Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Шумоизолацията не е опция, тъй като сме на квартира... Освен да почнем да викаме линейка всеки път, като се размучи...

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Някой може ли да ми препоръча фирма която монтира чипове и домофони по входове? Търся коректни хора, но да са с разумни цени (не държа инсталацията да е най-доброто на пазара) просто нещо което ще работи и техниците няма да си оставят ръцете.

ЕЛБРАВО. Приятни хора, отлична и здрава техника, която абсолютно си заслужава цената. Не се набутвайте в никакъв случай с руските боклуци, че ще плачете после...

Някой може ли да ми препоръча фирма която монтира чипове и домофони по входове? Търся коректни хора, но да са с разумни цени (не държа инсталацията да е най-доброто на пазара) просто нещо което ще работи и техниците няма да си оставят ръцете.

VatoSystems - работят с хубава техника и здрави апарати за затваряне. Имаш опцията да си вземеш мастър картата за програмиране и да си правиш колкото си искаш чипове.

Шумоизолацията не е опция, тъй като сме на квартира... Освен да почнем да викаме линейка всеки път, като се размучи...

Преди няколко години и аз бях на тая игра, ама до нас човека, беше в движение, но склерозирал доста, падаше чат пат и ходих да го вдигам (с голям зор щото никой не му чистеше и беше, като в газова камера), най-страшното беше, че набримчваше до дупка ТВ-то и постоянно псуваше едно котенце.

Ходил съм 1-2 пъти да му дърпам шалтера, като ме ядоса с телевизора.

Накрая преди 4 години стана тая работа, на човека му дойде часа и си отиде на оня свят, та се спасихме.

Може да помислиш за смяна на квартирата, другото е търпение.

Ето една смешна случка.

Преди няколко години в една квартира, всичко ОК, но след 1-2 месеца отгоре се засели един с девствени мустачета, дали имаше 20 години. Тоя и приятелката му като почнаха от първия ден да се пляскат, ама по всяко време ви казвам (ден/нощ). Скърца тоя ми ти креват, викат тия хора - огън.

2 седмици го търпях, викам, ще се насити, ба... продължава.

Накрая го посетих и се уточнихме, та по-тихо взеха да я карат.

Маратонки в момента не ме вълнуват, тук са без пари, а factory outlet-а на Nike ми е на 5 часа път с колата. :lol:

То на 5 часа път ако ще фабриката да е - не си струва :)

Абе то и лаф има, че от сън спомени няма, ама карай...лаф да става. :grin:

Е**ал съм ги тия спомени... от тях не мога да се наспя...

То на 5 часа път ако ще фабриката да е - не си струва :)

Ти пък, да не мислиш, че ходя от там да си купувам маратонки. Даже не ги пазарувам и от близките щатски молове покрай границата, която е на 30-ина километра.  Имам обаче една колежка, която разправя, че няколко пъти е ходила специално във въпросния аутлет, та луди всякакви. :lol:

Немах си работа да взема дистанционното и попаднах на Master chef, та сега въпросът е - къде в Пловдив приготвят сръбска скара? Искам да си хапна тези дни, но в Пловдив не знам къде има?

Немах си работа да взема дистанционното и попаднах на Master chef, та сега въпросът е - къде в Пловдив приготвят сръбска скара? Искам да си хапна тези дни, но в Пловдив не знам къде има?

Зависи какво търсиш. В Ефир-а има сръбска и каква ли не скара. Гледам, че бая хора поръчват, не съм я опитвал. Цените са си леко скъпи. Намира се на пресечката на Дунав и Карловско. Във формата на черупки/гъбки е заведението, с динозавър отпред.

Търся автентичен вкус и храната да е приготвена от някого, който знае какво прави. Цената ми е ясно, че няма да е като за кюфте от сергия, важното е да е вкусно. Други предложения, освен Ефира? Иначе го знам, все пак 5 годинки във ФЕГ, едно време... :grin:

Искам да си купя мини "белгия" да си дозаточвам джобните ножчета, може и 2-3 да си взема (по-груби, по-гладки)... от къде в Плд мога на място да видя и да си избера? Питах в 2-3 железарии , гледат ме като изтърван или ми предлагат разни за заточване на селскостопански инструменти!? Иначе в момента поради липсата на водни камъни ползвам шкурки и забелязах че има доста "некачествени" и различни видове шкурки - самия абразив е различно положен. Някакви предложения какви точно да позлвам? В момента ползвам 240 - 600 - 800 - 1500/2000 . Точа си изключително аматьорски и без цел да правя "бръсначи" и т.н. , просто като извадя нож да срежа нещо да не се нервирам.

Търся автентичен вкус и храната да е приготвена от някого, който знае какво прави. Цената ми е ясно, че няма да е като за кюфте от сергия, важното е да е вкусно. Други предложения, освен Ефира? Иначе го знам, все пак 5 годинки във ФЕГ, едно време... :grin:

Сръбска скара имаше преди в Hemingway.

За Пловдив не знам,но по магистралата на ихтиман има сръбска скара и внасяли месото от Сърбия. Другия месец като имам време мисля да отскоча да бухна една сръбкса скара в Димитровград :) 

Искам да си купя мини "белгия" да си дозаточвам джобните ножчета, може и 2-3 да си взема (по-груби, по-гладки)...

Провери в сайта на Маркита, имам бегъл спомен да съм виждал.

За Пловдив не знам,но по магистралата на ихтиман има сръбска скара и внасяли месото от Сърбия. Другия месец като имам време мисля да отскоча да бухна една сръбкса скара в Димитровград  :)

Аха, щото за да ядеш сръбска скара, месото задължително трябва да е от Сърбия...иначе не е сръбска, ами си е чиста българска...fuck them logics...

Иди в Ефира, знаят какво правят ;) Но е скъпичко, имай предвид. И да не останеш изненадан, че са се преместили на черупките, а не са до Джоаната :)

Искам да си купя мини "белгия" да си дозаточвам джобните ножчета, може и 2-3 да си взема (по-груби, по-гладки)... 

http://gunshop.vertex-bg.net/product-755.html

Варианти бол. Наскоро давах акъли на Пешо. Най-икономично и бързо е една летвичка или стоманена линия(може и от тия стъргалки за краката) - слагаш различен номер шкурка и се забавляваш.

Ето ти и акъл по темата за точенето

http://www.knivesbg.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=2673

Пешо накрая се отказа да търси по родните места и си поръча от ebay... Чакам да ми дойде едно 800/1500 и едно 4000/10000 :bgrin:

Трябват ми батерии за плъшока . Сега съм с Дюрасел , но изкараха към 2-3 месеца . Може и предложение за презареждащи с станция .

В Практикер в Плд нямат читави белгийки. Едвам намерих една грубичка (ако сравняваме със шкурки е 400/600) немска 7.50. Като за упражнения бива. Тия дни ще видя и в другите вериги какво има.

Препоръчайте ми USB стикче за Wi-Fi? Нещо до 20лв., примерно от Ера. Гледам няколко модела на TP-Link, ама кой е читав? Рутерът не е кой знае колко далеч, ама все пак да е по-мощно устройството за приемане.

И още нещо - мога ли да сложа Wi-Fi карта от лаптоп на настолен, който има Mini PCI-E слот? И ако мога - каква антена трябва да купя за тая карта?

Edited by Lucky Luciano