симптоми? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 (edited) абе,някой да е боледувал от жълтеница?интересуват първоначалните симптоми? My Webpage Edited August 28, 2006 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 (edited) Ще ходи ли някой на концерта на Симпли ред в петък? Къде горе-долу се намира Зимният дворец на спорта? Мерси ov3rm4n! Edited August 29, 2006 by E.T. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Ще ходи ли някой на концерта на Симпли ред в петък?Къде горе-долу се намира Зимният дворец на спорта? http://bgmaps.com/map.asp?sid=956c141a4bbc...;ObjectsGo.y=15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 От колко време използвате настоящия си мобилен телефон? Моят на 25 декември ще стане на 4 години. Добичето още работи поти безотказно Siemens c55. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 (edited) От колко време използвате настоящия си мобилен телефон? Моят на 25 декември ще стане на 4 години. Добичето още работи поти безотказно Siemens c55. Две годинки сименс мц60 по-желязен излезна отколкото очаквах и батерията си кара 5 дена без проблем зависи от разговорите де Edited August 29, 2006 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 не съм ползвал телефон повече от 1 година Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts