Antares Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Шумоизолацията не е опция, тъй като сме на квартира... Освен да почнем да викаме линейка всеки път, като се размучи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Някой може ли да ми препоръча фирма която монтира чипове и домофони по входове? Търся коректни хора, но да са с разумни цени (не държа инсталацията да е най-доброто на пазара) просто нещо което ще работи и техниците няма да си оставят ръцете. ЕЛБРАВО. Приятни хора, отлична и здрава техника, която абсолютно си заслужава цената. Не се набутвайте в никакъв случай с руските боклуци, че ще плачете после... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Някой може ли да ми препоръча фирма която монтира чипове и домофони по входове? Търся коректни хора, но да са с разумни цени (не държа инсталацията да е най-доброто на пазара) просто нещо което ще работи и техниците няма да си оставят ръцете. VatoSystems - работят с хубава техника и здрави апарати за затваряне. Имаш опцията да си вземеш мастър картата за програмиране и да си правиш колкото си искаш чипове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Шумоизолацията не е опция, тъй като сме на квартира... Освен да почнем да викаме линейка всеки път, като се размучи... Преди няколко години и аз бях на тая игра, ама до нас човека, беше в движение, но склерозирал доста, падаше чат пат и ходих да го вдигам (с голям зор щото никой не му чистеше и беше, като в газова камера), най-страшното беше, че набримчваше до дупка ТВ-то и постоянно псуваше едно котенце. Ходил съм 1-2 пъти да му дърпам шалтера, като ме ядоса с телевизора. Накрая преди 4 години стана тая работа, на човека му дойде часа и си отиде на оня свят, та се спасихме. Може да помислиш за смяна на квартирата, другото е търпение. Ето една смешна случка. Преди няколко години в една квартира, всичко ОК, но след 1-2 месеца отгоре се засели един с девствени мустачета, дали имаше 20 години. Тоя и приятелката му като почнаха от първия ден да се пляскат, ама по всяко време ви казвам (ден/нощ). Скърца тоя ми ти креват, викат тия хора - огън. 2 седмици го търпях, викам, ще се насити, ба... продължава. Накрая го посетих и се уточнихме, та по-тихо взеха да я карат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Маратонки в момента не ме вълнуват, тук са без пари, а factory outlet-а на Nike ми е на 5 часа път с колата. То на 5 часа път ако ще фабриката да е - не си струва Абе то и лаф има, че от сън спомени няма, ама карай...лаф да става. Е**ал съм ги тия спомени... от тях не мога да се наспя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 То на 5 часа път ако ще фабриката да е - не си струва Ти пък, да не мислиш, че ходя от там да си купувам маратонки. Даже не ги пазарувам и от близките щатски молове покрай границата, която е на 30-ина километра. Имам обаче една колежка, която разправя, че няколко пъти е ходила специално във въпросния аутлет, та луди всякакви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Немах си работа да взема дистанционното и попаднах на Master chef, та сега въпросът е - къде в Пловдив приготвят сръбска скара? Искам да си хапна тези дни, но в Пловдив не знам къде има? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Някой попадал ли е в магазините и складовете за втора употреба на евтина електрическа фурна, без котлони и дисплеи и разните там допълнителни екстри? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Немах си работа да взема дистанционното и попаднах на Master chef, та сега въпросът е - къде в Пловдив приготвят сръбска скара? Искам да си хапна тези дни, но в Пловдив не знам къде има? Зависи какво търсиш. В Ефир-а има сръбска и каква ли не скара. Гледам, че бая хора поръчват, не съм я опитвал. Цените са си леко скъпи. Намира се на пресечката на Дунав и Карловско. Във формата на черупки/гъбки е заведението, с динозавър отпред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Търся автентичен вкус и храната да е приготвена от някого, който знае какво прави. Цената ми е ясно, че няма да е като за кюфте от сергия, важното е да е вкусно. Други предложения, освен Ефира? Иначе го знам, все пак 5 годинки във ФЕГ, едно време... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Искам да си купя мини "белгия" да си дозаточвам джобните ножчета, може и 2-3 да си взема (по-груби, по-гладки)... от къде в Плд мога на място да видя и да си избера? Питах в 2-3 железарии , гледат ме като изтърван или ми предлагат разни за заточване на селскостопански инструменти!? Иначе в момента поради липсата на водни камъни ползвам шкурки и забелязах че има доста "некачествени" и различни видове шкурки - самия абразив е различно положен. Някакви предложения какви точно да позлвам? В момента ползвам 240 - 600 - 800 - 1500/2000 . Точа си изключително аматьорски и без цел да правя "бръсначи" и т.н. , просто като извадя нож да срежа нещо да не се нервирам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Търся автентичен вкус и храната да е приготвена от някого, който знае какво прави. Цената ми е ясно, че няма да е като за кюфте от сергия, важното е да е вкусно. Други предложения, освен Ефира? Иначе го знам, все пак 5 годинки във ФЕГ, едно време... Сръбска скара имаше преди в Hemingway. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Немах си работа да взема дистанционното и попаднах на Master chef, та сега въпросът е - къде в Пловдив приготвят сръбска скара? Искам да си хапна тези дни, но в Пловдив не знам къде има? За Пловдив не знам,но по магистралата на ихтиман има сръбска скара и внасяли месото от Сърбия. Другия месец като имам време мисля да отскоча да бухна една сръбкса скара в Димитровград Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Искам да си купя мини "белгия" да си дозаточвам джобните ножчета, може и 2-3 да си взема (по-груби, по-гладки)... Провери в сайта на Маркита, имам бегъл спомен да съм виждал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 За Пловдив не знам,но по магистралата на ихтиман има сръбска скара и внасяли месото от Сърбия. Другия месец като имам време мисля да отскоча да бухна една сръбкса скара в Димитровград Аха, щото за да ядеш сръбска скара, месото задължително трябва да е от Сърбия...иначе не е сръбска, ами си е чиста българска...fuck them logics... Немах си работа да взема дистанционното и попаднах на Master chef, та сега въпросът е - къде в Пловдив приготвят сръбска скара? Искам да си хапна тези дни, но в Пловдив не знам къде има? Иди в Ефира, знаят какво правят Но е скъпичко, имай предвид. И да не останеш изненадан, че са се преместили на черупките, а не са до Джоаната Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Искам да си купя мини "белгия" да си дозаточвам джобните ножчета, може и 2-3 да си взема (по-груби, по-гладки)... http://gunshop.vertex-bg.net/product-755.html Варианти бол. Наскоро давах акъли на Пешо. Най-икономично и бързо е една летвичка или стоманена линия(може и от тия стъргалки за краката) - слагаш различен номер шкурка и се забавляваш. Ето ти и акъл по темата за точенето http://www.knivesbg.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=2673 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Ok, аз точно така и процедирам. Ще мина през някой от големите магазини да видя какво имат. 10х Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Пешо накрая се отказа да търси по родните места и си поръча от ebay... Чакам да ми дойде едно 800/1500 и едно 4000/10000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Кви пари? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Кой е "Пешо" и какво си е купил от ebay? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 (edited) Антарес, камък за заточване на ножове.Двустранен. Edited May 27, 2015 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Трябват ми батерии за плъшока . Сега съм с Дюрасел , но изкараха към 2-3 месеца . Може и предложение за презареждащи с станция . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Energizer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 В Практикер в Плд нямат читави белгийки. Едвам намерих една грубичка (ако сравняваме със шкурки е 400/600) немска 7.50. Като за упражнения бива. Тия дни ще видя и в другите вериги какво има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 (edited) Препоръчайте ми USB стикче за Wi-Fi? Нещо до 20лв., примерно от Ера. Гледам няколко модела на TP-Link, ама кой е читав? Рутерът не е кой знае колко далеч, ама все пак да е по-мощно устройството за приемане. И още нещо - мога ли да сложа Wi-Fi карта от лаптоп на настолен, който има Mini PCI-E слот? И ако мога - каква антена трябва да купя за тая карта? Edited May 28, 2015 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts