Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

аааа що просто не я "залее" с WD40?

Защото не може просто да я залее. В нея има термо елемент, сензор и механична част и всичко това, трябва да се почисти и провери дали си е по точните места.

Някой знае ли от колко часа ще е мачът Мейуедър - Пакяо и дали ще го дават по някоя телевизия?

Благодаря! :)

Edited by Fibaman

Някой знае ли от колко часа ще е мачът Мейуедър - Пакяо и дали ще го дават по някоя телевизия?

на 3 май (неделя) от 6:00 часа сутринта българско време и ще бъде предаван на живо от Руската национална телевизия "Първи канал" (ОРТ), която е достъпна у нас и е включена в основните пакети повечето кабелни оператори.

Как се махаше Google+ от някой профил? Преди време си го направих тоя номер на мен и го махнах, но не помня как. Правих нов профил и без да искам кликнах да ми създаде профил в Google+ и сега се дзверя и не помня как се триеше.

Около 350-500 лв зависи от това дали можеш да караш.Ако можеш правиш един полигон и на изпит.Аз карам в момента в малък град до Хасково(не точно по финансови причини-имам роднини там и така или иначе ходя често).Там е 260 всичко заедно с изпитната такса.В самото Хасково е 350 кинта....смятам да запиша едно(Д) между другото,там съм намерил фирма,в която всички категории до преди месец бяха 350кинта...

п.п.Ей тук една моя колежка кара курса в Пловдив http://www.shofiorski-kursove.com/шофьорски+курсове+категория+A.htmlи е доволна....

Edited by HEMO

Някой поръчвал ли е скоро земно влажен бетон за плочи,интересува ме за Пловдив.Колко струва примерно половин или един кубик?И от къде?Трябва ми да си отлея една пътека 7-8 метра...

Edited by HEMO

Да попитам - има ли срок на екполатация за газова уредба? Казаха ми, че бил 10 година, пък моята е от 2004г. скоро не е минаван преглед (последно - 2012г.) и сега искам да я пусна в движение. И какво се прави в такъв случай?

Да попитам - има ли срок на екполатация за газова уредба? Казаха ми, че бил 10 година, пък моята е от 2004г. скоро не е минаван преглед (последно - 2012г.) и сега искам да я пусна в движение. И какво се прави в такъв случай?

Всъщност бутилката за LPG трябва да мине тест след 10-тата година от монтажа / пускането в експлоатация. Аз съм минавал веднъж такъв зад Механото (сега ПГМ Проф. Цветан Лазаров). Вероятно има и на други места/сервизи, но в онзи момент прецених, че това е единственото място, където да го направят по правилата.

Edited by alchemy

Благодаря ви много за информацията :)
Друго питане - ще мога ли да мина преглед без газ колкото да не карам без преглед и след това да ида посоченото място, да проверят уредбата и ако има нещо да се оправи, след това пак да мина и за газта?

Edited by rargirov

Не мисля, че ще има проблем ако се вместиш в същия месец както предишната година. От друга страна вероятно ще намериш сервиз, в който заедно с ГТП, газовата ще мине по документи.

Не мисля, че ще има проблем ако се вместиш в същия месец както предишната година. От друга страна вероятно ще намериш сервиз, в който заедно с ГТП, газовата ще мине по документи.

Във всеки един сервиз за прегледи.Друг е въпроса че няма да я погледнат най-вероятно ами само ще я впишат в талончето

То... на мен "прегледа", който ми направиха на газовата(част от ГТП) беше просто минаване с един уред около бутилката и после около изпарителя и маркучите в двигателя, да видят за отечки на газ.

Edited by Antares