Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Ами напр. в Алати има едни полски VOX г/д средно качество и едни по-евтини, но не помня какви, в ДАНИ-96 (един склад срещу мр. Бриколаж) предлагат на Corner, доста богато разнообразие и наличности. Малко по-ниско качество от VOX според мен.

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ами напр. в Алати има едни полски VOX г/д средно качество и едни по-евтини, но не помня какви, в ДАНИ-96 (един склад срещу мр. Бриколаж) предлагат на Corner, доста богато разнообразие и наличности. Малко по-ниско качество от VOX според мен.

Тезина VOX на каква цена са имаш ли идея? Защото Домко е тука до нас, а Алати е на другия край на града и не искам да се разкарвам напразно.

Видях, че в тази фирма тук ги предлагат. И имат магазин в Пловдив до Полиграфия.

http://parketensviat.com

Edited by w00x

Тезина VOX на каква цена са имаш ли идея? Защото Домко е тука до нас, а Алати е на другия край на града и не искам да се разкарвам напразно.

Видях, че в тази фирма тук ги предлагат. И имат магазин в Пловдив до Полиграфия.

http://parketensviat.com

Ами ще те излъжа, но ми се върти в главата около 4-4.50 лв на перваз (2.50м) и около 2 лв пакетче с по 2 ъгълчета. 

Тъй, пак сгъна. 

А ти пробва ли случайно с друг инсталационен диск? Или просто с друг метод - от флашка, да речем?

Да, пробвах. В момента компа си работи с 8.1, дори пиша от него. Но все още ми е необяснимо как се случиха тези неща. Нямаше ме известно време, през което компа не е пускан. Включих го, работих си, инсталира си ъпдейтите, поиска рестарт и крашна. Нова инсталация, работеше нормално, ъпдейти, поиска рестарт и пак гредичка.

Аз пак да питам за двойната велкро лента? Има ли такова животно? Или поне нещо подобно за закрепяне на текстилни неща едно към друго? 

Могат и да се зашият две ленти една за друга, гръб с гърб, ама все си мисля, че може и да има някой по-интелигентен начин...

Edited by chistacha

Има ли някой, който е успял да облекчи разширени вени на краката?

Освен стягащи чорапи, мазила и хапчета, какво друго може да се направи? Лекарите казват само "Пий хапчета."

А някакви подходящи обувки, които да не спарват, да не позволяват мокрене на краката и да издържат много на "киснене" във вода?

Гумени ботуши не са опция в случая.

Наистина е важно. Питам за близък човек. Моля, помагайте.

Къде има в наличност офис контейнер: шкафче на колелца с 3-4 чекмедженца. Попитах на 3-4 места, все с поръчка и чакане 20-30 дена.

За една седмица мисля можем дс ти изработим, по твой проект :-)

Turn off this option! SM-G900F Turn off this option!

Лепна ми се някаква зловредна програмка на компютъра Search Protect, която уж ти пазела настройките на бразуъра, но е пълен боклук. В интернет пишеше, че може да се махне като се изтрие от менюто с програмите и преди това се прекрати работата й, чрез таск мениджъра. Проблема е обаче, че нито намирам процеса в таск мендижъра, нито намирам някакви exe файлове на програмата, които да са инсталирани и се получава, че един вид хем я има, хем я няма, но не мога да я махна. Някакви идеи ?

След не повече от 20 минути каране колата загрява над 90 градуса и ако не пусна парното на макс, продължава да се вдига над 100. Има достатъчно вода в казанчето. Каква може да е причината?

Неработеща перка на радиатора също, както и блокирал термостат в затворено положение.

За водната помпа - или работи, или е на сол и е блокирала каквото е могла, та няма как да е това.

Запушен радиатор както и блокирал термостат в затворено са с едни и същи симптоми, та трябва менюъл проверка.

1. Провери дали ти завърта перката на вентилатора. - тука е ясен проблема.

2. Провери всички маркучи, закачени към радиатора дали са еднакво горещи. - или блокирал термостат, или запушен радиатор.

3. Провери нивото на охлаждащата течност, ако не си вече :D

При всички положения, ако не разбираш какво правиш, иди в сервиз :)

Edited by chistacha

След не повече от 20 минути каране колата загрява над 90 градуса и ако не пусна парното на макс, продължава да се вдига над 100. Има достатъчно вода в казанчето. Каква може да е причината?

Както и термостат гиби..... Веднага в бокса, момче.... 

Има ли някой, който е успял да облекчи разширени вени на краката?

Освен стягащи чорапи, мазила и хапчета, какво друго може да се направи? Лекарите казват само "Пий хапчета."

А някакви подходящи обувки, които да не спарват, да не позволяват мокрене на краката и да издържат много на "киснене" във вода?

Гумени ботуши не са опция в случая.

Наистина е важно. Питам за близък човек. Моля, помагайте.

Като изключи ботушите, единствено работни обувки от тези с бомбето биха свършили работа. Езикът е зашит и до горе не пропускат. Но става дума за малко вода... Мен единствено такива са ме спасявали при адска киша и си газя без проблем зимата в поне 10 санта локви. Като спарването вече зависи от самия вид.

Отвори капачката на разширителния съд и виж излизат ли мехурчета като работи мотора.Ако излизат лошо-вероятна гарнитура на главата.Измий хубаво радиатора отпред,много често събира боклуци.Пистолет със струйник върши работа,както и малко обезмаслител.Провери дали работят перките на всички степени.Често излиза от строя някоя и въртят само на ниска.Друга причина може да е силно износена водна помпа-виждал съм останала турбинка почти без лопатки.Може някой датчик да прави мизерии...Каква е колата и на какво гориво се движи?

Edited by HEMO

Я като сте хванали темата за радиаторите... Как да обезвъздуша една кола. Разказа ми играта. Смених ѝ антифриза и от тогава, при всяко сутрешно палене, чувам бълбукания от радиатора на парното. Явно има въздух. Започвам да подозирам, че капачката на радиатора не издържа наляганео и изхвърля вода, но сложих маркуча на разширителния в едно шише и вътре няма грам вода след два дни каране, значи не я изхвърля. Тоест има въздух. Направо ми скъса нервите, притеснявам ме да не направи въздушна в главата и да духне гарнитурата. Не загрява или нещо подобно, но това с бълбукането го нямаше преди това. А въпросната кола жената я кара и не искам фалове. Нямам време да скоча до някой сервиз, а и за това точно... Все една кола мога да обезвъздуша си мисля...

Като изключи ботушите, единствено работни обувки от тези с бомбето биха свършили работа. Езикът е зашит и до горе не пропускат. Но става дума за малко вода... Мен единствено такива са ме спасявали при адска киша и си газя без проблем зимата в поне 10 санта локви. Като спарването вече зависи от самия вид.

Сетих се за този вариант, но не знам дали не запарват краката...

Наличието на вода по пода и не само, не е постоянно явление, но доста често.

Ще видим. Благодаря много все пак :)

Предложете лаптоп до към 700лв. Ще се ползва основно за филми и проекти.Без циклажи :D

Най-важното условие е да изкара 3-4 години без никакви проблеми.

Edited by kotora