Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Ясно, ще проверя в Ритон дано поне е крехко.

П.С. Не си взимайте сьомга от Кауфланд!

Чааакай малко ся!

Крехкотата и съответно, превръщането на пържолката в гума си зависи изцяло от метода на обработка, мариноване и приготвяне! Това, че мръвката е извадена от определена част на животното е само предпоставка за подчертаването на определени, нейни качества. И съвсем не означава, че след калпаво боравене с нея, тя няма да се превърне в нещо противно за дъвкане.

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Питай за сукалче, мисля така го водят. Не винаги има, защото се разграбва. 

А от Кауфланд НИЩО не си купувайте....

Питай за сукалче, мисля така го водят. Не винаги има, защото се разграбва. 

А от Кауфланд НИЩО не си купувайте....

Месото от млечно теле, Видене, съвсем не е по вкуса на всеки :)

Истинското телешко е от добиче с тегло около 350 килограма (поради ред причини, включително и икономически), а истинското говеждо се добива от месодайни крави на четвърто теле. И съответно в нормалния свят е и по-скъпо от телешкото.

Чааакай малко ся!

Крехкотата и съответно, превръщането на пържолката в гума си зависи изцяло от метода на обработка, мариноване и приготвяне! Това, че мръвката е извадена от определена част на животното е само предпоставка за подчертаването на определени, нейни качества. И съвсем не означава, че след калпаво боравене с нея, тя няма да се превърне в нещо противно за дъвкане.

Един познат,готвач в Кипър, ми даде рецепта как се приготвя Блек Ангъс, то е ясно че няма как да намеря такова месо в България, но ще гледам поне някво сносно телешко да намеря и да видим какво ще стане.

От кой вид и защо, че доста често взимам.

Филе от сьомга с кожа, 29лв/кг, всички парчета дето ги взех се натрошиха на скарата, предполагам са били стари.

And again...

Имам една - http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/home_legacy_wireless_adapters/ew-7318usg/- ако искаш да тия дам да пробваш. Ако ти върши работа давам ти я за 10лв.

Вие тая сьомга нали знаете, че обикновено е от развъдници, хранена с кви ли не химии и боклуци и е далеч от нормалната и полезна такава?

Имам една - http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/home_legacy_wireless_adapters/ew-7318usg/- ако искаш да тия дам да пробваш. Ако ти върши работа давам ти я за 10лв.

Вие тая сьомга нали знаете, че обикновено е от развъдници, хранена с кви ли не химии и боклуци и е далеч от нормалната и полезна такава?

Има за по 15-20 N-Standart, какъвто ми трябва, въпросът е, дали някой ползва конкретна.

Тези , които сте в София . Неделя трябва да ходя до там магистралата затворена ли е ? Също Цариградско затворено ли е , сега гледам в гоогле.мапс ми дава заобиколен маршрут ? 

Тези , които сте в София . Неделя трябва да ходя до там магистралата затворена ли е ? Също Цариградско затворено ли е , сега гледам в гоогле.мапс ми дава заобиколен маршрут ?

Не са затворени. Правят ремонти на няколко места. Просто движението се отбива в едната лента. Гледай да не пътуваш в посока София късният следобед. Тогава гражданите се прибират от родните си места. В посока към Пловдив си е спокойно в неделя.

Не са затворени. Правят ремонти на няколко места. Просто движението се отбива в едната лента. Гледай да не пътуваш в посока София късният следобед. Тогава гражданите се прибират от родните си места. В посока към Пловдив си е спокойно в неделя.

Пловдив - София към 6:30 сутринта . София - Пловдив най-късно 15ч . 

netrootbg  Благодаря !  Edited by UzITo

Пловдив - София към 6:30 сутринта . София - Пловдив най-късно 15ч .

Минавай по магистралата. Участъците които ремонтират са може би около 20 километра сумарно. Просто се движи по една кола в посока, но си е бързо. В София на Цариградско са по 2 платна в посока на участъците(1-2 километра) които ремонтират. Ще загубиш доста време и нерви ако минеш през заобиколните пътища.

Ми днеска тъста се връща през подбалканската, че излизането в момента от София е било ад.

Мм Миро.Просто е можел да мине през с.Богров-Елин Пелин и да излезне на вакарел,където е 3 ленти ;) Аз последния път минах през Нови Хан.

Някаква идея кой строителен магазин работи утре ? Трябва да купя 10-15 метра кабел и мъжки и женски щепсел за удължител. 

Edited by kotora

Снощи се зарових да чета и най-доброто, което всички препоръчват в 722, макар и 150MBit. Мисля да взема такова. Това, с двете антени, на моменти увисвало, незнайно защо. Цената на 722 е 20лв. в Ера, дано да го имат утре.

Даваш Disconnect, connect и тръгв отново. Поне моя така го оправях, или директно вадиш кабела от него и на обратно :)

Единствения друг проблем, който имах с него е, че евтините ми тонколони не са екранирани и от излъчването пращяха. Та му бях сложил една кутия с някво мазило между него и тонколоните да поглъща вълните и не ми пукаха като се натовареше трафика.

Голяма грешка ще нарпавиш като си вземеш 150mbps ... ама щом вярваш на гурутата в нета, аз ти казвам почти 2г какво се ползва всеки ден вързано нон-стоп ама избора си е твой... и освен тва приемник да забива... ае помисли си дали нямат ядове с WiFi точката за достъп.