pamporov Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 И това е решение, ама имам 2 сим-карти, и указател в телефона. В момента е каша от номера , дублирани, незаписани и т.н. Все симисля че с една програмка ще е по-прегледно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Идея за магазин, от който да купя гумена/силиконова тапичка Ф4 или Ф5, дълбока около 8-10мм. Как може да няма гумени тапички никъде, акъла ми не побира. Минал съм поне през 10-15 магазина вчера и навсякъде греда. Имах някъде - черни и бели, но къде съм ги затрил, не знам. Нещо такова, но с по-голямо Ф. Това е 3.2 и не става. Мястото, за което ми трябва няма налягане, а по-скоро вакуум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Мацни едно винтче със силикон и го навий. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Искам с тапичка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Провери в магазините за винарски потреби, търси тапа за бъчва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 (edited) Толкова малка? Какво затапват точно на бъчвата? Имам такъв магазин на метри от нас, но надали ще има тапа с Ф4? Или пропускам нещо? Edited June 24, 2015 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 (edited) Ф4-5мм ли? Явно аз не съм разбрал. Нищо не ти пречи да я изрежеш Шегувам се. Ред. В магазините за лабораторни материали тогава. Тапа за епруветка. Edited June 24, 2015 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Тази тапа за епруветка, вътре нали е куха, тоест мога да я сложа на щуцер? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Не, не е. Така като гледам няма да намериш такова нещо. Има силиконови шлаухове с тия размери но точно пък тапи не съм срещал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Има, дори аз имам някъде из къщата, ама пусто не помня къде. Нямам и спомен откъде съм ги купувал, било е преди години и кой знае за какво са ми трябвали, но имам... Сега е въпросът къде мога да намеря. Слагат подобни на разни авточасти, ама... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Ако е за 1бр., изрових ето това: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Има и кухи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Идея за магазин, от който да купя гумена/силиконова тапичка Ф4 или Ф5, дълбока около 8-10мм. Как може да няма гумени тапички никъде, акъла ми не побира. Минал съм поне през 10-15 магазина вчера и навсякъде греда. Имах някъде - черни и бели, но къде съм ги затрил, не знам. Нещо такова, но с по-голямо Ф. Това е 3.2 и не става. Мястото, за което ми трябва няма налягане, а по-скоро вакуум. Вариант А: Търсиш в магазините за лабораторни материали. Вариант Б: Ако ми досаждаш достатъчно упорито.... се разравям из работилницата и ти намирам някоя гумена заглушка от компресор или кондезатор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Някой скоро да е виждал някъде изкуствена трева? Искам да има избор, а не само от евтините варианти.Домко, Карпетмакс, Бриколаж и т.н. съм ги разгледал. Питам за магазини и фирми, различни от хипермаркетите, които може да съм пропуснал да погледна. В Гугъл също съм търсил. Едно и също излиза навсякъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 (edited) Има, дори аз имам някъде из къщата, ама пусто не помня къде. Нямам и спомен откъде съм ги купувал, било е преди години и кой знае за какво са ми трябвали, но имам... Сега е въпросът къде мога да намеря. Слагат подобни на разни авточасти, ама... ЕГР-а ли ще затапваш, хихихи! Не ти трябва тапа, а капа. Слушай сега: взимаш плътно маркучле с диаметър да речем 1-2 мм по-малък от външния на щуцера, режеш парченце 1,5-2 см и единия край нахлузваш на щуцера, на другия късо болтче М3-4-5 да се навие стегнато и толкоз. След като му се порадваш, плесни се по челото и почерпи дРЪтия алхимик една бира. Edited June 24, 2015 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Този съвет му го дадох още вчера лично в очи, ама пусти естет, не искал да е така, искал с гумена тапичка. Е, намерих му и тапичка, взе я, дано е останал доволен.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 (edited) Това като гледам е от маншон на ЦК ключе. Вероятно ще му свърши работа.Ако му дойде тясно - гутатор в аптеката е максимум 20 ст., диаметъра на шапчицата е към 5 мм. Edited June 24, 2015 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Това от Пампоров не става, а за гутатор и аз се сетих, но ще е утре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Ако ще затапваш ЕГР - само да затапиш вакуума често не е достатъчно. Добре е и клапана да затапиш с ламаринка. Дори си е силно препоръчително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Абе... Малко спам - за кво всички затапват ЕГР-то? Къде е смисъла, ако си го дъежиш чисто и изправно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Абе... Малко спам - за кво всички затапват ЕГР-то? Къде е смисъла, ако си го дъежиш чисто и изправно? У нас смисъл никакъв.Както и катализатори,dpf-и и прочие простотии дето "уж" се грижат за екологията...колите ни са стари и тия неща създават само ядове... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Ми...на мен си ми е ок егр-то. Не виждам смисъл от затапка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Къде в Пловдив могат да ми ремонтират климатроника, смяна на клапата (сега от дясно духа само топло), ще е супер ако работи в събота? (пежо 307) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 (edited) У нас смисъл никакъв.Както и катализатори,dpf-и и прочие простотии дето "уж" се грижат за екологията...колите ни са стари и тия неща създават само ядове... ако ти работи ЕГР и ДПФ е по-добре да не ги пипаш. Защо - заради ФПЧ. Всеки който малко е загрижен за здравето си или за здравето на децата си ще остави ДПФ и ЕГР работещи. Само погледнете какъв черен канцерогенен дим е зад камионите разкарващи асфалта за 'еко-вело-пътеките' из Пд !!! или какви черни канцерогенни облаци са зад автобусите с номер 66 . Edited June 25, 2015 by dubo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 и зад повечето дизелови лимузини които са "чипосани" и т.н. на по 10г ... с мутреещ се шофьор тип "лош чичо"... факт... мирише лошо, отровно е ... ама ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts