maistor Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 http://www.tirs.bg/nw/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0_%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%81-%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-731.html 990 лв za 7 нощувки в двойна морска стая на фулл борд(закуска, обяд и вечеря) [това е преди бариерата на елените, хвалят го по принцип Повече оферти - във вторник Как 990 излиза ми 1024 на мен...не ,че е голяма разликата, но ми стана странно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Взех си Mi3 ама като се опитвам да се логна в Google акаунта ми постоянно ми казва: There was a problem comunication with Google server. Try again later. И така цял ден Някой има ли идея какъв може да е проблема, интернет има като си вляза през браузъра, паролата и user-а са такива защото си влизам през PC??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 (edited) Взех си Mi3 ама като се опитвам да се логна в Google акаунта ми постоянно ми казва: There was a problem comunication with Google server. Try again later. И така цял ден Някой има ли идея какъв може да е проблема, интернет има като си вляза през браузъра, паролата и user-а са такива защото си влизам през PC??? Виж с кой фирмуер си - често слагат разни за Индия и подобни дето правят проблеми. Провери и дали изобщо имаш GooglePlay. Съвет- изтегли си от miui.bg стабилния( не седмичен) фирмуер за твоя модел и няма да имаш проблеми. Edited July 7, 2015 by dubo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 (edited) Взех си Mi3 ама като се опитвам да се логна в Google акаунта ми постоянно ми казва: There was a problem comunication with Google server. Try again later. И така цял ден Някой има ли идея какъв може да е проблема, интернет има като си вляза през браузъра, паролата и user-а са такива защото си влизам през PC??? Смени си рома.Китайския няма google services. А нормален може да свалиш от http://xiaomi.eu/community/threads/5-7-2.27755/ Трябва ти Cancro.Има weekly updates Edited July 6, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Къде в Пловдив възстановяват интериорни части на автомобили - примерно изтъркани бутони, нещо одрано и т.н. Мой приятел търси, чул, че някъде имало. Гледал някакво А4, перфектно направено, уж му обяснили, ама не зацепил. Някой ако има идея... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Някой може ли да ми препоръча почивка на море за двама възрастни с дете на 4 г. в хотел на спокойно място до плажа за 7-8 нощувки с бюджет 1200-300 лева и да има поне вечеря или обяд в цената ? Потърси на Обзор. Мой близък ходи миналата година и спомена че е перфектно са спокойна почивка с дете. Turn off this option! SM-G900F Turn off this option! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Здравейте, търся батерия за телефон Sony Ericsson xperia mini ST15i, модела на батерията е ЕР 500. Някой магазин в Пловдив, но да може да се пробва, че може и проблема да не е в батерията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Някой има ли идея как се прави легализация на диплома?Казуса е следния:на мой приятел сина живее в Дания и има диплома от тамошно училище,трябва да преведем и легализираме дипломата за да може да го запиша на шофьорски курс в Бг...Кава е процедурата и къде в Пловдив може да стане? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Отивате във фирма за преводи и легализации и там казват, какво време, колко струва и какво се изисква. Може и сами, но е за хора разполагащи с много време и здрави нерви. Аз съм много доволен от http://www.ezikov.com/bg/translator/1673 , но не става бързо, а и като гледам няма от датски, та не знам колко съм полезен реално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Колко място заема чиста инсталация на Джам 7 32 бита? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 30гб ще се побереш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Ясно. Имах едни подозрения тука (имаше некъв вирус, дето постоянно пълнеше харда), за на един приятел компа...реве, че все му е пълно Ц-то, пък то е 31,4 гиги... Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Ама чакай сега... ти пита само за Уин...той ако си му пусне всички ъпдейти + офис пак + някоя друга програмка и може да заминат спокойно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Не, само джама е...има MSE и мторент.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 (edited) Кажете програма за FullScan на компа? Имах някакъв скрипт от сайт, уж MSE го хвана, изчисти го и ме накара дори да рестартирам системата. Имам съмнения и искам да сканирам и с друго. Ето ми процесите. Нещо необичайно, което да пропускам? Sentinel Local License Manager? Някой да знае какво е това? Сефте го виждам и го спрях. Edited July 8, 2015 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Някой знае ли дали се продават елементи, за окантване на прозореца отвътре?Ето така: Търсих в Интернет, но не намерих нищо. Явно не използвам правилните термини. По принцип кантовете се правят с отделни дъски на ръка, но аз не искам чак толкова да се занимавам и предпочитам да сложа готови профили ако се предлагат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Профили валяло в Бриколаж и прочее. Само че тоя белият перваз например е пълна глупост за събиране на прах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Аз перваз имам. Дървен. Искам от страни да ги окантя и отгоре.Днес бях в Бриколаж. Не видях такива профили за прозорци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Не знам дали правиш разлика между каса и перваз. Первази в Бриколаж има, както и Г лайстни и прочее. Като не те знам обаче какво си намислил, нито каква ти е ституацията вкъщи в момента, няма как да ти отговоря точно. Разни видове дървени первази имаше и в Баумакс, стига новите да не са променили артикулите нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Потърси на Обзор. Мой близък ходи миналата година и спомена че е перфектно са спокойна почивка с дете. Turn off this option! SM-G900F Turn off this option! Ако намерите добри цени там, дай инфо, че от сумати и години ми се ходи на там, но цените на хотелите нещо хич не ми харесват... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 (edited) Не знам дали правиш разлика между каса и перваз. Первази в Бриколаж има, както и Г лайстни и прочее. Като не те знам обаче какво си намислил, нито каква ти е ституацията вкъщи в момента, няма как да ти отговоря точно. Разни видове дървени первази имаше и в Баумакс, стига новите да не са променили артикулите нещо. Явно не правя. Искам да е окантен прозореца, като тези на снимката, за да има завършен вид. В момента има само перваз - където си му е мястото. Ето такъв. Също така, има ли как да боядисам алуминиевата дограма отвътре, за да не е бяла? Edited July 8, 2015 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Много е малка тая снимка. За под перваза ли ми говориш да обръщаш? Там може да ползваш полиутретанови первази - има МНОГО видове пак на тия две места, предполагам и в Практикер и Алати също.... Боядисването върху прахово не е лесна работа. И аз имам такъв план на моя прозорец в кухнята, но засега го отлагам. Единият вариант е да се намери химия, която да хване върху праховото, но аз засега такава не знам (освен може би някой лак). Другото е много фино шкурене на праховото и след това боя отгоре. Но за каква мръсотия си говорим не е истина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 (edited) Под перваза ще намеря какво да сложа, за да има по-завършен вид. Показах ти снимката, за да видиш, че имам перваз просто под прозореца.Искам да го окантя по страните. Виж този как е. Не искам да слагам такъв ретро кант като този на снимката, но ми се иска да сложа кант. Игнорирай перваза отдолу и елемента под него, въпреки че сега като се замисля и такъв елемент ще ми трябва.Как се нарича на Български език? На Английски е Lip. Edited July 8, 2015 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Ако намерите добри цени там, дай инфо, че от сумати и години ми се ходи на там, но цените на хотелите нещо хич не ми харесват... Не знам тва дали те устройва http://www.arkutinofamilyresort.com/ще ходим на тийм билдинг средата на август.В нета отзивите са добри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Явно не правя. Искам да е окантен прозореца, като тези на снимката, за да има завършен вид. В момента има само перваз - където си му е мястото. Ето такъв. Също така, има ли как да боядисам алуминиевата дограма отвътре, за да не е бяла Ако первазите се подават малко от стената профили за рамки за картини би трябвало да станат. Провери в някое ателие за рамки за нещо което може да ти свърши работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts