Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Такааа....значи, ситуацията е следната - отдавна знам, че не съм добре и вероятно съм за психиатър. :laughing:  Като започна да купувам разновидности от един артикул, просто нямам спиране - преди време бях купил сумати часовници, щото всичките ми харесваха, впоследствие половината ги продадох във форума щото докато съм жив не мога да ги износя ; наскоро пък купих двуцифрено число поляризирани очила и клипсове в най-различни форми и после пак половината ги разпродадох във форума отново по същата причина както с часовниците. И очилата с часовниците далеч не са ми единствената изцепка, ама както и да е....

От снощи съм се запалил на тема разни кожени пътни чанти, щото беше време да подменя малко старите ми, които са доста овехтели. И пак се почна същото - а и тая, а и оная...ама и другите пък също са много яки...вече загубих всякакъв критерий за правилност и направо не мога да се понасям... :shy:

Въпросът ми всъщност е да ми дадете съвет - след като вече съм купил чантите от първите 2 снимки, да купя ли и чантата на третата снимка, понеже хем ми харесва и сигурно ще й намеря приложение (често пътувам), ама едновременно с това ми се вижда малко в не много стилен цвят....

1bdbb688f71e500e.jpgef51f72201a800d2.jpg

b61f86f2408fcba9.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

П.П. Всъщност имам и още едно питане - да си взема ли и една суперяка чанта, която е точно в моя стил, но пък е доста по-малка от тия горните пътни чанти, ама пък всъщност тя не е пътна, а ежедневна и вътре спокойно влиза 17" лаптоп, а и мога да я купя за 3 пъти по-ниска цена, отколкото я продава Амазон-а?

597d4d0b096ad958.jpg

Малко са ветеринарски, наистина. Но ако трябва да избирам, бих избрала третата, с най-малкото джобове, такава лъсната. Много е яка.

Третата чанта изглежда много добре. Дай линк :). Предните 2 обаче нещо не ми харесват.

Исках да кажа 4-тата. Не видях, че са 4. Тази последната е най - хубавата. И да напомня за линк ;).

Лично на мен не ми харесват, приличат ми като на д-р Куин, или някой вехт ветеринар :)

Ама точно! Но не забравяйте, че Пламен е помагал за издаването на учебниците, по които оная се е учила.... 

Пламене, ако искаш да си като доктор откъм 18-ти век, лошо няма - ако не друго, много хора ще гледат интересно... Иначе последната чанта наистина е интересна и ако е с такъв дискаунт, не разбирам защо изобщо питаш.

Насочете ме към добър познавач на антикварни книги. Писах на Сотбис преди месец, ама не са благоволили да ми отговорят още....

Сигурно става, но времето е колкото на нова инсталация, предполагам де. Въпросът е защо Микромеките още не са го свалили или фикснали и защо само на някои конфигурации прави парчета. Днес ще го инсталирам на двете машини в офиса, да ги видя дали ще сгънат.

Става за около 10мин, но ми трябваше около 1ч да открия как точно и синтаксиса на комадите, въпреки че уж ги гледах от менюъл-а :)

Предполагам, че точно защото само на някой конфиг. прави парчета и може да нямат възможност да тест/дебъг или просто не им се занимава.

Става за около 10мин, но ми трябваше около 1ч да открия как точно и синтаксиса на комадите, въпреки че уж ги гледах от менюъл-а :)

Предполагам, че точно защото само на някой конфиг. прави парчета и може да нямат възможност да тест/дебъг или просто не им се занимава.

На машините в офиса си тръгна като пич тоя ъпдейт. На първата беше 400KB, където очаквах да се омаже, а на втората 500 и нещо, не запомних. И двете са на 1155, а тази вкъщи е на 1150. Чипсета вкъщи е B85M, едната в офиса е B75M, другата H81. Явно има проблем с нещо в B85.

Пфууу...накупих всичко (почти) дето ми хареса....лошото е, че само "почти", а парите ми в картата - и те почти свършиха... :notify:

Благодаря на всички за мненията! :bowdown:

Ама точно! Но не забравяйте, че Пламен е помагал за издаването на учебниците, по които оная се е учила....

Аджеба де, олд скул...то и в 'дискрипшъна' си пишеше "vintage" - просто кожата е много добра, размерите също (60х35х27), а и ми трябват единствено да прибирам дрехи и предмети, а след това просто да ги метна в багажника на колата.

И да напомня за линк ;).

Ще ти го пратя на ЛС - за тебе цената даже ще е 4 пъти под амазонската. :grin:

И сега, за да не ме бие жената като разбере колко чанти съм накупил, ще взема да й купя нещо и на нея. Гледам тука едни яки дамски портмонета...и пак не мога да реша, щото отново имам избор от цели 11 различни разцветки и всичките са много яки...гадост...ще взема да накупя поне 5-6 за останалите пари в картата, че да има да избира, ама май няма да ми стигнат парите като гледам, че всяко портмоне - колкото една чанта на доктор Куин. :JC_golly:

Айде за последно ще сложа в един спойлер малко снимки на тия портмонета и изчезвам от темата...

1566101368_1420697382.jpg

1446824248_1420697382.jpg

1446824282_1420697382.jpg

1446824287_1420697382.jpg

1446824292_1420697382.jpg

Ако трябва да избирам между тези 5-те - средното. 3-то отгоре на долу.
Обаче не бих ги погледнал. Интересни са, но това е. Липсва им стил според мен.

А за чантите, 3-тата от 4-те най-много ми харесваше, но не бих взел кожена чанта за път, защото има вероятност ако кожата не е естествена, след 2 пътувания да събираш люспи.

Аз си взех една от водоустойчива брезентена материя. Много ми харесва. За мен също е важна и вътрешното изпълнение, а не само външното.

Ако питаш мен, ужасни са всичките разцветки на портмонетата. Просто идеята е сбъркана някъде по пътя. Изглеждат гнусно (доста) :)

Ако питаш мен, ужасни са всичките разцветки на портмонетата. Просто идеята е сбъркана някъде по пътя. Изглеждат гнусно (доста) :)

Супер яки са....ама аз си знам, че имам малко извратен вкус, та сигурно затова ми харесват. :D  

Много ми е интересно да чуя мнението на другия Ангел (Сотбиса), че с него май имаме еднакво извратен вкус. :laughing1:

@Галче, да не ти показвам още какви разцветки има, че ще вземеш да родиш преждевременно. :)

1604537804_1420697382.jpg

1446824310_1420697382.jpg

1446824304_1420697382.jpg

1446824296_1420697382.jpg

1446824260_1420697382.jpg

А много сте извратени вие двамата нещо...  :gayviolet:

Инак тоз портофАйл е силно непрактичен като размери. Черният вариант не е лош.

Туй не е портфейл, а дамско портмоне бре - не виждаш ли? И размерите са му идеални - жена ми и сега има едно такова некрокодилско.

П.П. И ела най-после да си вземеш очилата, че ще взема да ги счупя без да искам докато ги обикалям (за наказание микрофибърна кърпичка не ти се полага).

Като си продадох видеокартата и сега съм с вградената в i5 3470, която  поддържа максимум 2560х1600 (през VGA), но не ми дава опцията за над 1920х1080, а аз мъча 2560х1440. Инсталирах последните драйвъри и пак нищо. Миналата година имах същия проблем и помня, че свалих нещо от сайта на интел и се оправих. Обаче сега не мога да го намеря, а търся от 2ч. В темите по интелските форуми пише, че може да тръгне, ама не мога да намеря решение дават само линкове към FAQ и тем подобни. Някой да се сеща какво ми трябва?

Edited by sasshko

Не би трябвало да имаш такъв проблем ако си с коректните драйвери. При мен, дори и не през DVI, а само през VGA, когато свържа към лаптопа голям монитор, веднага и автоматично картината минава от по-малката резолюция на лаптопския дисплей, към 'нативната' резолюция на големия монитор. Виж в сайта на Интел и за всеки случай си изтегли последния драйвер за твоята операционна система.

Като си продадох видеокартата и сега съм с вградената в i5 3470, която  поддържа максимум 2560х1600 (през VGA), но не ми дава опцията за над 1920х1080, а аз мъча 2560х1440. Инсталирах последните драйвъри и пак нищо. Миналата година имах същия проблем и помня, че свалих нещо от сайта на интел и се оправих. Обаче сега не мога да го намеря, а търся от 2ч. В темите по интелските форуми пише, че може да тръгне, ама не мога да намеря решение дават само линкове към FAQ и тем подобни. Някой да се сеща какво ми трябва?

2560х1600 би трябвало да е само през display port. За другите е това, което ти дава. Ти сигурен ли си, че си го подкарал преди година на същия монитор? Иначе под linux може и да може повече. Intel има странни ограничения на windows-ските драйвъри понякога.