Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Не. Само Уиндоус за момента.

Добре.Че се попритесних като изчетох какви неща се случват...Машината за сериозни неща(банкиране и тн.) ми е под Линукс...

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Да всичко наред, а м/у другото имам само едно explorer.exe, но аз възстанових машината до по ранен период и затова може би е изчезнал вируса. Но за сметка на това имам най-малко 12-13 svchust.exe

След малко ще пробвам една програма decryptor от касперски.

Edited by Mladenski

Ти на тая кълка с по ранния етап недей много разчита. ОСвен ако не е бил имидж който замества целия дял. Голяма е вероятността да седи някъде гадината.

Да всичко наред, а м/у другото имам само едно explorer.exe, но аз възстанових машината до по ранен период и затова може би е изчезнал вируса. Но за сметка на това имам най-малко 12-13 svchust.exe

След малко ще пробвам една програма decryptor от касперски.

Щом си върнал машината, нормално да няма втори explorer.exe. :) Все пак се зарежда от регистрите. svchost.exe е нормално да имаш 12-13.

Просто преинсталирай уиндоуса. Много е рисково така, освен ако някой, който знае какво прави не ти го изчисти на ръка.

Искам да си направя св-то малко по-нестандартно.Последното го бях направил на Europass,но всички вече ги правят на него та общо взето искам да се отличава :D Някакви сайтове са направа на CV-та знаете ли ? 

Искам да си направя св-то малко по-нестандартно.Последното го бях направил на Europass,но всички вече ги правят на него та общо взето искам да се отличава :D Някакви сайтове са направа на CV-та знаете ли ?
Искаш да постигнеш нещо нестандартно, ползвайки темплейт?! Ти съзнаваш ли какъв оксиморон е това?! Edited by Antares

Лично аз предпочитам подреденките и лесни за четене CV–та. Но и не съм HR :)

А да, и се убеди, че напечатано изглежда все така добре, че на мен поне ми ги носят вече разпечатани :)

Направи си го сам щом искаш да е по-нестандартно и уникално.

Моето си го направих на InDesign така, както си ми харесва. Сега ако трябва да правя отново, бих го променил разбира се.

Формулата за добро SCV е да е кратко, точно и ясно. Това съм чувал от HR-и. Щото човек, който чете стотици CV-та на ден, тези, които са дълги, разтеглени и натруфени просто ги пропуска...

Ако имаш в предвид "Стефан и Обрейко Обрейкови 13", там няма такова нещо.8071032E.jpg

Мисля, че Драго още работи, така че виж при него.

8071041X.jpg

Edited by gal4enceto

Формулата за добро SCV е да е кратко, точно и
И в PDF формат.Говорих с позната дето работи HR в голяма фирма,шаблонните ги прескача,тия дето са си направили труд да ги оформят извън стандартния тип се четат с предимство...

Щом си върнал машината, нормално да няма втори explorer.exe. :) Все пак се зарежда от регистрите. svchost.exe е нормално да имаш 12-13.

Просто преинсталирай уиндоуса. Много е рисково така, освен ако някой, който знае какво прави не ти го изчисти на ръка.

Сега ще преинсталирам, а пречи ли че ще сложа Win 8.1 x64 bit на лаптопа с 2Gb RAM понеже такъв има на флащата, пък по-нататък мога да му кача още 2Gb ?

Къде в Пловдив може да ти тонират автобоя и да ти я напълнят в спрей?

На бул. "Мария ЛуИза" магазина е Цветен център Перфектно тонират боите, доста често се налага да ползвам услугите им и винаги резултата е отличен, дори по елемент ми правят боята да изглежда същата като застарялата. Една мадама работи там, май е шефката, ама няма шест/пет, страхотна е.

И в PDF формат.Говорих с позната дето работи HR в голяма фирма,шаблонните ги прескача,тия дето са си направили труд да ги оформят извън стандартния тип се четат с предимство...

Тогава трябва да се прескачат всичките. Особено тези, които са в Jobs.bg, защото са по техния шаблон. От над 900 кандидати, които лично съм прегледал, до сега съм видял сигурно към 10-15, които бяха правени на ръка. 90% от тях по-добре да бяха използвали шаблона....

На твоята позната май просто не ѝ се работи особено много. :D

Сега ще преинсталирам, а пречи ли че ще сложа Win 8.1 x64 bit на лаптопа с 2Gb RAM понеже такъв има на флащата, пък по-нататък мога да му кача още 2Gb ?

Ами малко пречи. Ще го усетиш. По-добре да си му сложиш 2ГБ по-скоро.

Правиш ли номера да вземеш половината СВ-та, да ги хвърлиш в коша с думите - на нас каръци не ни трябват :) :)

От над 900 кандидати...

Баси, всеки път като пускам обяви успявам да събера максимум 6-7 CV-та. А изискванията хем ги съкращавам и пак...

Правиш ли номера да вземеш половината СВ-та, да ги хвърлиш в коша с думите - на нас каръци не ни трябват :) :)

Хахахаха много добро

Edited by djadomraz

Заведвние с добри пици в Асеновград? Или евентуално с добри пържени картофи и риба?

Пиците са добри в ресторант Central. В същия ресторант сме яли картофки и цаца, ама за по-специални риби не знам какво е положението...

Правят и страхотно шоколадово суфле. Цените не са супер ниски, но поне аз като съм ходила, качеството си заслужава.

Готини картофки със сирене има и в едно заведение Cacao, но то не е на центъра, а до Зъбчето, ако го знаеш. Central е на пъпа на центъра.

Edited by gal4enceto

Пералнята много често почна да изписва Е07 когато след като свърши с програмата се очаква да отключи вратата. И остава заключена.  Пералнята е Candy. Нещо дребно ли трябва да се смени или да ходя си търся нова?

Пералнята много често почна да изписва Е07 когато след като свърши с програмата се очаква да отключи вратата. И остава заключена.  Пералнята е Candy. Нещо дребно ли трябва да се смени или да ходя си търся нова?

Разглоби си ключалката и добре и почисти механизъма. Само че, за целта ще ти се наложи да сваляш и целия, преден панел. :))