Mladenski Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 It has 3 modules and each modules has 2 cores. Its different that Intel CPU's and some software shows it as only 3 cores but it has 6 physical cores. 10x, ето защо CPU-Z ми го показва правилно а тази програма не ще да ги види. Ще пробвам с някаква друга, ако имаш идея за програма пиши. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Dunc оправи си драйверите и настройките, както те е посъветвал Сашо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 http://www.ebay.co.uk/itm/Vauxhall-Insignia-Windscreen-Washer-Jets-Spray-Nozzles-12782508-09-Genuine-New-/161682189533?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item25a5026cdd Аз в ебей намерих, и то точно моите, тези горе са за друг модел. Но с доставката - до към 2 седмици. Мен надеждата ми е някъде в бг да намеря, че да не чакам толкова. То, ясно, че ако не намеря ще поръчам. Просто исках да избегна чакането Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Аз в ебей намерих, и то точно моите, тези горе са за друг модел. Но с доставката - до към 2 седмици. Мен надеждата ми е някъде в бг да намеря, че да не чакам толкова. То, ясно, че ако не намеря ще поръчам. Просто исках да избегна чакането Тук имат, може да се обадиш за наличности Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Вкъщи има два лаптопа, които са вързани към рутера и няма проблем. От скоро има трети лаптоп, който обаче намира мрежата, когато си иска общо взето. Обикновено спира да я засича след като е бил заспал. Досега няколко пъти оправях проблема като рестарирам рутера и антената на лаптопа, но вече и това не помага. Някакви предположения ? Направи адаптора да не заспива. Да стои и чака събуждащ пакет - така обикновено е описано в настройките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 (edited) Къде в Пловдив продават лаптопи втора употреба и то мобилни работни станции като Fujitsu Celsius H710 ?Не ме интересува ширпотреба,а ако осигурява и сервиз още по-добре. Edited June 10, 2015 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Къде в Пловдив продават лаптопи втора употреба и то мобилни работни станции като Fujitsu Celsius H710 ?Не ме интересува ширпотреба,а ако осигурява и сервиз още по-добре. В Изотсервиз. В момента имат Lenovo Thinkpad W520 и W510 - http://izotservice.com/category/27/intel.html?ProductSort=2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Препоръчайте ми някакъв читав четец за електронни книги?Да чете .epub и да е поне 6 инча... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Аз също търся - яко някой има поглед над нещата, само че аз искам освен това да е лек и да издържа на високи температури Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 За НЕМО - Cobo Aura HD? За дядо - вестник, ламиниран. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 За НЕМО - Cobo Aura HD?За дядо - вестник, ламиниран. Ей това е хубаво ама много пара :o четири стотака за четец не давам освен ако не прави мусака Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Приказката за душата в рая и т.н нали я знаеш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Приказката за душата в рая и т.н нали я знаеш? Стига де ще купувам за подарък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Ми почни с това Би трябвало всички нормални четци да може да се справят с epub. Така си мисля. Не помня нямахме ли тема за четците. Виж ако има и я намериш какво пишат колегите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Препоръчайте ми някакъв читав четец за електронни книги?Да чете .epub и да е поне 6 инча... Аз ползвам Kindle 4 и съм много доволен. Батерията държи адски дълго. Зависи вече дали искаш да има подсветка(каквато Kindle, или поне не и този модел, няма). Неговият формат обаче е .mobi. Не съм сигурен дали чете .epub. Но всичко може да се конвертира така или иначе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Не чете .epub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 (edited) NOOK simple touch Edited June 11, 2015 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 (edited) Какъв ви е проблема? И аз ползвам Kindle 4 за 160лв. Подкрепям колегата hardcore_united просто перфектен, много яка батерия около 3 месеца. А и всичко се конвертира, едва ли нямате PC за да си го конвертирате в mobi. Какво ми се пляскате като чекия на баластра. Edited June 11, 2015 by Mladenski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Човека прави запитване.Ние му отговаряме.Не виждам да има основание за твоя пост.Той пита за epub ти споменаваш mobi формата.Плюс това аз му давам максимално точно решение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 (edited) Човека прави запитване.Ние му отговаряме.Не виждам да има основание за твоя пост.Той пита за epub ти споменаваш mobi формата.Плюс това аз му давам максимално точно решение. Стига де ще купувам за подарък Човека споменава, че ще го купува за подарък, а това което предлагаш, едва ли ще дойде за 24ч, не че е упоменато колко скоростно е нужно, но, обикновено за подарък се сещаме в последните 2-3 дни. И смятам, че поста си ми точно на място, киндъла си е доста стабилна конкуренция на НООК. Просто си изказвам мнението , че може за 24 часа да има също толкова добър четец. П.П. - А и Киндъла подържа 4-5 формата повече. Edited June 11, 2015 by Mladenski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Пичове, Гадински занимава ли се с климатици на коли? Че на моята май и трябва фреон, че духа малко слабо. Ако не - да ме опътите към някой от когото сте доволни? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Занимава се, но само с коли на колеги мисири. Иначе мога да те Опътя и към Коцето до ВИК, ако Галицин те отсвири. Става трети месец чакам да ми предложиш пентиумска конфигурация..... Нек'ти дуа топло! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Дай ми тел на ЛС, pls И не помня да си тръгнал да купуваш сериозно. Само се каниш. Ако си сериозен, казваш за какви пари става въпрос, за какво ще я ползваш, монитор искаш ли, гъзарска кутия, ще я минаваш ли през фирма и т.н. и т.н. Знам, че си претенция и откъм АМД, та много са факторите при теб . Не става само с искам Пентиум. Както казах - дай на ЛС да продължим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Дай ми тел на ЛС, pls И не помня да си тръгнал да купуваш сериозно. Само се каниш. Ако си сериозен, казваш за какви пари става въпрос, за какво ще я ползваш, монитор искаш ли, гъзарска кутия, ще я минаваш ли през фирма и т.н. и т.н. Знам, че си претенция и откъм АМД, та много са факторите при теб . Не става само с искам Пентиум. Както казах - дай на ЛС да продължим. Що ма не питаш директно мене, ве!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 Някой има ли познат или роднина който ще си идва скоро от Америка и ще може да донесе един сравнително малък пакет? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts