Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

http://www.tirs.bg/nw/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0_%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%81-%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-731.html

990 лв za 7 нощувки в двойна морска стая на фулл борд(закуска, обяд и вечеря)
[това е преди бариерата на елените, хвалят го по принцип

Повече оферти - във вторник

Как 990 излиза ми 1024 на мен...не ,че е голяма разликата, но ми стана странно...

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Взех си Mi3 ама като се опитвам да се логна в Google акаунта ми постоянно ми казва: There was a problem comunication with Google server. Try again later. И така цял ден :angry1 Някой има ли идея какъв може да е проблема, интернет има като си вляза през браузъра, паролата и user-а са такива защото си влизам през PC???

Взех си Mi3 ама като се опитвам да се логна в Google акаунта ми постоянно ми казва: There was a problem comunication with Google server. Try again later. И така цял ден :angry1 Някой има ли идея какъв може да е проблема, интернет има като си вляза през браузъра, паролата и user-а са такива защото си влизам през PC???

Виж с кой фирмуер си - често слагат разни за Индия и подобни дето правят проблеми. Провери и дали изобщо имаш GooglePlay.

Съвет- изтегли си от miui.bg стабилния( не седмичен) фирмуер за твоя модел и няма да имаш проблеми.

Edited by dubo

Смени си рома.Китайския няма google services. А нормален може да свалиш от http://xiaomi.eu/community/threads/5-7-2.27755/ Трябва ти Cancro.Има weekly updates :)

Edited by kotora

Къде в Пловдив възстановяват интериорни части на автомобили - примерно изтъркани бутони, нещо одрано и т.н.

Мой приятел търси, чул, че някъде имало. Гледал някакво А4, перфектно направено, уж му обяснили, ама не зацепил.

Някой ако има идея...

Някой може ли да ми препоръча почивка на море за двама възрастни с дете на 4 г. в хотел на спокойно място до плажа за 7-8 нощувки с бюджет 1200-300 лева и да има поне вечеря или обяд в цената ?

Потърси на Обзор. Мой близък ходи миналата година и спомена че е перфектно са спокойна почивка с дете.

Turn off this option! SM-G900F Turn off this option!

Здравейте, търся батерия за телефон Sony Ericsson xperia mini ST15i, модела на батерията е ЕР 500.

Някой магазин в Пловдив, но да може да се пробва, че може и проблема да не е в батерията.

Някой има ли идея как се прави легализация на диплома?Казуса е следния:на мой приятел сина живее в Дания и има диплома от тамошно училище,трябва да преведем и легализираме дипломата за да може да го запиша на шофьорски курс в Бг...Кава е процедурата и къде в Пловдив може да стане?

Отивате във фирма за преводи и легализации и там казват, какво време, колко струва и какво се изисква.

Може и сами, но е за хора разполагащи с много време и здрави нерви.

Аз съм много доволен от http://www.ezikov.com/bg/translator/1673

, но не става бързо, а и като гледам няма от датски, та не знам колко съм полезен реално.

Ясно. Имах едни подозрения тука (имаше некъв вирус, дето постоянно пълнеше харда), за на един приятел компа...реве, че все му е пълно Ц-то, пък то е 31,4 гиги... Благодаря.

Ама чакай сега... ти пита само за Уин...той ако си му пусне всички ъпдейти + офис пак + някоя друга програмка и може да заминат спокойно ;)

Кажете програма за FullScan на компа? Имах някакъв скрипт от сайт, уж MSE го хвана, изчисти го и ме накара дори да рестартирам системата. Имам съмнения и искам да сканирам и с друго.

Ето ми процесите. Нещо необичайно, което да пропускам?

Sentinel Local License Manager? Някой да знае какво е това? Сефте го виждам и го спрях.

Edited by Lucky Luciano

Някой знае ли дали се продават елементи, за окантване на прозореца отвътре?

Ето така:

beautiful-modern-window-with-sliding-win

13922d1254765677-door-casing-style-help-

Търсих в Интернет, но не намерих нищо. Явно не използвам правилните термини. По принцип кантовете се правят с отделни дъски на ръка, но аз не искам чак толкова да се занимавам и предпочитам да сложа готови профили ако се предлагат.

Профили валяло в Бриколаж и прочее. Само че тоя белият перваз например е пълна глупост за събиране на прах. 

Аз перваз имам. Дървен. Искам от страни да ги окантя и отгоре.
Днес бях в Бриколаж. Не видях такива профили за прозорци.

Не знам дали правиш разлика между каса и перваз. Первази в Бриколаж има, както и Г лайстни и прочее. Като не те знам обаче какво си намислил, нито каква ти е ституацията вкъщи в момента, няма как да ти отговоря точно. 

Разни видове дървени первази имаше и в Баумакс, стига новите да не са променили артикулите нещо.

Потърси на Обзор. Мой близък ходи миналата година и спомена че е перфектно са спокойна почивка с дете. Turn off this option! SM-G900F Turn off this option!

Ако намерите добри цени там, дай инфо, че от сумати и години ми се ходи на там, но цените на хотелите нещо хич не ми харесват...

Не знам дали правиш разлика между каса и перваз. Первази в Бриколаж има, както и Г лайстни и прочее. Като не те знам обаче какво си намислил, нито каква ти е ституацията вкъщи в момента, няма как да ти отговоря точно. 

Разни видове дървени первази имаше и в Баумакс, стига новите да не са променили артикулите нещо.

Явно не правя.

Искам да е окантен прозореца, като тези на снимката, за да има завършен вид.

В момента има само перваз - където си му е мястото.

Ето такъв.

1760979.jpeg?rrr=1

Също така, има ли как да боядисам алуминиевата дограма отвътре, за да не е бяла?

Edited by w00x

Много е малка тая снимка. За под перваза ли ми говориш да обръщаш? Там може да ползваш полиутретанови первази - има МНОГО видове пак на тия две места, предполагам и в Практикер и Алати също....

Боядисването върху прахово не е лесна работа. И аз имам такъв план на моя прозорец в кухнята, но засега го отлагам. Единият вариант е да се намери химия, която да хване върху праховото, но аз засега такава не знам (освен може би някой лак). Другото е много фино шкурене на праховото и след това боя отгоре. Но за каква мръсотия си говорим не е истина.   

Под перваза ще намеря какво да сложа, за да има по-завършен вид. Показах ти снимката, за да видиш, че имам перваз просто под прозореца.
Искам да го окантя по страните. Виж този как е.

Window_Pediment_Head_Fulted_Pilasters.pn

Не искам да слагам такъв ретро кант като този на снимката, но ми се иска да сложа кант.

Игнорирай перваза отдолу и елемента под него, въпреки че сега като се замисля и такъв елемент ще ми трябва.
Как се нарича на Български език? На Английски е Lip.

Edited by w00x

Ако намерите добри цени там, дай инфо, че от сумати и години ми се ходи на там, но цените на хотелите нещо хич не ми харесват...

Не знам тва дали те устройва http://www.arkutinofamilyresort.com/ще ходим на тийм билдинг средата на август.В нета отзивите са добри :) 

Явно не правя.

Искам да е окантен прозореца, като тези на снимката, за да има завършен вид.

В момента има само перваз - където си му е мястото.

Ето такъв.

1760979.jpeg?rrr=1

Също така, има ли как да боядисам алуминиевата дограма отвътре, за да не е бяла

Ако первазите се подават малко от стената профили за рамки за картини би трябвало да станат. Провери в някое ателие за рамки за нещо което може да ти свърши работа