netrootbg Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 @netrootbg - Сега ако ми кажеш откъде го купуваш? @RaptoR - вина под 9-10лв. изобщо не заглеждам. По магазините го има. В доста нон-стоп-и също така. Разпространено е като цяло. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 някой знае ли къде в Пловдив или в интернет продават плюшени играчки със снимка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 В подлеза на Тримонциум би трябвало да има. Други варианти са в началото на Иван Вазов от страната на колелото. Има 2 почти един до друг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 http://www.angelusestate.com Горещо препоръчвам ! Потвърждавам.Пил съм белия жребец...Супер вино е..Само, не знам къде в Плд може да се намери.В Метро и Кауфланд няма... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Само че искам да внимаваш и с другата крайност - голяма част от вината от 20+ бутилката са пълна пИкоч. Спекула. Даже направо ти препоръчвам да бягаш от чужбинските марки. Question Mark на Катаржина такова ли е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Потвърждавам.Пил съм белия жребец...Супер вино е..Само, не знам къде в Плд може да се намери.В Метро и Кауфланд няма... Лекси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 (edited) Момчета... Опитайте от вината на ето тези хорица http://spiritussanctus.bg/и после пак се пробвайте да правите реклама на разни шмекери и джисъсовци Единственото им вино, което не става е таз годишният им Мавруд, но то е по съвсем разбираеми причини. Сигурен съм, че в следващите 2-3-4 години и той ще стане също толкова добър, колкото и другите им сортове. Братята Минкови също ги бива, ама има бая пасти и 'ляб да изядат, докато докарат нещата до нивото на Светия Дух. Някой май се опита да рекламира и Ташков (според мен по-подходящо е да се нарече - Ташаков)..., нека не го прави повече. Edited May 11, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Момчета... Опитайте от вината на ето тези хорица Брех, тия имат и мускатова ракия, а магазина им е на чудесно място. След две седмици ще ги пробвам със сигурност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 На мирис и вкус приятели няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Лекси Благодаря. Момчета... Опитайте от вината на ето тези хорица http://spiritussanctus.bg/и после пак се пробвайте да правите реклама на разни шмекери и джисъсовци Единственото им вино, което не става е таз годишният им Мавруд, но то е по съвсем разбираеми причини. Сигурен съм, че в следващите 2-3-4 години и той ще стане също толкова добър, колкото и другите им сортове. Братята Минкови също ги бива, ама има бая пасти и 'ляб да изядат, докато докарат нещата до нивото на Светия Дух. Някой май се опита да рекламира и Ташков (според мен по-подходящо е да се нарече - Ташаков)..., нека не го прави повече. А цените? Как са? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 (edited) А цените? Как са? Сигурно ще са по-ниски от тези на 20 годишните малцови уискита... Edited May 12, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Благодаря. А цените? Как са? Да речем, че са... Съвсем прилични.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 (edited) Лекси Карфур също...предполагам и в Пикадили, тъй като те купиха веригата . Edited May 13, 2015 by maistor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 В Пикадили нямаше, а в Карфур не ходя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 (edited) Абе не е ли си домашното винце, какво ми ги хвалите тези, чиста разредена пикня . Домашното вино си е домашно, лошото е че все не остава за да се бутилира П.П. А и кво ми го хвалите този Траминер, изпилсъм поне 100 бутилки съм изпил покрай бившата ми шевка, лочеше го за разредител на Дъмпъла заедно с някъкво пуешко роле в мрежа за мезе. И тва от сутрин до вечер. Та тоя Траминер не може да се намаже на малкото пръстче на Карловския мискет който си правя, така хубаво изпечен на слънцето с тънко нарязана сушена св. рибица. Edited May 13, 2015 by Mladenski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 (edited) Търся предложения за подарък на мъж за спомен до 200-300лв. Без телефон . Някакви идеи ? Edited May 13, 2015 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Надписан нож Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 (edited) Търся предложения за подарък на мъж за спомен до 200-300лв. Без телефон . Някакви идеи ? Поводът?!?!!?? Edited May 13, 2015 by Mladenski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Надписан нож Ръчно изработен надписан нож :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 (edited) Само че има едно поверие, че нож трябва да се откупи (дори срещу 1ст) иначе хората щели да се скарат. Друг хубав подарък е някоя готина чаша или питие. С моя зет при всеки повод си разменяме по някоя и друга бутилка хубаво питие (и после ги изпиваме) А питие за около 200лв веднагически мога да ти препоръчам. Спомена и за повода и за питието ще остане гарантирано Edited May 13, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Не знам за вас, но аз дрехи, парфюми, камо ли питиета за подарък не възприемам. Подарък за мен е нещо, което остава и се помни, а не се хвърля след време или консумира вечерта... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Ти следващия път ми подари едно 21 годишно уиски, аз няма да ти го върна и искам да ти кажа че много ще се радвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Ако ти ми го подариш на мен ще го изпием същата вечер или следващата ни среща на масата и ще забравя, че си ми подарявал каквото и да е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Абе не е ли си домашното винце, какво ми ги хвалите тези, чиста разредена пикня . Домашното вино си е домашно, лошото е че все не остава за да се бутилира П.П. А и кво ми го хвалите този Траминер, изпилсъм поне 100 бутилки съм изпил покрай бившата ми шевка, лочеше го за разредител на Дъмпъла заедно с някъкво пуешко роле в мрежа за мезе. И тва от сутрин до вечер. Та тоя Траминер не може да се намаже на малкото пръстче на Карловския мискет който си правя, така хубаво изпечен на слънцето с тънко нарязана сушена св. рибица. К'ва е тая шефка, бе, мен? На бело ли е била, че от сутрин до вечер е поркала Дъмпъл с бяло вино. Баси шефката... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Поводът?!?!!?? Приключване на трудови взаимоотношения . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts