RaptoR Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Пст! Спамим вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Някой да ползва Андроид Лолипоп? Как по дяволите да си пусна телефона само на вибрация? Може да му изключа звука, да го пусна приоритено или да го спра нацяло.... Ама да е само на вибрация не.. Телефона ми е Sony Xperia T2 Ultra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Намаляш звука до край - включва се само вибрация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Да, това е единия начин. Другия дето сега го отрких е, натискаш страничния бутон за намаляне на звука, цъкаш на камбанката и става само на вибрация.... Ама и простотия, на стария андроид имах бутон за това нещо, сега обаче не... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Пак имаш бутон за това нещо. Цъкаш Volume Down, цъкаш на камбанката и се пуска вибрацията.Просто го няма бутона, който се появяваше като задържиш POWER бутона. На някои производители на устройствата все още го има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Здрасти, някой да има идея защо AIDA64 ми дава тези температури, които са доста странни, при положение, че процесора е клокнат от 3.8GHz на 4.22GHz и температурата на процесора е ОК 24° а на шестте ядра само 8° стана ми интересно, понеже одеве след като направих основен ремонт на компа, понеже снощи както работеше и хоп изпищя и умря, стигнал е 80° стартирах наново и след 10-тина секунди пак писък. Оказа се че магнита на роторчето на водната помпа се е отлепило и тя съответно спряла, и температурата в тавана. След като го залепих, подмених нова течност, маркучи и нов радиатор с по-голяма въздухопроводимост, като на оригиналните само, че от радиатор на климатик на Voxhol изпадна ми от един дето му обръщаха волана. Машината отново пое чист въздух, вижда се и по температурата на снимката, на втората е клока на процесора. Та ако някой има идея с каква друга по-надеждна програма да пробвам, или знае някаква настройка на аидата да сподели. А ето и как изглежда вече след основния ремон Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Виж с SpeedFan. Някой да коментира цените от този сайт - http://sportlika.com?Реплики или тънка лайсна внос от Китай? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Нямат адрес, няма име на фирма, няма лице за контакти... Sportlika ми звучи като спорт реплика.. Разгледах няколко продукта, но не мога да кажа какви са.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Виж с SpeedFan. Пробвах я, но не открих температура на ядрата, а и друго, тази програма за SSD-то ми дава че работи на 128° което ме хвърли в тъча. Благодаря все пак. Някакви други идеи ако имате, споделете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Виж с SpeedFan. Някой да коментира цените от този сайт - http://sportlika.com?Реплики или тънка лайсна внос от Китай? Lacoste-a е фалшив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Наумил съм си да почна да ходя на плуване някъде. Препоръки за място? Също обмислям и примерно 1-2 месеца учител, да мога да усвоя основите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Наумил съм си да почна да ходя на плуване някъде. Препоръки за място? Също обмислям и примерно 1-2 месеца учител, да мога да усвоя основите.Басеина на ВСИ-то е хубав и на нормални цени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 (edited) Новотела е най-свестен по мои впечатления, чист е и си има и сауна, както и гарантирано място където да паркираш (т.е. ако отвън няма, вътре на паркинга на новотела винаги място има). Учители също има. Edited June 9, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Търся си лостче за мигачи за Опел Корса. Разбрах, че нови са ненужно скъпи. Та въпросът ми е дали по разни морги ще има, или там се занимават само с "по-големи" части? Въобще не съм запознат. И ако трябва в морга да търся, препоръчайте нещо, моля! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Ще има, но и там ще ти искат ненужно повече пари, защото значт, че се търсят и защото знаят, че в магазина цените са алогични... Лост за чистачките на моята Шкода - 250 лева в магазина... WTF? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Ще има, но и там ще ти искат ненужно повече пари, защото значт, че се търсят и защото знаят, че в магазина цените са алогични... Лост за чистачките на моята Шкода - 250 лева в магазина... WTF? Именно Но след по-усилено търсене намерих в OLX един човек от Плд., който ги дава за по 10лв, което доста ми допада хаха Да видим как ще се развият събитията. Иначе за моята барака от 95г никакъв шанс да дам 40лв за едно лостЧЕ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Замени го с отвертка, по хард ще изглежда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 (edited) Някой може ли да ме светне по въпроса, защо аджаба, CineBench 11.5 ми дава процесора като 3 Cores, 6 Threads? При положение че CPU-Z ми го дава 6 на 6 , процесора е AMD FX6200 3,80GHz исках да го клокна на макс и да го бенчвам ама тези 3 ядра ме подлудяват. Предварително, Благодаря. П.П. Направих и Лоуд дефолт на биоса, и пак същото. Edited June 9, 2015 by Mladenski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Някой може ли да ме светне по въпроса, защо аджаба, CineBench 11.5 ми дава процесора като 3 Cores, 6 Threads? При положение че CPU-Z ми го дава 6 на 6 , процесора е AMD FX6200 3,80GHz исках да го клокна на макс и да го бенчвам ама тези 3 ядра ме подлудяват. Предварително, Благодаря. П.П. Направих и Лоуд дефолт на биоса, и пак същото. It has 3 modules and each modules has 2 cores. Its different that Intel CPU's and some software shows it as only 3 cores but it has 6 physical cores. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Вкъщи има два лаптопа, които са вързани към рутера и няма проблем. От скоро има трети лаптоп, който обаче намира мрежата, когато си иска общо взето. Обикновено спира да я засича след като е бил заспал. Досега няколко пъти оправях проблема като рестарирам рутера и антената на лаптопа, но вече и това не помага. Някакви предположения ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Има една отметка в настройките на wifi адаптера, касаеща енергоспестяването. Има настройки и в енергийния план на лаптопа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 (edited) --------- Edited June 9, 2015 by Dunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Като задаваш общ въпрос, получаваш общ отговор. Дадох ти два жокера и след като не вдяваш за какво става дума, значи погрешно съм преценил нивото ти. И след като реагираш така - ОК, има търсачки, нета е пълен с инфо. Или си плати на някой да ти реши проблема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Вчера ми е паднала едната дюза за течността за чистачките на предното стъкло. Идеи къде мога да намеря нова? Става дума за Опел Мерива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Вчера ми е паднала едната дюза за течността за чистачките на предното стъкло. Идеи къде мога да намеря нова? Става дума за Опел Мерива. http://www.ebay.co.uk/itm/Vauxhall-Insignia-Windscreen-Washer-Jets-Spray-Nozzles-12782508-09-Genuine-New-/161682189533?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item25a5026cdd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts